KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kymenlaakso

Huopakattoremontti Kymenlaakso – Kattoremonttipalvelumme valitsemista ei tarvitse katua! Teemme omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontin Kymenlaaksossa parhaalla hinta-laatusuhteella. Urakkaan kuuluu kaikki tarvittava aina purkutöistä peltisepäntöihin ja ilmanvaihtoputkien asentamisesta loppusiivoukseen. Kun urakka on ohi, tasakattosi, harjakattosi tai esimerkiksi pulpettikattosi on juuri sellainen kuin sen pitää olla.

Koska aluettamme on koko Kymenlaakso, voit tilata katon vaihdon sellaisille paikkakunnille kuin Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää tai Virolahti. Alueeltamme löytyvät myös entiset kunnat Anjala, Anjalankoski, Elimäki, Haapasaari, Jaala, Karhula, Kuusankoski, Kymi, Sippola, Valkeala ja Vehkalahti sekä maakuntaan ennen kuulunut Iitti. Huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa, sillä olemme panostaneet kalustoomme, eivätkä huippuosaajamme pelkää työtä.

Ammattilaisemme – asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme – eivät pelkää myöskään haasteita. Siksi voit tilata huopakattoremontin Kymenlaaksoon meiltä myös silloin, kun katto on erityisen huonossa kunnossa vaikkapa päälleen kaatuneen puun takia. Tarvittaessa uusimme myös kastuneet sisäkattomateriaalit. Meiltä sujuu myös savupiipun kunnostus.

Kaikki huopakattoremonttimme Kymenlaaksossa voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen avulla. Muistathan myös hakea kotitalousvähennystä!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kymenlaaksossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kymenlaakson alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kymenlaakso – Kelpuutatko vain parasta? Ota yhteyttä

Palahuopakattoremontti Kymenlaakso – Valitse meidät, jos sinustakin vain paras on kyllin hyvää! Teemme palahuopakattoremonttisi Kymenlaaksossa sellaisella tavalla, että lopputuloksesta tulee kerrassaan fantastinen. Virheettömästi tehty huopakattoremontti tarkoittaa myös erityisen luotettavaa ja pitkäikäistä lopputulosta. Seuraava huopakattoremontti siintää hamassa tulevaisuudessa. Tämä voidaan varmistaa huoltamalla kattoa ja paikkaamalla mahdolliset kattoreiät ja muut vauriot ajoissa. Voit tilata edellä mainitut toimenpiteet meiltä. Palahuopakattoremontti Kymenlaaksossa on vain yksi esimerkki siitä, mitä kaikkea teemme.

Aloitamme palahuopakattoremonttisi Kymenlaaksossa perehtymällä kohteeseen. Alkutarkastuksen jälkeen pystymme suunnittelemaan remontin, minkä aikana puutumme kaikkiin katon pulmiin. Ne voivat liittyä vaikkapa lahovaurioihin, puutteelliseen tuuletukseen tai vääntyneisiin ränneihin. Otamme bitumipaanukattoremonttia tehdessämme huomioon myös asiakkaan tarpeet. Siten voimme varmistaa sen, että asiakas on tyytyväinen laattakattoremontin lopputulokseen.

Käytämme vain korkealaatuisia palahuopia, kiinnikkeitä ja kattotuotteita, kuten kattotikkaita, sadevesikouruja ja kattoikkunoita. Lisäksi jokainen työvaihe tehdään asianmukaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella. Kaiken tämän takia voimme todeta, että kannattaa ottaa yhteyttä, jos kelpuutat vain parasta.

Huopakaton uusiminen Kymenlaakso – Hedelmällisintä on nähdä kättensä jäljet

Huopakaton uusiminen Kymenlaakso – Motivaatio antaa bitumikaton vaihdolle siivet! Tilaa autotallin, pihasaunan, grillikatoksen, mökin tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontti meiltä, niin bitumikaton uusiminen etenee rivakasti. Nopeus ei kuitenkaan syö työn laatua. Huopakaton uusiminen Kymenlaaksossa johtaa aina yhtä hyvään lopputulokseen, sillä keskittymisemme ei herpaannu eikä ammattitaitomme lopu.

Se, monessako päivässä motivoituneet ammattilaisemme saavat bitumikattosi uusittua, selvitetään ennen huopakattoremontin aloittamista. Alkutarkastuksen jälkeen pystymme antamaan tarkan arvion bitumikattoremontin kestosta. Tässä vaiheessa selviää sekin, paljonko huopakaton uusiminen Kymenlaaksossa maksaa. Hintamme on varsin kohtuullinen, joten kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous pulpettikaton tai vaikkapa tasakaton uusimisesta!

Huopakaton uusiminen Kymenlaaksossa on mielestämme varsin palkitsevaa. Hedelmällisintä työssä on nähdä konkreettisesti kättensä jäljet. Uusi huopakatto peittoaa vanhan mennen tullen, sillä sen tiiviyteen voi luottaa säällä kuin säällä. Kattoremontin aikana voidaan tehdä muitakin parannuksia kuin vesikaton uusiminen, sillä voimme uusia myös sadevesijärjestelmän, otsalaudat ja kattoturvatuotteet. Lisäksi voimme pellittää savupiipun tai vaikkapa toteuttaa yläpohjan lisälämmöneristyksen.

Palahuopakaton uusiminen Kymenlaakso – Bitumipaanukatoista on helppo pitää

Palahuopakaton uusiminen Kymenlaakso – Uusimastamme bitumipaanukatosta on helppo pitää! Teemme huopakattoremontit pieteetillä, joten lopputuloksesta ei löydy virheen virhettä. Virheetön lopputulos tarkoittaa luotettavan tiivistä kattoa, mikä suojaa rakenteita kosteudelta vuodesta toiseen.

Muistamme työn tuoksinassa kaikki asiakkaan meille esittämät toiveet, joten uudesta katosta tulee sellainen kuin asiakas toivoi. Se on juuri oikean värinen, ja siltä löytyvät juuri oikeat varusteet (kuten lumiesteet, kattoluukku, kattoikkuna, aurinkopaneelit, viemärintuuletusputki, antenni ja hiiriesteet). Huopakattoremontin vertailukelpoinen hinta ei ainakaan vähennä uuden laattakaton tuottamaa iloa.

Oikein asennetuista bitumipaanukatoista on helppo pitää, joten ei mikään ihme, että niin moni päätyy tilaamaan juuri palahuopakaton uusimisen Kymenlaaksoon. Palahuopakaton etuja ovat esimerkiksi hiljaisuus, helppohoitoisuus ja karheapintaisuus. Karheapintaisuuden ansiosta jokaisen palahuopakaton uusimiseen Kymenlaaksossa ei tarvitse yhdistää lumiesteiden asentamista, sillä huopalaattojen sirotepinta pitää lumet hyvin paikoillaan varsinkin loivemmilla laattakatoilla. Myös kestävyys, tyylikkyys ja pitkäikäisyys rohkaisevat vanhan palahuopakaton uusimiseen Kymenlaaksossa. Ota yhteyttä, niin tulemme uusimaan sinunkin laattakattosi!

Huopakaton asennus Kymenlaakso – Asennamme taipuisat, tasokkaat ja tahtomasi väriset kattohuovat

Huopakaton asennus Kymenlaakso – Jätä bitumikaton asennus pitkän linjan ammattilaisillemme! Toteutamme uudisrakennuksen huopakaton asennuksen Kymenlaaksossa siten kuin lahjakkailta asiantuntijoilta sopii odottaakin. Loistamme myös huopakattoremonteissa. Huopakattoremontti tarkoittaa vanhan huopakaton purkamista ja uuden huopakaton asennusta Kymenlaaksossa. Näiden kahden toimenpiteen välissä olemme voineet esimerkiksi vaihtaa kastuneet aluslaudat, uusia märät eristeet, kunnostaa kattotuolit ja asentaa pohjahuovan räystästippapeltilistoituksineen. Uuden huopakaton asennus Kymenlaaksossa sisältää myös katon varustelun sekä loppusiivouksen, minkä päätteeksi toimitamme kaikki jätteet jäteasemalle.

Elastista kattohuopaa on helppo työstää. Se sopii hyvin myös monimuotoiselle katolle eli katolle, jolta löytyy paljon sisätaitteita, seinäliittymiä ja muita muotoja. Toisin kuin muut vaihtoehdot, huopakatto sopii kaikille kattotyypeille. Meiltä kannattaa tilata myös loivakattoisen tai tasakattoisen rakennuksen huopakattoremontti, sillä meiltä löytyy kaikki tarvittava tietotaito ja välineistö. Loivan huopakaton tai tasakaton uusiminen edellyttää esimerkiksi tulityölupaa. Lisäksi asentajien on muistettava käyttää ruuvialuslevykiinnikkeitä.

Otahan yhteyttä, niin tulemme asentamaan taipuisat, tasokkaat ja tahtomasi väriset (vaikkapa punaiset tai vihreät) kattohuovat!

Huopakattosaneeraus Kymenlaakso – Uutta huopakattoa voidaan ryydittää vaikkapa aurinkopaneeleilla

Huopakattosaneeraus Kymenlaakso – Osaaviin ammattilaisiimme voi luottaa koko bitumikattosaneerauksen ajan! Teemme omakotitalon, autokatoksen, hevostallin, huvimajan, rantasaunan tai vaikkapa kesämökin huopakattoremontin avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaan ei tarvitse nähdä lainkaan vaivaa. Asiakkaan tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää reilu tarjous huopakattosaneerauksesta Kymenlaaksossa!

Alkutarkastuksen jälkeen on aika suunnitella huopakattoremontti. Sitten teemme kaikki ne alkuvalmistelut, joita huopakattosaneeraus Kymenlaaksossa sillä kertaa edellyttää. Alkuvalmisteluista siirrytään pihan suojaamiseen. Jokainen kattoremontti on erilainen. Aina ei tarvita edes vanhan huopakaton purkua, sillä joissain tapauksissa vanha huopakatto on sen verran hyväkuntoinen, että uusi huopakatto voidaan asentaa sen päälle.

Uutta huopakattoa voidaan ryydittää vaikkapa aurinkopaneeleilla. Aurinkopaneelien avulla voit pienentää sähkölaskuja ja nostaa kiinteistön arvoa. Aurinkopaneelien ohella voimme asentaa katollesi myös esimerkiksi kattoikkunan. Se tuo sisätiloihin luonnonvaloa. Huopakaton saneeraukseen voidaan yhdistää myös esimerkiksi lämmön harakoille karkaamisen lopettava yläpohjan lisäeristys.

Jos siis tarvitset huopakattosaneerausta Kymenlaaksossa, ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous täyden palvelun kattoremontista!