KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Lemi – Toimivan sadevesijärjestelmän ylläpitäminen ei mahdottomien ponnistusten takana

Toimivan sadevesijärjestelmän ylläpitäminen ei ole mahdottomien ponnistusten takana, sillä usein riittää vesikourujen puhdistus kaksi kertaa vuodessa. Kun omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen vesikourut puhdistetaan näin usein, ei niihin synny tukoksia. Näin talon omistajan ei tarvitse tilata tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avausta, eikä olla huolissaan tukossa olevista vesikouruista aiheutuvista ongelmista.

Ongelmia, joita sadevesijärjestelmien puhdistamisen unohtuminen ja vesikourujen tukkeutuminen voivat aiheuttaa, ovat rännien ruostuminen, rännien jäätyminen ja kosteusvaurioiden syntyminen. Kosteusvaurioita voi syntyä talon rakenteisiin, jos vesikourut eivät pysty ohjaamaan kaikkia sadevesiä mahdollisimman kauas talon kivijalasta. Räystäs voi vuotaa Lemillä myös sen takia, että rännit on mitoitettu väärin, tai että ränneissä on esimerkiksi reikiä. Räystään vuodon takana voi olla myös se, että kaadot osoittavat väärään suuntaan, eikä kouruista siksi saada pois kaikkia vesiä.

Koska vuotava räystäs voi johtua roskatukosten lisäksi myös edellä mainituista ongelmista, teemme kaikkien kattotöiden yhteydessä veloituksettoman kattotarkastuksen, minkä yhteydessä varmistumme myös sadevesijärjestelmän kunnosta. Jos talon sadevesijärjestelmä Lemillä, Lappeenrannassa, Luumäellä, Savitaipaleella tai Taipalsaarella ei ole moitteettomassa kunnossa, annamme hyvän tarjouksen rännien korjaamisesta, rännien huoltomaalaamisesta tai vaikka koko sadevesijärjestelmän uusimisesta. Mökin ja omakotitalon sadevesijärjestelmää koskevista töistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoama remonttilainakin kannattaa pitää mielessä urakkaan valmistautuessaan.

Kokemuksen parhaiksi opettamat tavat rännien puhdistamiseen Lemillä

Tämän kattourakoitsijan ammattilaisilla on kullakin pitkä kokemus erilaisista kattotöistä, ja se on opettanut turvallisimmat, kätevimmät ja kattoystävällisimmät – sanalla sanoen: parhaimmat – tavat kaikenlaisiin kattotöihin Lemillä. Kokeneina konkareina tiedämme myös sen, miten rännejä ja alastuloputkia (eli syöksyputkia) ei pidä puhdistaa, joten osaamme varoa kaikki vaaranpaikkoja sekä kompastuskiviä.

Matalan tai korkean talon vesikourujen puhdistus voi olla jopa vaarallista – ainakin, jos työn tekee nojatikkailta tai ei käytä luotettavia ja asianmukaisia työturvallisuustuotteita. Rännien puhdistaminen on käytännössä turhaa, jos kaikkia roskia ei saada poistettua eikä rännejä samalla kuntotarkasteta esimerkiksi auenneiden saumojen tai ruostevaurioiden varalta – siksi talon vesikouruja ei kannata puhdistaa maasta käsin käytettävillä, pitkävartisilla rännipuhdistimilla, vaan aina joka katolta käsin tai nosturiauton avulla. Sekin kannattaa muistaa, ettei mahdollista jäätä pidä poistaa mekaanisesti, vaan kuumalla vesihöyryllä.

Rännien puhdistus Lemillä puolivuosittaiseksi rutiiniksi

Vesikourujen puhdistus kannattaa tehdä – niin Lemillä kuin muuallakin Suomessa – kaksi kertaa vuodessa. Omin päin vesikouruja ei tarvitse alkaa puhdistaa ja tarkastaa, olemmehan me olemassa juuri sitä varten, että voimme helpottaa taloyhtiöiden ja talon omistajien työtaakkaa tekemällä kaikki kattotyöt heidän puolestaan. Tilaa vesikourujen puhdistus joka kevät ja syksy – toinen vaihtoehto on tilata meiltä katon kevät- ja syyshuollot, jolloin puhdistamme samalla myös pelti-, tiili- tai huopakaton.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.