KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Laitila – Meiltä kaikki rännityöt rännien uusimiseen asti

Sadevesijärjestelmää tarvitaan kuljettamaan sadevedet pois rakennuksen vierestä, mihin ne muuten päätyisivät katolta valuessaan. Jos kattovesien purkupaikka on aivan talon perustusten tuntumassa, voi käydä niin, että kosteus nousee maasta talon rakenteisiin. Kosteusvaurioiden riskin takia kaikki rakennukset Laitilassa kannattaa varustella oikein mitoitetulla ja asennetulla sadevesijärjestelmällä. Ota yhteyttä rännien asentamisen tiimoilta, tai tilaa vesikourujen puhdistus, huolto, korjaus, höyrysulatus, uusiminen tai vaikka sulanapitokaapeleiden asennus.

Omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien ja kaikkien muiden kiinteistöjen vesikourujen puhdistukset ovat paras tapa varmistaa rännien toiminta kaikissa olosuhteissa. Sadevesijärjestelmien puhdistus aina puolen vuoden välein estää tukokset, joiden takia räystäs alkaisi vuotaa. Jos rännit, vesikourut tai alastuloputket ovat jo päässeet tukkeutumaan, on niiden avaamisella Laitilassa, Eurassa, Mynämäellä, Pyhärannassa, Raumalla, Uudessakaupungissa tai Vehmaalla jo kiire. Meidän ammattilaisiltamme sujuu luontevasti ja turvallisesti myös korkean talon vesikourujen puhdistus, joten tästä osoitteesta saat luotettavaa palvelua kaikkien rakennusten rännien toiminnan varmistamisen tiimoilta. Kotitalousvähennystäkin töistämme voi hakea, ja mainittakoon vielä yhteistyökumppaniltamme haettava rahoitus – sillä voi maksaa kaikenlaiset kattotyöt.

Käytännöllisiä ratkaisuja rännien puhdistamiseen Laitilassa

Me emme ole ensimmäistä kertaa asialla, vaan olemme puhdistaneet lukemattomia rännejä ja avanneet lukuisia alastuloputkia! Luvassa on siis käytännöllisiä, turvallisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja vesikourujen puhdistamiseen. Roskat kannattaa poistaa kouruista yläkautta, ei tikkailla keikkuen (mikä voisi olla vaarallista) tai maasta käsin (jolloin työt jouduttaisiin tekemään sokkona, eikä rännien kunnon tarkastamisestakaan tulisi mitään). Usein kiipeämme katolle tätä työtä tekemään, ja tietenkin asianmukaisin turvavaljain ynnä muin työturvallisuustuottein varustautuneina.

Jos rännit eivät vedä Laitilassa sen takia, että ne ovat jäässä, emme ala poistaa jäätä mekaanisesti. Kaikenlainen paukuttelu voisi vain rikkoa omakotitalon, rivitalon tai jonkin muun rakennuksen sadevesijärjestelmän. Sulatamme jäät kuumalla vesihöyryllä, mitä ohjaamme jäätyneisiin kohtiin höyrytyslaitteistamme.

Rännien puhdistus Laitilassa – vähemmän huolta ruosteesta ja jäästä

Kuten edellä todetaan, rännikourujen eli sadevesikourujen puhdistus Laitilassa on tärkeä osa rakennuksen kosteudenhallintaa. Taloyhtiön ja pientalon sadevesijärjestelmä kannattaa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa myös sen takia, että roskatukokset ja niiden takia kouruihin jäävä vesi eivät aiheuttaisi rännien ruostumista. Ruostevauriot voivat lyhentää sadevesijärjestelmän käyttöikää, aiheuttaa vesivuotoja ja rumentaa rakennuksen julkisivua. Syksyllä tehty rännihuolto (eli roskien poisto ja kuntotarkastus esimerkiksi väärään suuntaan antavien kaatojen varalta) ehkäisee myös rännien jäätymistä. Rännien päätyminen ei ole mikään pikku juttu, sillä jäätymisvauriot voivat aiheuttaa tarpeen korjata omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalon rännejä. Myös talon ympärillä liikkuvien ihmisten turvallisuus on uhattuna, sillä jäätyneet rännit tai niistä riippuvat jääpuikot voivat yht’äkkiä pudota alas katolta. Jäätyneisiin ränniin kannattaakin puuttua tilaamalla niiden höyrysulatus ja jääpuikkojen poisto – meihin voit luottaa näissäkin toimenpiteissä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.