KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Laitila – Meiltä räätälöidyt huoltotoimenpiteet joka katolle

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) ja jonkin muun kiinteistön kattohuollot parantavat katon mahdollisuuksia kestää pitkään pitäen vettä. Meiltä saat katon tarpeiden ja erityispiirteiden mukaan räätälöidyt kattohuollot sekä Laitilassa, Eurassa, Mynämäellä, Pyhärannassa, Raumalla, Uudessakaupungissa että Vehmaalla – ota siis yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous vaikka jäänpudotuksesta, tiilikaton harjauksesta tai rännien puhdistuksesta. Tiedämme, miten kattohuolto kuuluu toteuttaa, ja teemme ilmaisen kattotarkastuksen katon muiden huolto- ja korjaustarpeiden havaitsemiseksi. Tavoitteemme on – ei enempää eikä vähempää kuin – saada katto kerralla loistokuntoon.

Kattohuolloille saa kauttamme rahoituksen, ja omakotitalon sekä vapaa-ajan rakennuksen kattohuolloista voi hakea kotitalousvähennystä. Kun vielä ottaa huomioon erinomaisen hinta-laatusuhteemme sekä sujuvasti etenevät (ja avaimet käteen -periaatteella tehdyt) kattourakkamme, on monta syytä tilata kaikki kattohuollot Laitilassa meiltä.

Katon puhdistus Laitilassa on katon helppohoitoisuutta edistävä kattohuolto

Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus pitää katon helppohoitoisena Laitilassa, sillä roskien poisto katolta ehkäisee katon sammaloitumista ja sammaleita seuraavia lisähuoltoja ja kattokorjauksia. Jos kattosi onkin peltikatto, kannattaa se puhdistaa siksi, ettei se alkaisi ruostua ja kärsiä ruostevaurioista. Ammattitaitoinen kattohuoltaja tietää, miten katto kuuluu puhdistaa. Tiilikaton voi harjata, mutta koska harjakset voivat olla liian rajuja bitumikatoille, on sekä huopa- että palahuopakatto syytä puhdistaa ilmapuhaltamalla. Jos katolla on sammaleita, jatkuisi katon puhdistus sammaleenpoistoaineen levittämisellä. Kaikki katon puhdistukset täydentyvät rännien puhdistamisella ja ilmaisella kattotarkastuksella.

Näin sammaleiden ja muiden kasvustojen poisto onnistuu kerralla Laitilassa

Jos aumakatolla, harjakatolla, pulpettikatolla, mansardikatolla tai esimerkiksi tasakatolla kasvaa sammaleita, on aika ottaa yhteyttä meihin ja tilata sammaleenpoisto katolta. Me tiedämme, miten sammalet ja muut kasvustot (kuten jäkälät) saa pois kertaheitolla. Salainen aseemme omakotitalojen, rivitalojen ja esimerkiksi kerrostalojen kattojen sammaleenpoistoissa on biohajoava sammaleenpoistoaine, minkä levitämme katolle saadaksemme kaikki sammalet pois aina juuria myöten.

Lumenpudotus Laitilassa katon lumitöiden ammattilaisilta

Lumenpudotus on tarpeen Laitilassa silloin, jos katolla on hurjasti lunta, tai jos lumimassat meinaavat pudota alas vaarallisella tavalla. Riippuu siis tilanteesta, onko lumenpudotus hot vai not. Sen sijaan rännien sulatus vesihöyryllä on suositeltavaa – kahdesta eri syystä. Rännit pitää saada suliksi, jos ne ovat jäätyneet. Koska työ tehdään kuumalla vesihöyryllä, on rännien jäänsulatus myös ekologista. Meiltä hoituu ripeästi ja turvallisesti myös jääpuikkojen pudotus Laitilassa. Tarvittaessa teemme talviset kattohuoltomme vaikka nosturiautolla.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.