KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Lemi

Huopakattoremontti Lemi, kauttamme se lutviutuu pois päiväjärjestyksestäsi ”avaimet käteen”-palveluna. Tilatessasi omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontin Lemissä meiltä, voit vaikka vetää lonkkaa koko urakan ajan – me hoidamme hommat puolestasi ammattitaitoisesti alusta loppuun!

Tässä paljon kehutun ”avaimet käteen”-palvelumme sisältö pähkinänkuoreen paketoituna:

  • Työt suunnittelusta rakennustelineiden pystytykseen, vanhan katon purkuun, uuden katon ja kattotuotteiden asennukseen ja aina loppusiivoukseen asti.
  • Remonttimateriaalit, kuten kattohuovat ja -tuotteet sekä eristevillat ja puutavara (tarpeen ja toiveidesi mukaan).
  • Kalusto ja työkalut henkilönostimista jätelavoihin ja porakoneisiin.

Koko komeuden kruunaa tietenkin reilu takuu. Takuu on merkki siitä, että voit luottaa kättemme jäljen kestävän moitteetta aikaa ja katseita.

Kuulostaako hyvältä? Älä siis tee kattosi saneerauksesta turhan kimuranttia, vaan tilaa huopakattoremontti Lemissä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta kätevästi ”avaimet käteen”-pakettina!

Hurautamme hetkessä avuksesi osoitteeseen kuin osoitteeseen Lemissä, ja myös muu Etelä-Karjala (esim. Taipalsaari, Savitaipale, Luumäki, Lappeenranta ja Imatra) on osa palveluverkostoamme. Olemme käytettävissäsi jopa Saimaan lukemattomissa saarikohteissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Lemillä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Lemin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Lemi, ei ole hinnalla pilattu!

Palahuopakattoremontti Lemi, mietitkö hintaa? Älä huoli, sillä meillä et päädy maksamaan urakasta ainakaan ylihintaa!

Pitkällä kokemuksella suoriudumme huopa- tai palahuopakattoremontista Lemissä sijaitsevassa kohteessasi yhtä aikaa sekä ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti. Kun askelmerkit ovat selvät, ei työtunteja mene hukkaan ja materiaalikulutkin pysyvät jämptisti minimissään – ja silti uusi kattosi edustaa parasta A-luokitusta niin ulkonäkönsä, tiiviytensä kuin kestävyytensä suhteen.

Kaiken kukkuraksi voit hakea ja saada työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys tekee jo ennestään hyvästä diilistä vielä astetta paremman, sillä tämä mukava verovähennys saattaa keventää kattoremontin vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi lopulta varsin sievoisilla summilla.

Saadaksesi tietoosi urakan täsmällisen hinnan ja voidaksesi arvioida myös kotitalousvähennyksen määrää paremmin, sinun on kuitenkin otettava meihin yhteyttä ja pyydettävä tarjous. Hinnoittelemme huopa- ja palahuopakattoremontit Lemillä aina projektikohtaisesti (esim. katon kunnon ja koon perusteella), ja kotitalousvähennyksen määrä taasen riippuu pitkälti kattoremontin hintalapusta.

Laita siis viestiä tai soita, ja pyydä meiltä rohkeasti tarjous talosi, mökkisi tai piharakennuksen kattosaneerauksesta! Vastaamme hintatiedusteluihin kaikkina vuodenaikoina.

Huopakaton uusiminen Lemi, millainen uusi huopakatto saisi olla vanhan tilalle? Päästä mielikuvituksesi valloilleen!

Huopakaton uusiminen Lemi, päivittää kattosi 2020-luvulle kerta rysäyksellä. Mutta millainen uusi huopakatto saisi olla vanhan tilalle? Päästä mielikuvituksesi valloilleen, sillä huopakatosta on moneksi!

Kaipaisitko katolle esimerkiksi uutta väriä? Tänä päivänä kattohuopia, kermejä ja bitumilaattoja on saatavilla varsin kirjavassa väriskaalassa mustasta vihreään, sinisestä ruskeaan ja harmaasta punaiseen. Bitumikattolaattoja on markkinoilla jopa kaksivärisenä.

Ehkä katon varusteluakin olisi hyvä hieman täydentää? Oletko jo pitkään haaveillut esimerkiksi kattoikkunasta, kattolyhdystä tai aurinkopaneeleista? Asennamme myös valokatokset osaavin ottein!

Samalla kannattaa tietysti lisätä katon eristystä, jos yläpohjan eristys on nykyisellään puutteellinen. Katon lisäeristys vähentää sisätilojen vetoisuutta, poikii säästöjä lämmityskuluihin ja kaupan päälle Lemin luontokin kiittää. Katon lisäeristys viimeistelee huopakaton uusimisen Lemillä sijaitsevassa kohteessasi kuin kirsikka täytekakun!

Ethän tyydy kompromissiratkaisuihin edes taloudellisilla perusteilla? Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton uusimiseen Lemillä. Rahoituksen avulla voit jakaa kattoremontin kulut kätevästi pienempiin eriin ja teettää katosta kerralla mieleisen vähän ahtaammassakin taloustilanteessa.

Palahuopakaton uusiminen Lemi, lupa-asiat kuntoon ennen remontin alkua!

Palahuopakaton uusiminen Lemi, muista hoitaa lupa-asiat kuntoon ennen remontin alkua. Joskus huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lemillä voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta, ja luvat tulee löytyä takataskusta ennen kuin urakka polkaistaan käyntiin.

Lupa huopa- tai palahuopakaton uusimiseen Lemillä tarvitaan yleensä esimerkiksi näissä tapauksissa:

  • Urakka vaikuttaa kiinteistön ulkonäköön. Jos haluat vaikkapa vaihtaa katon väriä remontin yhteydessä, mitä suurimmalla todennäköisyydellä tarvitset siihen luvan. Jopa otsalautojen värin vaihtaminen voi olla luvanvaraista!
  • Kiinteistön asuinpinta-ala muuttuu kattoremontin myötä. Toisin sanoen esimerkiksi kylmän ullakkotilan muuttaminen asuinkelpoiseksi vaatii useimmiten luvan.
  • Kattoremontti vaikuttaa kiinteistön energiatehokkuuteen. Mm. katon eristys/lisäeristys edellyttää tavallisesti rakennusvalvonnan hyväksyntää.

Ilman lupia ei ole syytä ryhtyä remontoimaan, sillä siitä voi seurata ikäviä selkkauksia viranomaisten kanssa. Pahimmillaan jo tehtyä työtä joudutaan purkamaan, mistä puolestaan saattaa koitua mittavia taloudellisia tappioita.

Kaikesta huolimatta lupa-asioista ei kuitenkaan kannata stressata. Tilatessasi kattosi saneeraustyöt meiltä, neuvomme mielellämme myös savottaan liittyvissä lupa-asioissa!

Lemillä huopakaton käyttöikä on yleensä vuosikymmeniä – katon kunto kertoo kuitenkin remontin tarpeesta ikävuosia enemmän

Moni lemiläinen pohtii, milloin huopakaton uusiminen olisi aiheellista. Onko huopakaton käyttöikä kaksikymmentä, viisikymmentä vai kenties sata vuotta?

Huopakaton maksimi-ikä huitelee suunnilleen neljänkymmenen ikävuoden tietämillä. Hyvällä huollolla nykypäivän bitumikate saattaa kestää lemiläisiä sääolosuhteita jopa hieman kauemmin, mutta todennäköisesti katteen uusiminen on joka tapauksessa edessä ennen sen 50-vuotispäivää.

Ikävuosia parempi mittari kattoremontin ajankohtaisuudelle on kuitenkin katon kunto. Jos katon pinta sammaloituu pahoin, halkeilee tai kupruilee, todennäköisesti huopakattoremontti Lemillä sijaitsevassa kohteessasi olisi jo tarpeen. Myös katon painuminen ja pehmeät kohdat kielivät siitä, että katon remontointi olisi luultavasti aiheellista – vaikka katto olisi vasta kolmekymppinen.

Jotta kattosi ”parasta ennen”-päiväys ei pääsisi hujahtamaan ohi, kannattaakin päästää huopakate-eksperttimme kurkkaamaan sitä aika ajoin. Meiltä saat aina luotettavan arvion huopakattosi tämänhetkisestä terveydentilasta sekä tarvittaessa huipputarjouksen katteen uusimisesta!