KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Laitila – Kattotyöt laidasta laitaan ja varmoin ottein

Teetä huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton kattotyöt Laitilassa meillä, jotka teemme varmaotteisesti niin katon uusimisen kuin vaikkapa peltisepäntyötkin. Katon uusimiseen kuin kuitenkin pitkä aika, jos annat meidän hoitaa kattohuollot ja satunnaiset kattokorjaukset, joilla katon tiiviys ja pitkäikäisyys voidaan varmistaa. Peltisepäntöistä sen verran, että niitä ovat sekä piipunpellitys, piipunhatun asentaminen, konesaumakaton asennus ja korjaaminen että monet muut kattopeltisepän ammattitaitoa vaativat askareet.

Meidän ammattitaitomme ja huolellisuutemme saavat kaikki omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattotyöt ja kattoremontit onnistumaan virheettömästi. Pidämme huolen siitä, että kaikki on loistokunnossa, kun poistumme paikalta. Vaikka kyse olisi ollut vain pieneläinesteiden asentamisesta tai esimerkiksi kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisesta, tarjoamme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastamisen, jotta mikään kattotyö ei jäisi tekemättä. Kattotarkastus voi kertoa vaikka tarpeesta tiivistää jokin sauma tai jiiri, jotta katto ei vuotaisi Laitilassa, Eurassa, Mynämäellä, Pyhärannassa, Raumalla, Uudessakaupungissa tai Vehmaalla. Jos katolta puuttuu joitain kattoturvatuotteita, teemme tarjouksen lumiesteiden, kattotikkaiden, kattosiltojen tai muiden kattoturvatuotteiden asentamisesta. Tarvittaessa tarjoaisimme myös läpivientien asennusta, huoltoa tai uusimista, tai vaikka räystäskourujen puhdistamista.

Omakotitalon ja vapaa-ajan rakennuksen kattotyöt oikeuttavat hakemaan vero- eli kotitalousvähennystä, kun ne teetetään meillä. Avullamme myös kattotöiden rahoitus järjestyy näppärästi, sillä kotisivujemme kautta pääset hakemaan niin katon korjaamiselle, kattohuolloille kuin muillekin kattotöille sopivaa rahoitusta.

Katto puhkeaa kukkaan kattotöillämme Laitilassa

UV-säteet, kosteus, nopeat ulkolämpötilavaihtelut ja muun muassa myrskytuulet koettelevat talojen kattoja. Huopakattoa, tiilikattoa ja peltikattoa pitää huoltaa niin Laitilassa kuin muuallakin Suomessa, jotta sen kunto ei heikkenisi turhan nopeasti. Huoltamattoman katon kunnon heikkeneminen voi näkyä esimerkiksi kattoreikinä ja auenneina saumoina, mitkä voivat johtaa kattovuotoon. Kattovuoto voi korjaamattomana aiheuttaa laho- ja homevaurioita katon alla.

Me teemme kaikki kattohuollot, joilla harjakatto, mansardikatto tai esimerkiksi tasakatto saadaan kestämään paremmin erilaisia rasituksia. Yksi tärkeimmistä kattohuolloista on katon kunnon tarkastus, mikä kertoo katon tarpeista tarpeeksi ajoissa. Katon kuntotarkastus kertoo siitä, onko jotain saumaa tiivistettävä, tai pitääkö katolta poistaa ruostetta taikka sammaleita.

Katon tarkastus kertoo kokeneille ammattilaisillemme myös mahdollisuuksista saada katto puhkeamaan uuteen kukoistukseen, vaikka tilanne jo vaikuttaisi toivottomalta. Jos katon rakenteet ovat terveet eikä vesikatto vielä ole teknisen käyttöikänsä päässä, voidaan kattoremontilta ehkä välttyä. Katon tiivistys, katon puhdistus tai kattopesu ja katon pinnoitteen uusiminen voivat riittää katon kunnostamiseksi. Tällaisen operaation jälkeen katto näyttää uudenveroiselta, ja sen rasituksenkestävyys voi olla niin hyvällä tolalla, että se kestää vielä parikymmentä vuotta. Vaikka katto olisikin paras uusia, saa kattoremontin meiltä varsin hyvällä hinta-laatusuhteella, joten kattosaneerauksia ei ole mitään syytä pelätä.

Huopakatosta saa vähällä vaivalla pitkäikäisen katon

Huopakatosta saa suhteellisen vähällä vaivalla pitkäikäisen ja luotettavan vesitiiviin katon – ei siis ihme, että niin monessa omakotitalossa, kesämökissä ja esimerkiksi piharakennuksessa on huopakattoa. Myös me tunnustamme olevamme oikeita huopakattofaneja. Ota yhteyttä, niin saat meidän ammattilaisiltamme parasta asiantuntemusta kaikkiin huopakattotöihin, kuten uuden huopakaton asentamiseen. Asennamme Laitilassa niin tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot kuin palahuopakatotkin. Jotta huopakatto voisi kestää jopa 40 vuotta (palahuopakatot eivät kestä ihan näin pitkään, mutta ne ovat kaikessa näyttävyydessään suosittelemisen arvoisia katevaihtoehtoja), tulee se puhdistaa usein. Me teemme puhdistushuollot sirotepinnoitetta vaurioittamatta, ja huolehdimme varmaotteisesti myös sammaleiden, lumen ja jään poistamisesta katolta. Kun katto on keski-iässä, teemme katon pinnoituksen, mikä parantaa katon ulkonäköä ja rasituksenkestävyyttä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.