KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Laitila

Uusi huopakate järjestyy kauttamme kätevästi avaimet käteen -palveluna. Tilaa huopakattoremontti Laitilassa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, niin voit keskittyä itse ihan rauhassa vaikkapa meditointiin, puu-ukkojen veistelyyn tai sienestykseen!

Tässä paljon kehutun palvelupakettimme sisältö pähkinänkuoreen puristettuna:

  • Työt suunnittelusta loppusiivoukseen (huom. kotitalousvähennyskelpoista kulua).
  • Materiaalit, kuten kattohuovat/bitumilaatat sekä kattotuotteet ja eristevillat tarpeen ja toiveidesi mukaan.
  • Kalusto ja työkalut rakennustelineistä porakoneisiin.

Käytännössä et siis joudu tekemään tai hankkimaan itse yhtikäs mitään. Väitämme, että enää tämän helpommin ei huopakattoremontti Laitilassa sijaitsevassa kohteessasi onnistu muuten kuin mustalla magialla.

Ota yhteyttä, niin saadaan hommat alulle! Tavoitat meidät näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Sähköisen yhteydenottolomakkeen täyttämiseen menee vain pari minuuttia arvokasta aikaasi ja sen jälkeen voitkin jo huokaista helpotuksesta – meillä on pallo hallussa.

P.S. Olemme käytettävissäsi myös Laitilan naapurikunnissa. Toimialueeseemme kuuluvat esimerkiksi nämä paikkakunnat (sekä muu Varsinais-Suomi): Uusikaupunki, Mynämäki, Pyhäranta, Pöytyä ja Vehmaa. Tarvittaessa hurautamme ilomielin avuksesi jopa saarikohteisiin merialueille ja sisävesille.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Laitilassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Laitilan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Laitila, kattokohtaista palvelua – emme myy remontteja liukuhihnalta!

Palahuopakattoremontti Laitila, alkaa huolellisella suunnittelulla. Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Laitilassa räätälöidään yksilöllisesti, huomioiden tarkoin sekä katon tarpeet että asiakkaan omat toiveet. Tällä tavoin varmistamme, että uusi katto on kestävä, toimiva ja muutenkin kaikin puolin odotusten mukainen.

Suunnitteluvaiheessa…

  1. Asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi ja arvioimaan vanhan katon kunnon. Eksperttimme syynäävät katon räystäältä räystäälle, vilkaisten mahdollisuuksien mukaan myös yläpohjan puolelle. Jos annat luvan, voimme käydä tekemässä tämän poissa ollessasikin.
  2. Kuuntelemme oman visiosi uudesta katosta ja sen ominaisuuksista. Halutessasi voimme uusia kattosi täysin ennalleen, mutta toisaalta huopa- tai palahuopakattoremontti Laitilassa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden myös monille muutostöille (lisätietoa aiheeseen liittyen löydät hieman alempaa tältä sivulta). Kerro meille rohkeasti, millainen uusi huopa- tai palahuopakatto saisi olla vanhan tilalle!

Joko pian startataan? Laita viestiä tai pirauta, niin ryhdytään suunnittelemaan uutta kattoa vanhan tilalle vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Huopakaton uusiminen Laitila, tarvittaessa kunnostamme kattosi yläpohjaa myöten

Huopakaton uusiminen Laitila, voidaan useimmiten toteuttaa uusimalla pelkästään vesikate ja kattotuotteet. Mikäli alemmissa kattorakenteissa ei ole mitään vikaa, emme ryhdy suotta ruoppaamaan kattoasi ”Pohjanmaan kautta”.

Jos yläpohjasta kuitenkin paljastuu jotain huonokuntoisia rakenteita, ei niitä kannata jättää uusien kattohuopien alle hautumaan missään nimessä. Esimerkiksi lahovauriot, kastuneet eristeet, periksi antaneet kattopalkit, pieneläinten tekemät tuhot ynnä muut vastaavat viat on syytä korjata ennen uuden vesikatteen asennusta. Muuten uuden katon käyttöikä jäisi täysin arvailujen varaan.

Onneksi tämä ei ole meille minkäänasteinen ongelma. Taitava tiimimme suoriutuu myös yläpohjan kunnostustöistä muitta mutkitta.

Kun delegoit huopakaton uusimistyöt Laitilassa sijaitsevassa kohteessasi meille, tiedätkin kattosi tulevan läpikotaisin kuntoon. Emme jätä katollesi (tai sen väliin) mitään mätää!

Psst… vaikka välikaton kunnostus ei olekaan huippuosaaville huopakate-eksperteillemme mikään Amerikan temppu, kannattaa huopakaton uusiminen suorittaa mieluummin jo ennen kuin katon väliin kehittyy vaurioita. Kun et anna kattosi ajautua rapakuntoon eristeitä ja kattoristikkoa myöten, onnistuu huopakaton uusiminen Laitilassa sijaitsevassa kohteessasi huomattavasti helpommin ja edullisemmin.

Palahuopakaton uusiminen Laitila, vanhaa kattoa purkamatta – kyllä vai ei?

Palahuopakaton uusiminen Laitila, voitaisiinko se kenties toteuttaa vanhaa kattoa purkamatta? Olisiko siis mahdollista asentaa uusi huopakatto vanhan päälle?

Tämä kysymys askarruttaa asiakkaitamme usein. Huopakaton uusiminen vanhaa kattoa purkamatta houkuttelee monia, sillä ensi kuulemalta ratkaisu tuntuu hyvinkin fiksulta ja kustannustehokkaalta tavalta laittaa vanha huopakatto uusiksi.

Käytännössä uuden huopakaton asennus vanhan päälle ei kuitenkaan välttämättä ole kovin järkevää. Ratkaisu on siinä mielessä erittäin riskialtis, että alempien kattorakenteiden kuntoa ei voida täysin varmistaa.

Kokonaan poissuljettu mahdollisuus se ei kuitenkaan ole, että huopakaton uusiminen suoritettaisiin asentamalla uusi katto vanhan päälle. Kaksi päällekkäistä huopakattoa ei vielä paina niin paljon, että katto olisi esimerkiksi vaarassa romahtaa.

Harkitsemmekin aina tapauskohtaisesti, mikä olisi tällä kertaa paras taktiikka katon uusimiseksi. Ota yhteyttä ja kutsu meidät käymään, niin selvitämme millä menetelmällä huopakaton uusiminen Laitilassa sijaitsevassa kohteessasi olisi kannattavinta toteuttaa!

Laitilalainen, saisiko olla uusi, entistäkin parempi huopakatto vanhan tilalle?

Kuten edellä ohimennen vinkkasimme, huopakattoremontti Laitilassa sijaitsevassa kohteessasi on loistava tilaisuus monille muutostöille. Urakan yhteydessä muutokset sekä katon esteettisiin että teknisiin ominaisuuksiin onnistuvat harvinaisen helposti ja siksi myös huokeaan hintaan.

Saisiko olla esimerkiksi…

  • Kattoikkuna tai valokupu? Kattoikkuna tai valokupu valaisee kauniisti kaikki tilat keittiöstä olohuoneeseen ja kylppäriin.
  • Aurinkopaneelit? Aurinkopaneeleista saat vihreää sähköä edullisesti ”lähituotantona”.
  • Kattolyhty? Tämä upea yksityiskohta kirvoittaa kateellisia katseita koko korttelissa!
  • Lisää eristettä katon väliin? Katon lisäeristys on ekoteko, jonka myötä voit myös säästää muhkeita summia kiinteistösi lämmityslaskuissa!
  • Valokatos räystään jatkeeksi? Valokatoksen alla voit nauttia raittiista ulkoilmasta säällä kuin säällä perheen kanssa, ystävien kesken tai ihan vain omassa rauhassasi.

Älä jätä mitään hampaan koloon edes taloudellisilla perusteilla. Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta, jonka avulla makselet huopakattoremontin Laitilassa sijaitsevassa kohteessasi rennosti erissä niin halutessasi. Rahoituksen ja osamaksun turvin voit teettää katosta kerralla mieleisen, vaikka sukanvarressa ei olisi juuri muuta kuin koipalloja.