KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Lemi – Runsaasti mielenrauhaa yhden kattohuollon avulla

Autokatoksien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), omakotitalojen, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen kattojen lumenpudotukset ovat kattohuoltoja, jotka tuovat runsaasti mielenrauhaa talon omistajalle tai taloyhtiön osakkaille. Jos lumimassat pääsevät putoamaan katolta vapaasti, voivat ne rikkoa kattoa, eikä vielä siinä kaikki. Lumimassat, joiden seassa voi olla jäätä tai katolta irronneita kattotarvikkeita, voivat aiheuttaa pahaa jälkeä rivitalon, kerrostalon tai jonkin muun kiinteistön ympäristössä. Pihamaan turvallisuuden säilyttäminen ja ylläpitäminen ovatkin tärkeimpiä syitä tilata lumenpudotus korkealta katolta.

Kattolumitöissä on kyse myös katon kunnon ylläpitämisestä. Kun kattotarvikkeet eivät ole välittömässä vaarassa irrota katolta alas putoavien lumien mukana, pysyy katto varmemmin kunnossa koko talven ajan. Lumenpudotusta voidaan tarvita (etenkin tasakatolta) myös sen takia, että lumen paino ei rasittaisi kattorakenteita ja saisi aikaan esimerkiksi kattovuotoja.

Ei ole samantekevää, millaiset lumenpudottajat asialle päästää Lemillä, Lappeenrannassa, Luumäellä, Savitaipaleella tai Taipalsaarella. Tilaa lumenpudotus huopakatolta, peltikatolta ja tiilikatolta aina meiltä, niin kattolumityöt etenevät kattoa rikkomatta ja talon ympäristön turvallisuudesta visusti huolehtien. Teemme lumenpudotuksen vaikka nosturiautolla ja lumet tontilta pois kuljettaen – urakka suunnitellaan joka kerta erikseen paikan päällä tehdyn arviointikäynnin avulla.

Paikan päällä Lemillä tehty alkukatselmus kertoo myös lumenpudotuksen hinnan avaimet käteen -pakettina. Annamme sinulle reilun tarjouksen, mistä käy ilmi kotitalousvähennykseen oikeuttava osuus, eli töiden osuus. Koko urakan (tai vain osan siitä) voi maksaa rahoituksella, mitä on helppo hakea meidän verkkopalvelumme kautta.

Muut talveen liittyvät kattotyöt Lemillä – lumiesteiden asennus ja jäänsulatus katolta

Meidän kattofirmamme palvelee erittäin kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti Lemillä, sekä Lemin naapurikunnissa. Teemme muutkin talveen ja talven lumiin sekä jäihin liittyvät kattotyöt kuin vain lumenpudotukset – esimerkiksi rännien sulatuksen vesihöyryllä ja lumiesteiden asennuksen, huollon sekä korjauksen.

Jos jäätä pitää poistaa katolta ja ränneistä, tulee se tehdä nimenomaan sulattamalla. Kuuma vesihöyry saa rännit sulamaan ennen kuin ne vääntyvät tai putoavat katolta. Vesihöyryllä saadaan sulamaan myös kattojää, mikä voisi estää sulamisveden poistumisen talon katolta – tai pudota mätkähtää alas väärään paikkaan ja väärään aikaan.

Lumiesteitä tarvitaan siksi, että lumet pysyisivät paremmin huopakatolla, peltikatolla tai tiilikatolla. Lumiesteet on pakko hankkia katon reunalle, jos katon kaltevuus on 1:8 tai enemmän – näin pyritään turvaamaan talon asukkaiden ja ohikulkijoiden turvallisuus. Samalla tullaan estäneeksi monet katon vauriot, joita lumen vauhdikas ja ennalta arvaamaton alas tuleminen voi aiheuttaa. Lumiesteet eivät tietenkään muuta lumen painoa miksikään. Jos talon katolla on paljon lunta keväällä, kun vesisateet muuttavat lumimassat nuoskalumeksi, kannattaa tilata lumen pudotus katolta. Lumen paino voi olla jopa yli 400 kiloa kuutiolta, joten katto voi painua, tai lumet tulla alas ”karmit kaulassa” eli lumiesteineen päivineen.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.