KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kymenlaakso – Kattourakka sujuvasti ja simppelisti

Kun haluat omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattotöiden (esimerkiksi kattoremonttien tai vaikka pieneläinesteiden asentamisen) etenevän mahdollisimman sujuvasti ja simppelisti Kymenlaaksossa, tilaa kattotyöt tältä kattofirmalta. Meidän asiantuntijamme asentavat, korjaavat, huoltavat ja varustelevat kaikki huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot ja peltikatot mitä parhaimmalla ammattitaidolla. Homma etenee jouhevasti ja suunnitelmallisesti, olipa sitten kyse katon uusimisesta tai vaikka peltisepäntöistä (joita ovat esimerkiksi piippua suojaavan piipunhatun asentaminen ja piipunpellityksen toteuttaminen). Kaikki tapahtuu avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse käyttää omaa aikaansa huoparullien kantamiseen, sopivien kiinnikkeiden metsästämiseen tai edes työmaan loppusiivoukseen.

Katon uusimisen yhteydessä käyttämämme katemateriaalit ovat todella laadukkaita – siitä kertovat muun muassa pitkät takuut, mitkä ne ovat saaneet valmistajiltaan. Myös huopakatoille, tiilikatoille ja peltikatoille asentamamme kattoturvatuotteet (kuten lumiesteet, kattotikkaat ja kattosillat) ovat todella tasokkaita. Asennamme katollesi myös läpivientejä – kattoikkunoita ja muita läpivientejä voidaan asentaa missä vaiheessa katon elinkaarta tahansa. Tarvittaessa toteutamme myös läpivientien huollon, korjaamisen tai uusimisen, kuten vaikka kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen.

Kattotyömme Kymenlaaksossa – eli Haminassa, Iitissä, Kotkassa, Kouvolassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä ja Virolahdella – oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä voi hakea esimerkiksi omakotitalon katon pesusta ja pinnoituksesta, kattovuodon korjaamisesta tai aurinkopaneelien asentamisesta. Tarjolla on myös rahoitus, sillä kaikki kattotyömme voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla ja järjestämällä luotolla.

Kattotyömme Kymenlaaksossa saavat vanhankin katon kukoistamaan

Me olemme sitoutuneet etsimään aina asiakkaan kannalta parhaimmat tavat huopakaton, palahuopakaton, peltikaton tai tiilikaton kunnostamiseen. Jos tasakattoa, aumakattoa, harjakattoa tai esimerkiksi pulpettikattoa ei ole pakko purkaa ja uusia, emme tarjoa kattoremonttia, vaan teemme tarjouksen katon osittaisesta korjaamisesta ja/tai jostain kattohuollosta – katon kuntoa kohentava kattohuolto Kymenlaaksossa voisi olla vaikka sammaleiden poisto ja kattomaalaus. Esimerkiksi huopakaton tiivistys ja huoltomaalaus tulisivat edullisemmiksi kuin huopakaton uusiminen, mutta antaisivat silti katolle jopa toistakymmentä vuotta lisää käyttöaikaa. Tiivistys (esimerkiksi katon saumojen ja läpivientien tiivistys) palauttaisi bitumikaton tiiviyden, ja uusi pinnoite saisi katon sekä näyttämään hyvältä että kestämään paremmin kaikkia tulossa olevia rasituksia.

Löydämme tavat myös tiilikattojen ja peltikattojen (mukaan lukien konesaumakattojen) kunnon kohentamiseen ja niiden elinkaarien pidentämiseen. Konesaumakatto on yksi pitkäikäisimmistä katoista, voiden kestää jopa 100 vuotta sopivien huoltojen avulla. Riippuu tapauksesta, mikä on paras tapa laittaa omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi autokatoksen katto kuntoon, siksi tulemme paikan päälle tarkastamaan katon kuntoa. Tämän alkukatselmuksen perusteella selviää myös täyden palvelun kattotöiden edullinen hinta Kymenlaaksossa.

Huopakaton vaihtourakan kaksi mahdollista toteutustapaa

Kun paritalon, mökin tai esimerkiksi omakotitalon katto viimein on parasta uusia, teemme tarjouksen katon vaihtamisesta tarkastettuamme katon rakenteineen päivineen. Vaihdamme erinomaisella ammattitaidolla kaikki erilaiset katot Kymenlaaksossa – myös kattopeltisepän ammattitaitoa edellyttävät konesaumakatot sekä kaikki erilaiset bitumikatot, eli kolmiorimahuopakatot, paanukatot (eli laattakatot tai palahuopakatot) ja tiivissaumakatot. Huopakaton vaihto voidaan toteuttaa kahdella eri tavalla. Katon alla olevien rakenteiden kunto ratkaisee, onko paras edetä normaalia kaavaa, vai voidaanko kattoremontti toteuttaa astetta erikoisemmalla tavalla.

Tavallinen tapa uusia talon katto on purkaa ensin vanhat vesi- ja aluskatteet. Peltikatot ja tiilikatot voidaan joskus uusia vain osittain, jolloin aluskatteeseen ei kosketa lainkaan. Huopakatolle tällainen ei ole mahdollista, mutta sen sijaan uusi huopa- tai peltikatto voidaan asentaa suoraan vanhan bitumikaton päälle (mikäli siis vanhan katon rakenteet ovat kaikin puolin hyväkuntoiset). Jos asiakas haluaa teettää katon korotuksen tai esimerkiksi vaihtaa tasakaton harjakatoksi, ei kattojen rakentaminen toistensa päälle onnistu.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.