KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Kymenlaakso – Talven tekemiä vaurioita voi estää sopivilla kattohuolloilla

Talven lumet ja pakkaset voivat rikkoa peltikattoa, tiilikattoa ja huopakattoa Kymenlaaksossa, mutta onneksi kattoa voi huoltaa niin, että katon vaurioituminen olisi mahdollisimman epätodennäköistä. Tiilikatoille yleinen vaiva on tiilien hajoaminen. Tiilet voivat hajota pakkasrapautumisen seurauksena, joten tiiliä kannattaa huoltaa poistamalla rapautumista pahentavat sammalet ja pudottamalla jiirille kertyneet lumet, ennen kuin tiiliä alkaa napsahdella rikki. Tiilikatto on myös varsin painava katto, joten kannattaa tarkkailla lumimassoja siltä varalta, että alkaisi olla aika ottaa yhteyttä lumenpudottajiimme.

Lumenpudotusta voi tarvita paitsi tiilikatolle, myös huopakatolle ja peltikatolle. Kattolumitöitä voi tarvita varsinkin tasakatoilla, sillä niillä voi olla enemmän lunta kuin seudun muilla, kaltevammilla katoilla. Lumenpudotus on käytännössä ainoa tapa saada liian paksu lumikerros pois tasakatolta. Liian painava lumivaippa voi vaurioittaa kattorakenteita peruuttamattomasti, minkä lisäksi Kymenlaaksossa (eli Haminassa, Iitissä, Kotkassa, Kouvolassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä ja Virolahdella) voisi syntyä myös läpivientivuotoja. Omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen kattolumien pudotukset saa onneksi nopeasti tästä osoitteesta.

Lumenpudotusta, minkä teemme tarvittaessa vaikka nosturiautolla, voidaan tarvita myös lumen vapaan putoamisen ehkäisemiseksi. Lumenpudotus (varsinkin korkealta katolta, minkä reunalla on uhkaavan paljon lunta) voi siis ehkäistä monenlaiset henkilö- ja omaisuusvahingot. Kattoonkin voi syntyä reikä ja repeämiä, jos painavat lumimassat pääsevät putoamaan katolta oman päänsä mukaan. Katolta putoava lumi voi irrottaa katosta varusteita. Myös kattotiiliä voi irrota lumen mukana, ja lopputulos tästä kaikesta saattaa olla kattovuoto. Jotta lumet pysyisivät katolla siihen asti, että aurinko ne sulattaa, kannattaa tilata lumiesteiden asennus (sehän on pakollistakin, jos kattokaltevuus on 1:8 tai enemmän). Me palvelemme myös muiden lumiesteisiin liittyvien töiden, kuten lumiesteiden huoltamisen ja korjaamisen, tiimoilta. Pyydä tarjous myös kaikenlaisista kattolumitöistä ja jään poistosta – työt voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla luotolla, ja Verohallinnolta voi hakea niiden jälkeen kotitalousvähennystä.

Rännien jäänsulatus Kymenlaaksossa palauttaa rännien vedon; katto kannattaa sulattaa kattovuotojen ehkäisemiseksi

Me huolehdimme Kymenlaaksossa myös siitä, ettei katollasi ole jäätä, mikä voisi saada aikaan saumavuodon – tai pudota vaarallisesti alas. Jääpuikotkin voivat pudota katolta, samoin jäätyneet räystäskourut. Jäätyneet räystäskourut ovat vaarassa myös vaurioitua, sillä jää voi pakottaa niiden saumat aukeamaan tai kallistukset osoittamaan päinvastaiseen suuntaan.

Jääpuikot katkomme käsin – työ ei ole kovin raskasta, mutta sitäkin vaarallisempaa. Olemme tarkkoina, ettemme saa jäätä silmiimme, ja ettei kukaan ohikulkija päädy vaaralliselle alueelle. Katolla ja ränneissä oleva jää sulatetaan, eikä jäänsulatuksessa suinkaan käytetä mitään luonnolle ja vesistöille haitallisia kemikaaleja, vaan pelkkää H2O:ta. Rännien sulatus vesihöyryllä saa rännit jälleen vetämään, eikä tämä työ voi vaurioittaa niitä, kuten jäätyneiden rännien hakkaaminen (mikä on varsin tehotonkin tapa jään poistamiseksi).

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.