KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kymenlaakso – Tuemme rännien toimintaa jokaisella mahdollisella tavalla

Sadevesijärjestelmän toiminta ei ole mikään vähäpätöinen seikka. Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon roskista eikä tukkeutuneita rännejä, vesikouruja ja syöksyputkia avata, voivat talon perustukset kastua. Sadevesikourut ja alastuloputket ovat olemassa juuri siksi, etteivät sadevedet valuisi katolta suoraan maahan, vaan ne saataisiin ohjattua esimerkiksi sadevesikaivoon, ja siten tarpeeksi pitkän matkan päähän rakennuksesta. Talon rakenteiden kastuminen on vaarana, vaikka tontti olisi asianmukaisesti salaojitettu, ja vaikka sokkelikin olisi vesieristetty.

Jotta rännit vetäisivät ilman tukoksia,  tulee omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen vesikourujen puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Vesikourujen puhdistus on vain yksi esimerkki kaikista niistä töistä, joilla olemme valmiina tukemaan sadevesijärjestelmän toimintaa Kymenlaaksossa – eli Haminassa, Iitissä, Kotkassa, Kouvolassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä ja Virolahdella. Sadevesijärjestelmien puhdistamisten ohella teemme myös jäätyneiden rännien höyrysulatukset, sadevesijärjestelmien huoltomaalaukset, sulanapitojärjestelmien asennukset ja erilaiset rännikorjaukset. Rännien korjaus Kymenlaaksossa voi tarkoittaa jään avaamien saumojen tiivistämistä, kourukoukkujen uusimista, reikien paikkausta tai vaikka ruostevaurioiden korjausta. Jos muu ei auta, tarjoamme vaikka koko sadevesijärjestelmän uusimista. Kaikki kattotyömme voi maksaa yhteistyössä kanssamme toimivan lainalaitoksen tarjoamalla luotolla, ja korkeankin talon vesikourujen puhdistuksesta voi hakea kotitalousvähennystä (jos on yksityisasiakas).

Rännejä puhdistaessa rännien kuntotarkastus käy näppärästi Kymenlaaksossa

Tiilikaton, huopakaton ja peltikaton rännejä puhdistaessa on helppoa hoitaa sadevesikourujen kunnon tarkastus Kymenlaaksossa. Rännit kannattaa tarkastaa usein, itse asiassa yhtä usein kuin vesikattokin. Jos räystäs vuotaa, ei kyse välttämättä ole ränneissä olevista roskatukoksista, vaan vikana voi olla myös jokin reikä, auennut sauma tai väärään suuntaan antava kaato. Me paikallistamme mahdolliset viat (ehkä jo ennen, kuin rakennuksen asukkaat ovat ehtineet huomata muutoksia sadevesijärjestelmässä tai sen toiminnassa) ja tarjoamme sopivia korjauksia tai lisähuoltoja. Tiesithän, että tarkastamme aina paitsi rännit, myös koko muun kattokokonaisuuden – emmekä veloita tästä toimenpiteestä mitään? Tämän kaupanpäällisen saaminen ei vaadi pitkää asiakkuutta, vaan saat sen jo ensimmäisellä kerralla.

Jotta rännit tulisivat kuntotarkastettua tarpeeksi perusteellisesti, tulee talon rännit puhdistaa aina yläkautta (työ onnistuisi periaatteessa myös nojatikkailta käsin, mutta se on mielestämme turhan riskialtista). Jos räystäskourut putsattaisiin pitkävartisilla puhdistimilla talon pihalta käsin, jouduttaisiin työ tekemään sokkona. Kouruihin voisi jäädä roskia, eikä niiden kuntotarkastuskaan onnistuisi tarpeeksi hyvin.

Rännien puhdistaminen Kymenlaaksossa ehkäisee ruosteen, jään ja tulvimisen

Rännien puhdistaminen Kymenlaaksossa estää talon rakenteiden (myös ulkoseinien) kastumisen. Lehdet, neulaset ja muut roskat kannattaa poistaa talon sadevesikouruista myös siksi, etteivät rännit ruostuisi, jäätyisi ja vaurioituisi. Rännien ruostuminen vaikuttaisi toki myös rännien ja sitä kautta koko rakennuksen ulkonäköön. Rännien jäätyminen on haitallista monin eri tavoin – muun muassa siksi, että jäätyneet kourut ja niiden jääpuikot voivat pudota alas vaarallisella tavalla.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.