KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Lemi – Ammattitaitomme saa kattosi kukoistamaan

Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton on tarkoitus pitää vettä ja näyttää hyvältä – eikä vain pari vuotta katon asennuksen jälkeen, vaan 40, 50 tai jopa 70 vuotta. Pitkäikäisimmät katot voivat yltää yli sadan vuoden käyttöikään. Niiden asentaminen tapahtuu usein peltisepäntyönä – muita Lemillä tekemiämme peltisepäntöitä ovat muun muassa piipunpellitykset ja piipunhatun asennukset.

Jotta katto voisi kestää mahdollisimman pitkään huolimatta ilmansaasteista, runsaasta kosteudesta ja muista kattoa kuluttavista tekijöistä, pitää kattoa huoltaa ja korjata. Kattoreikien paikkaus, kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, sammaleiden poisto ja ilmanvaihtoputkien kaltaisten läpivientien asennus, huolto sekä uusiminen ovat normaaleja, katon kuntoa tukevia kattotöitä Lemillä. Kun tasakatto, aumakatto tai pulpettikatto tarkastetaan puolivuosittain, tulevat katon huolto- ja korjaustarpeet selville. Meidän asiakkaanamme saat katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle kaikkien kattotöiden yhteydessä – olitpa tilannut sitten pieneläinesteiden asennuksen tai vaikka rännien puhdistuksen. Tulet huomaamaan, että omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattotyöt saavat vanhankin katon kukoistamaan (muussa tapauksessa tarjoaisimme kattoremonttia).

Katolle voidaan asentaa muitakin tarvikkeita ja varusteita, vaikka kyseessä olisi jo vuosikymmeniä palvellut katto. Katto voi tarvita vaikka uusia kattoturvatuotteita, kuten lumiesteitä, kattotikkaita ja kattosiltoja – viranomaismääräysten mukaisilla kattoturvatuotteilla katto pidetään mahdollisimman turvallisena.

Kattotyömme Lemillä, Lappeenrannassa, Luumäellä, Savitaipaleella ja Taipalsaarella ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja rahoituskin on käden ulottuvilla. Pääset hakemaan kaikille kattohuolloille, kattosaneerauksille ja muille kattotöille sopivaa rahoitusta meidän kotisivujemme kautta.

Kokemus, ammattitaito ja palveluinto saavat kattotyöt Lemillä onnistumaan

Omakotitalon, paritalon, mökin, autokatoksen ja muiden ulkorakennusten kattotyöt onnistuvat parhaalla mahdollisella tavalla, kun kattotyöt uskotaan kokeneiden ja aikaansaavien ammattilaistemme vastuulle. Ammattilaisemme ovat oman alansa luotettavia asiantuntijoita, ja kaikilla heistä on halu saada kattosi huippukuntoon.

Palahuopakaton, huopakaton, peltikaton ja tiilikaton saaminen huippukuntoon on hyvin yksilöllistä, siksi tulemmekin paikan päälle Lemillä tarkastamaan, mitä harjakatto tai esimerkiksi tasakatto on vailla. Katon kunnostaminen voi tarkoittaa vaikka saumojen tiivistämistä, katon puhdistamista ja katon pinnoittamista – tällainen voi antaa bitumikatolle jopa parikymmentä lisävuotta ja oikean ulkonäköboostin.

Tiilikaton kunnostaminen voi tarkoittaa vaikka rikkinäisten tiilien vaihtoa, piipun juuren tiivistämistä, aluskatteen paikkausta ja sammaleiden poisto. Näin tiilikatto voi kestää jopa 70 vuotta. Peltikatto saadaan priimakuntoon esimerkiksi sellaisella huoltokokonaisuudella, minkä aikana uusitaan rännit, poistetaan katolta roskat, kunnostetaan ruostevauriot, vaihdetaan peltikattonaulat kateruuveiksi ja maalataan kattopellit. Huoltamamme peltikatto saattaa kestää jopa 50 vuotta.

Huopakattotöitä suurella sydämellä

Huopakatot – siis kolmiorimahuopakatot, palahuopakatot ja tiivissaumakatot – ovat suorastaan intohimomme. Jos ja kun tarvitset joitain huopakattotöitä Lemillä, ota yhteyttä – me laitamme kattosi kuntoon suurella sydämellä. Jos kattosi on niin iäkäs tai sen vauriot ovat niin pahoja ettei katon korjaaminen ole enää mielekästä, teemme huopakattoremontin. Helpoin tapa uusia bitumikatto (kolmiorimahuopakattoja lukuun ottamatta) on asentaa uusi katto vanhan katon päälle, mutta tällainen ”oikaisu” ei ole mahdollista suinkaan joka kerta. Paikan päällä selviää, voidaanko katto vielä huoltaa ja korjata, vai onko se paras uusia – ja miten katon uusiminen kannattaa suorittaa.

Kattohuollot varmistavat sen, että bitumikatto tai bitumipaanukatto kestää mahdollisimman pitkään, ja kattohuoltoja ovat muun muassa katon puhdistaminen roskista. Teemme työn ilmapuhaltamalla, mikä on katon kannalta turvallisin tapa päästä eroon katolla olevista, sammaloitumista aiheuttavista roskista. Muita huopakatolle tarpeellisia huoltoja Lemillä ovat esimerkiksi juuri sammaleiden poisto, liikojen lumimassojen poisto ja katon pinnoitus. Muista myös puolivuosittaiset kattotarkastukset huolto- ja paikkaustarpeiden huomaamiseksi – meiltä saat tällaisen vaikka katon keväthuollon yhteydessä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.