KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Laitila – Kattolumitöille kaksi perustetta

Autokatoksien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), omakotitalojen, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen kattojen lumenpudotuksille on kaksi erilaista perustetta. Ensimmäinen peruste tilata painavien lumimassojen pudotus katolta on se, jos on vaarana, että lumi rikkoo talon kattoa. Tasakatto voi tarvita lumenpudotuksia muista kattoja enemmän, onhan sen päällä usein enemmän lunta kuin muilla katoilla. Puolimetrinen suojalumikerros on hyvä syy tilata lumenpudotus tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta, sillä suojalumi voi painaa jopa yli 300 kiloa kuutiolta – ei ihme, jos katon rakenteiden toisinaan huomataan vaurioituneen runsaslumisen talven jälkeen. Jotta katto pysyisi kunnossa ylimääräisestä painosta huolimatta, kannattaa tarkkailla niin lumen määrää, koostumusta kuin sen jakautumistakin. Epätasainen jakautuminen on monille katoille turhan iso pala purtavaksi.

Toinen syy tilata lumenpudottajamme Laitilaan on lumen hallitsemattoman putoamisen ehkäiseminen. Tämä on yleinen syy tilata lumenpudotus varsinkin korkealta katolta, sillä alas äkisti tulevat lumimassat voivat aiheuttaa monenlaisia omaisuus- ja henkilövahinkoja, joista talon omistaja tai taloyhtiö on vastuussa. Lumen vapaa putoaminen katolta voi rikkoa myös paritalon, mökin tai esimerkiksi luhtitalon kattoa irrottamalla sieltä erilaisia varusteita. Alas voi tulla katon ilmanvaihtoputkia, kattotikkaita, aurinkopaneeleja ja esimerkiksi kattotiiliä, joten vahingot voivat olla huomattavat. Se, että lumen seassa on painavia kattoturvatuotteita ja muuta ylimääräistä, tekee putoavan lumen alle jäämisestä entistä vaarallisempaa. Lumiesteiden asennus, huolto ja korjaus estävät tehokkaasti lumen vapaata putoamista katolta, mutta runsaslumisina talvina tilannetta on seurattava siltä varalta, että lumi uhkaa irrottaa lumiesteetkin mukaansa.

Jos tarvitset kattolumitöitä Laitilassa, Eurassa, Mynämäellä, Pyhärannassa, Raumalla, Uudessakaupungissa tai Vehmaalla, ota yhteyttä meidän alati yhtä asiantuntevasti palvelevaan kattofirmaamme. Teemme lumenpudotuksen turvallisesti, kattoa rikkomatta ja nopealla aikataululla. Lumenpudotusta helpottaa se, että voimme tarvittaessa tehdä sen nosturiautolla. Asiakasta ilahduttaa mahdollisuus kotitalousvähennykseen ja vaivattomasti järjestyvään rahoitukseen (yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta haetaan verkkosivujemme kautta).

Rännien ja katon jäänsulatus sekä keinot jäätymisen ehkäisemiseen Laitilassa

Jääpuikkojen poisto onnistuu meiltä yhtä turvallisesti ja sujuvasti kuin kaikki muutkin talviset kattohuollot Laitilassa. Meillä on konstimme myös katon tai rännien jäänsulatukseen. Emme käytä mitään voimakkaita ja vaarallisia kemikaaleja, vaan pelkkää H2O:ta, minkä olemme kuumentaneet höyryksi. Et ehkä saata uskoa silmiäsi kun näet, miten helposti rännien sulatus vesihöyryllä käy! Onkin tärkeää poistaa jää ränneistä, ennen kuin ne vaurioituvat. Myös katon reunalla oleva jää voi aiheuttaa vaurioita (muun muassa saumavuodon) – ja lisäksi se voi pudota alas vahinkoja aiheuttaen.

Ammattilaisiltamme kuulet myös parhaat konstit jäätymisen ehkäisemiseen. Lämmön karkaamista ja jään muodostumista vähentävästä katon lisälämmöneristyksestä on luvassa hyvä tarjous, samoin rännien jokasyksyisestä puhdistamisesta ja kuntotarkastamisesta. Ränneihin voidaan asentaa myös sulanapitojärjestelmä. Sulanapitokaapelit auttavat pitämään sadevesikourut sulana koko talven ajan.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.