KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kymenlaakso – Huoltotoimenpiteet pidentävät kattosi tarinaa

Jos kattoa ei huolleta esimerkiksi sammaleentuhokäsittelyjen ja lumenpudotusten avulla, voi katto kulua normaalia nopeammin. Myös kattovuodot ovat todennäköisempiä, jos omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattoa ei ole huollettu Kymenlaaksossa. Meidän harjaantuneilta ammattilaisiltamme saat parasta palvelua kaikenlaisten kattohuoltojen tiimoilta, joten jätä meille niin roskien poisto katolta kuin jääpuikkojenkin pudotus. Jäänpudotuksesta ja muista omakotitalon sekä kesämökin kattohuolloista pääsee hakemaan kotitalousvähennystä. Kymenlaaksossa – eli Haminassa, Iitissä, Kotkassa, Kouvolassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä ja Virolahdella – tekemillemme kattotöille saa vaivattomasti myös rahoituksen. Tuota lainaa pääsee hakemaan kotisivujemme kautta.

Katon puhdistus – tiedämme oivallisimman tavan tähänkin kattohuoltoon Kymenlaaksossa

Tiedämme, että palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus tulisi tehdä kahdesti vuodessa, koska katolle jääneet roskat sitovat kattoon kosteutta. Kosteus voi saada katon ruostumaan, jos kyseessä on jokin peltikatto, esimerkiksi aaltopeltikatto. Tiilikatot ja huopakatot voivat sammaloitua normaalia nopeammin, jos katolla makaa lehtiä ja muita roskia. Ruosteesta ja sammaleesta aiheutuvat ongelmat ovat siis torjuttavissa säännöllisten katon puhdistusten avulla, mutta ei ole samantekevää, miten katto puhdistetaan. Me tiedämme oivallisimman tavan puhdistaa kaikki erilaiset katot – esimerkiksi tiilikatto voidaan harjata Kymenlaaksossa, mutta bitumikattojen pinnoitetta kannattaa varoa. Jotta bitumikatto ei suotta vaurioituisi, puhdistamme sen ilmapuhaltamalla. Mikäli katolla on sammaleita, jatkuisi roskien poisto katolta sammaleentuhokäsittelyllä.

Salaisuutemme sammaleiden poistoon Kymenlaaksossa

Tiilikaton harjaus poistaisi sammalet katolta vain hetkeksi, sillä juuret jäisivät paikoilleen. Me tiedämme varman ja pitkäkestoisen lopputuloksen antavan sammaleiden poiston salaisuuden, ja se on sammaleentuhokäsittely. Biohajoava sammaleenpoistoaine on se salainen ase, millä puhdistamme omakotitalojen, kesämökkien, piharakennusten, rivitalojen ja vaikka kerrostalojen katot Kymenlaaksossa. Sammaleenpoistoaine saa vaikuttaa katolla jonkin aikaa, jotta se ehtii imeytyä tiiliin ja tiilien väliin – tai huopakatteeseen, sillä sammaleenpoistoaineemme sopii myös huopakatoille.

Sadevesikourujen puhdistus Kymenlaaksossa – sille on useita perusteita

Sadevesikourujen puhdistusta ei tehdä vain siksi, etteivät rännit ruostuisi alkaen kaivata korjaamista tai uusimista. Sadevesikourut kannattaa puhdistaa Kymenlaaksossa aina puolen vuoden välein myös siksi, etteivät rännit menisi tukkoon ja alkaisi vuotaa. Vuotovedet voivat kastella paitsi ulkoseinät, myös talon perustukset ja muut rakenteet. Myös syksyiset rännihuollot kannattaa muistaa, jotta talvella ei tarvittaisi rännien sulatusta vesihöyryllä. Jäätyneet rännit voivat pudota mätkähtää maahan. Vaaratilanteita voivat aiheuttaa myös ränneistä roikkuvat jääpuikot. Lisäksi kannattaa huomata se, että jäätyminen voi rikkoa sadevesijärjestelmää.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.