KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kustavi – Tila meiltä laadukkaasti toteutettu kattourakka

Älä ota stressiä omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattotöistä (edes kattoremontista), vaan tilaa ne meiltä Kustaviin. Me uusimme kaikki katot, ja jotta katon uusiminen olisi mahdollisimman kaukainen asia, toteutamme myös niiden kuntoa kohentavat huollot ja korjaukset. Meiltä kannattaa pyytää tarjous niin huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton kuin peltikatonkin keväthuolloista, lumenpudotuksista, kattopaikkauksista kuin kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisesta. Tarjous on paitsi kilpailukykyinen, myös kotitalousvähennyskelpoinen – ja yhteistyökumppaniltamme saatavalla rahoituksella maksat joustavasti kaikki kattotyöt aina lumiesteiden, kattosiltojen, kattotikkaiden ja muiden kattoturvatuotteiden asentamiseen asti.

Kattotyömme ovat kannaltasi mahdollisimman vaivattomia, koska teemme kaikki kattotyöt pieneläinesteiden asentamisesta kattovuodon korjaamiseen avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaan ei siis tarvitse nähdä vaivaa edes loppusiivouksen eteen, koska teemme katon korjauksen, katon uusimisen tai muun kattourakan kaikki työvaiheet hänen puolestaan. Sekin, että kaikki kattotyöt (kuten läpivientien asennus, huolto ja uusiminen) tapahtuvat verrattomalla ammattitaidolla, minimoi kattourakan asiakkaalle aiheuttaman stressin määrää. Meidän asiantuntemukseemme voit luottaa Kustavissa, Brändössä, Paraisilla, Naantalissa, Taivassalossa ja Uudessakaupungissa myös silloin, kun tarvitset peltisepäntöitä. Kattopeltiseppämme voivat vaikka suojata omakotitalon tai huvilan savupiipun pellittämällä sen ja asentamalla sen suuaukon ylle piipunhatun.

Kattotyömme Kustavissa tekevät katostasi oikean ylpeydenaiheen

Tilatessasi kaikki omakotitalon, mökin tai esimerkiksi ulkorakennuksen kattotyöt Kustavissa meiltä saat katon, mikä herättää ylpeyttä aina sitä katsoessasi. Myös naapurit ja ohikulkijat tulevat varmasti panemaan merkille, miten hyvässä kunnossa kattosi on, ja miten upealta se näyttää.

Kun tilaat meiltä katon asennuksen, saat katollesi laadukkaita ja suomalaisia olosuhteita kestämään suunniteltuja materiaaleja. Materiaalien esteettinen takuu voi olla neljännesvuosisadan mittainen, ja niiden tekninen takuukin voi kestää vuosikymmeniä – ehkä jopa puoli vuosisataa. Myös katolle asennetut kattoturvatuotteet ovat tasokkaita, ja – tietenkin – tutkitusti turvallisia.

Huopakattosi voi kestää seuraavat 40 vuotta, kun taas uudella tiilikatolla voi olla edessään vaikka 70 vuotta. Seuraavaan kattoremonttiin on pitkä aika, kun huollatat ja tarvittaessa paikkautat kattosi tämän kattofirman ammattilaisilla. Katto pysyy tiiviinä ja hyvännäköisenä, kun se puhdistetaan ja tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Teemme myös satunnaiset kattohuollot, kuten sammaleiden poistot, jäänsulatukset ja kattoturvatuotteiden kiinnitysten kiristykset – otsalautojen maalaamisesta puhumattakaan. Kattomaalaus saa keski-ikäisen katon vaikuttamaan melkein vasta-asennetulta, samalla kun se palauttaa katon rasituksensietokyvyn miltei alkuperäiselle tasolle. Tuulia, talvia ja toimenpiteitä kestävästä katosta saa olla ylpeä – ja rahaakin säästyy, kun kattoa ei tarvitse olla kaiken aikaa korjaamassa tai uusimassa.

Huopakaton vaihto edessä? Luota tässäkin huopakattotöissä ammattilaisiimme

Katon vaihto on mielestämme edessä vasta sitten, kun vuosikymmenet ovat haurastuttaneet katon sellaiseksi, ettei sitä enää kannata korjata ja paikata. Jos kyseessä on bitumikatto, voi mennä jopa 40 vuotta, ennen kuin on kattosaneerauksen aika. Tekemämme huopakattotyöt mahdollistavat tasakatolle, aumakatolle, harjakatolle tai esimerkiksi tornikatolle mahdollisimman pitkän elinkaaren Kustavissa, ja niitähän ovat esimerkiksi roskien poisto ilmapuhaltimella, katon suojapinnoitteen uusiminen ja lumenpudotus huopakatolta.

Bitumikattoa tai bitumipaanukattoa ei voi uusia osittain, kuten esimerkiksi betonitiilikattoa. Huopakattoremontissa voi olla mahdollista ohittaa joitain työvaiheita (ja säästää samalla rahaa), jos katon alla olevat rakenteet ovat kaikin puolin hyvässä kunnossa. Jotta katon voisi vaihtaa mahdollisimman edullisesti, kannattaa huolehtia vanhankin katon tiiviydestä, sillä kattovuoto voi saada kattorakenteet lahoamaan.

Se työvaihe, minkä huopakaton uusijat voivat ohittaa, on aika iso – kyseessä on nimittäin vanhan katon purku. Silloin, jos kattorakenteissa on jotain vikaa, ei uutta kattoa voida asentaa suoraan vanhan päälle.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.