KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Lemi – Yksilöllisiä ratkaisuja katon kunnossapitoon

Meidän kattopalvelumme tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja katon kunnossapitoon Lemillä. Kattoja ei huolleta aina saman kaavan mukaan, vaan kaikissa omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattohuolloissa on otettava huomioon katemateriaali ja katon erityispiirteet. Kattohuoltajan tulee tarkastaa, tarvitseeko katto jotain muutakin huoltoa tai paikkausta, sillä katon kunnon kannalta on tärkeää, että kaikkiin tarpeisiin puututaan mahdollisimman pian.

Meidän ammattilaisemme tarjoavat ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöiden yhteydessä Lemillä, Lappeenrannassa, Luumäellä, Savitaipaleella ja Taipalsaarella – olipa kyse tiilikaton harjauksesta tai vaikka rännien puhdistuksesta. Luvassa on yksilöllisiä ratkaisuja niin palahuopakaton, konesaumakaton, savi- ja betonitiilikaton kuin esimerkiksi kolmiorimahuopakatonkin kunnossapitoon, joten ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous jostakin kattohuollosta. Kattohuollot ja katon tiivistykset voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja kun katto on kunnossa, voit hakea valmistuneesta (mökin tai omakotitalon) urakasta kotitalousvähennystä.

Kattohuoltojen kuningas Lemillä: katon puhdistus

Meidän mielestämme tärkein kattohuolto saattaa yllättää, sillä valitsemme tärkeimmäksi kattohuolloksi katon kevät- ja syyshuollot. Katon kevät- ja syyshuollot tarkoittavat palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistusta Lemillä. Samaan syssyyn tehdään myös sadevesikourujen puhdistus ja katon (ilmainen) kuntotarkastus. Katon puhdistuksessa on huomioitava katon materiaali, sillä vaikka tiilikaton voi harjata, on huopakaton pinnoite sen verran herkkä, että se kannattaa puhdistaa ilmapuhaltamalla.

Roskien poisto katolta on kattohuoltojen kuningas, koska se vähentää tarvetta muille kattohuolloille (kuten sammaleentuhokäsittelyille) ja katon korjaamisille (kuten ruostevaurioiden kunnostamiselle ja sammaleiden avaamien saumojen paikkaamiselle). Samalla tehty kattotarkastus kertoo ajoissa harjakaton tai esimerkiksi tasakaton huolto- ja korjaustarpeista, mikä on osaselitys katon kevät- ja syyshuoltojen tärkeydelle.

Älä enää tuskittele sammaleiden katolta poistamisen kanssa Lemillä

Tuntuuko sammaleiden poisto katolta mahdottomalta urakalta? Aina kun saat tiilikaton harjattua, syntyy katolle kuin taikaiskusta uusia sammaleita? Sammaloitunutta tiili- tai bitumikattoa ei saakaan puhtaaksi ilman kemiallisia puhdistusaineita. Ota yhteyttä, niin teemme sammaleentuhokäsittelyn Lemillä – sen jälkeen voitkin lopettaa sammaleiden kanssa tuskittelemisen.

Emme lepää talvellakaan – tilaa vaikka jääpuikkojen pudotus Lemille

Emme lepää laakereillamme talvellakaan, vaan palvelemme yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä lumenpudotusten, jäänpudotusten, jääpuikkojen pudotusten ja rännien jäänsulatusten tiimoilta. Katto ja rännit saadaan sulamaan jäästä kuumaa vesihöyryä käyttämällä – tämä nerokas konsti sopii myös huopakattoisissa kiinteistöissä hyödynnettäväksi. Kuuma vesihöyry on ekologinen ja nopea tapa saada jää pois katolta – lumenpudotuksessa Lemillä hyödynnämme yhä lihasvoimia.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.