KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Lemi – Meiltä ammattitaitoa vuotavan katon kunnostamiseen

Ota yhteyttä katon korjaamiseen perehtyneisiin ammattilaisiimme, jos tiilikatto, huopakatto tai peltikatto vuotaa Lemillä. Tällä joukolla saadaan korjattua niin vuotava kattoikkuna kuin jokin talven aiheuttama kattovuoto, kuten esimerkiksi kattovuoto jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta. Vuotipa katto viemärintuuletusputken kohdalta tai vaikka irronneiden lumiesteiden jälkeensä jättämistä rei’istä, saamme katon kunnostettua tuota pikaa.

Yhteydenottoa ei kannata viivyttää, jos autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Lemillä, Lappeenrannassa, Luumäellä, Savitaipaleella tai Taipalsaarella. Vuotava piipunjuuri, vuotava kattoluukku tai esimerkiksi antennin juuresta alkanut kattovuoto voi kastella ulkokaton alapuoliset osat. Katon läpiviennin kohdalta alkanut kattovuoto on paljon helpompi ja edullisempi korjata, jos kattovuoto ei vielä ole päässyt aiheuttamaan katon vesivahinkoa. Sama pätee myös kaikkiin muihinkin kattovuotoihin kuin katon ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta alkunsa saaneisiin. Nopeus on valttia, mutta ei yksin se – kyllä mökin, piharakennuksen tai vaikka kerrostalon katon korjaamisessa tarvitaan myös ammattitaitoa. Ota siis yhteyttä meihin, niin saat katon korjausurakan sekä nopeasti että pettämättömän ammattitaitoisesti. Yksityisasiakas voi hakea harjakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi tasakaton vesivuodon korjaamisesta kotitalousvähennystä, ja haettavilla on myös kattotöille sopiva rahoitus. Tuota luottoa saa tarpeeksi myös kosteusvahinkojen korjaamiseen tai vaikka katon uusimiseen.

Katolla oleva lumi voi saada huopakaton, peltikaton tai tiilikaton vuotamaan Lemillä

Kattovuoto Lemillä voi johtua myrskystä, mikä on irrottanut katosta kattopeltejä, kattotiiliä, kattoturvatuotteita tai muita kattovarusteita. Myrskytuuli voi päästä puhaltamaan huopakatteen alle (varsinkin, jos vuotien saumat ovat auenneet sammaleiden takia), ja silloin vuodat voivat repeytyä pahasti myrskytuulen kurimuksessa.

Vuotavasta katosta voidaan kiittää myös läpivientien haurastuneita tiivisteitä, tai katon ja/tai läpivientien asennusvaiheessa tehtyjä virheitä. Vanhemmiten katto kuin katto haurastuu altistuen kattovuodoille. Ikä painaa peltikattoa ruosteen muodossa, kun taas tiilikaton ikä näkyy tiilien haurastumisena ja halkeilemisena. Huopakatto kuivuu vuosikymmenten aikana, ja jos se kuivuu ja kovettuu liikaa, syntyy kattoon halkeamia.

Myös talvi voi saada aikaan kattovuodon Lemillä. Syy voi olla lumen painossa, mikä painaa muun muassa kattoläpivientejä ja tiilikaton jiirejä. Syy voi olla myös keväisen lumen putoamisessa katolta, sillä lumen mukaan voi lähteä niin ilmanvaihtoputkia kuin muitakin kattotarvikkeita. Myös talvipakkaset voivat aiheuttaa kattovuodon, sillä vanhojen tiilien sisässä olevan veden jäätyminen nopeuttaa tiilien hajoamista. Jos katon reunoille jäätyy paljon vettä, eivät uudet vedet pääsekään pois katolta, ja silloin tiilikaton, peltikaton tai huopakaton saumat voivat ruveta vuotamaan. Tasakatto voi vuotaa, jos kattokaivot jäätyvät, sillä silloin lumen sulamisvedet ovat jumissa katolla.

Kolme eri tasoa taloyhtiön tai pientalon kattovuodon korjaamisen Lemillä

Mitä pikemmin vuotavaa kattoa aletaan korjata Lemillä, sitä helpommalla kattovuodosta voi selvitä – hyvässä lykyssä kevyin mahdollinen kattokorjaus (eli vesikaton paikkaus) riittää. Jos vesikaton alla oleva aluskate ei ole toiminut optimaalisesti, tulee sekin korjata – tai uusia. Kattovuodon korjaamiseen tulee yhdistää myös kosteuden vaurioittamien rakenteiden uusiminen tai korjaaminen sekä märkien eristeiden vaihtaminen.

Joskus on siirryttävä suoraan tasolle kolme, eli katon purkamiseen ja uusimiseen kattovuodon takia. Meille on tärkeää tarjota kattokorjausta aina kuin mahdollista, mutta kovin vanhaa kattoa ei kannata korjata – kannattavinta on aikaistaa katon vaihtoa. Myös oikein pahat vauriot vesikatossa ja kattorakenteissa voivat vaatia katon uusimista. Kattoremontti on ainut olemassa oleva vaihtoehto silloin, jos kyseessä on varttikatto, sillä asbestikattoja ei enää saa paikata ja korjata.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.