KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Lempäälä

Huopakattoremontti Lempäälä, etsitkö taitavaa tiimiä kattosi saneeraukseen? Olet oikeassa osoitteessa!

Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Lempäälässä timantinkovalla ammattiosaamisella niin omakotitaloille, kesämökeille kuin piharakennuksille. Olemme haalineet riveihimme koko joukon huopakate-eksperttejä, jotka edustavat alansa kirkkainta kärkikastia.

  • Tällä porukalla olemme saneeranneet tusinoittain tiivissaumakattoja, bitumipaanukattoja ja kolmiorimakattoja keskinkertaista paremmalla menestyksellä.
  • Käsittelemme varmoin ottein kaikkia kattomuotoja pulpetista harjaan, aumaan ja mansardiin. Jopa tasakaton uusiminen/remontointi onnistuu!
  • Pidämme langat käsissämme suurillakin työmailla, mutta toisaalta uusimme myös tonttisi pienimmät bitumikatteet siististi ja tiiviisti.
  • Suoriudumme leikiten jopa välikaton korjaustöistä. Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus, notkahtaneen katon oikaisu ja pieneläinten tekemien (eriste)vaurioiden korjaus on meille arkipäivää.

Rohkenemme väittää, että yhtä tasokasta palvelua ei moni muu Lempäälä-Valkeakoski-Vesilahti-Pirkkala-Tampere-Kangasala-Pälkäne-alueella toimiva firma pysty tarjoamaan. Vaikka vertailualueeksi otettaisiin koko Pirkanmaa, vastaavaa hinnan ja laadun suhdetta saat etsiä kissojen ja koirien kanssa!

Kun huopakattoremontti Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Singahdamme hetkessä avuksesi mihin vain Lempäälän alueelle tai muualle Pirkanmaalle – jopa saarikohteisiin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Lempäälässä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Lempäälän alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Lempäälä, näppärästi ”avaimet käteen”-pakettina – se sisältää kaiken tarvittavan kattosi saneeraukseen!

Palahuopakattoremontti Lempäälä, toteutetaan meillä kaikenkattavana ”avaimet käteen”-pakettina. Tämä näppärä palvelukokonaisuus sisältää kaikki työt ja tykötarpeet, joita huopa- tai palahuopakattoremontti Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi edellyttää. Mitään ei jää puuttumaan!

  • Teemme puolestasi kaiken työn suunnittelusta vanhan katon purkuun, kosteusvaurioiden korjaukseen, uuden vesikatteen ja kattotuotteiden asennukseen ja aina tunnolliseen loppusiivoukseen asti.
  • Hankimme tarvittavan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia, kattotuotteita, eristevilloja ja muita materiaaleja.
  • Tuomme mukanamme kaiken remonttia varten tarvittavan kaluston ja työkalut rakennustelineistä henkilönostimiin ja porakoneisiin – ja viemme pois mennessämme.

Siitä ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, että päätyisit maksamaan turhasta työstä tai tarpeettomista materiaaleista. Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Lempäälässä suunnitellaan ja toteutetaan täysin projektikohtaisesti. Huomioimme urakan suunnittelussa tarkoin sekä katon tarpeet että omat toiveesi.

Kuulostaako hyvältä? Ota siis yhteyttä, ja pyydä meiltä yksilöllisesti räätälöity huipputarjous huopa- tai palahuopakattosi ”avaimet käteen”-remontista!

Huopakaton uusiminen Lempäälä, varmistaa kattosi vedenpitävyyden vuosikymmeniksi eteenpäin

Huopakaton uusiminen Lempäälä, otetaan usein työn alle katon heikon vedenpitävyyden vuoksi. Kun katon tiivistys ja paikkaus tuntuu olevan yhtä tyhjän kanssa, on vesikatteen uusiminen oikeastaan ainoa järkevä vaihtoehto – jos katto vuotaa seulana, ei sen korjaukseen enää kannata laittaa Euroakaan!

Huopakattoremontin myötä katon vedenpitävyys kohenee kerta heitolla. Uudenkarhea huopakatto pitää vettä erinomaisesti, ja hitsattava bitumikermikatto onkin markkinoiden tiiveimpiä kateratkaisuja. Parhaimmillaan laadukas ja ammattitaitoisesti asennettu uusi huopakate puolustaa allaan olevaa rakennusta kosteudelta (ja muilta säärasitteilta) monet vuosikymmenet.

Jos siis huomaat lomarahojen hupenevan aina katon tiivistykseen ja siltikin valvot yösi lähestyvää saderintamaa stressaten, mitäpä jos laitettaisiin katto uusiksi ennen kuin se tekee lopullisen tenän? Kutsu asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattoasi ja selvittämään, olisiko huopakaton uusiminen Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi jo katon korjausta parempi investointi!

Huom. luvallasi voimme käväistä kartoittamassa kattosi kunnostustarpeet myös poissa ollessasi, vaikkapa työpäiväsi aikana. Tämä saattaa hieman nopeuttaa kattoremontin tarvekartoitusta, sillä eksperttimme ovat liikekannalla lähes päivittäin.

Palahuopakaton uusiminen Lempäälä – häätää sammaleenkin yksin tein!

Palahuopakaton uusiminen Lempäälä, on tehokas ratkaisu myös sammaleen häätämiseksi. Ensisijaisesti suosittelemme kasvuston karkotusta tarkoitukseen soveltuvilla kemikaaleilla ja pinnoittamalla kattohuovat uudelleen, mutta näiden kikkojen jälkeen on aika laittaa kattohuovat vaihtoon.

Ikääntyessään huopakaton materiaali muuttuu nimittäin vuosi vuodelta karheammaksi ja huokoisemmaksi. Näin ollen katto tarjoaa sammaleen ja jäkälän itiöille koko ajan paremman tarttuma- ja kasvualustan. Ensi alkuun saamme kasvuston poistettua sopivilla huoltotoimenpiteillä, mutta jossain vaiheessa peli menetetään väistämättä.

Kun kattosi saavuttaa tämän pisteen elinkaaressaan, älä epäröi ottaa yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Pyydä rohkeasti tarjous huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi, niin tulemme uusimaan sammaleen syömät kattohuovat pikapuoliin. Kun urakka on pulkassa, vihreät vandaalit karttavat kattoasi monet vuodet pelkkien kausipuhdistusten voimalla!

Kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaukset Lempäälässä huippuosaamisella ja kilpailukykyisin, kotitalousvähennyskelpoisin kustannuksin. Turhaan emme kattoremonttia tyrkytä, vaan palvelemme sinua ja kattoasi ilomielin myös kevyempien kunnossapitotöiden merkeissä.

Paljonko pääomaa huopakaton remontointi Lempäälässä vaatii? Eli mikä on huopakaton uusimishinta?

Jos aprikoit huopakattoremontin hintaa Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi, jatka lukemista. Alta löydät kaiken oleellisen informaation huopakaton uusimisesta tai remontoinnista aiheutuviin kustannuksiin liittyen.

Ihan ensinnä on todettava, että huopakattoremontin hinta on sijoitus. Pitkässä juoksussa saat omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremonttiin sijoittamasi rahat takuulla takaisin, sillä urakan myötä säästät tukkutolkulla tuohta katon huolto- ja korjaustöissä.

Urakan täsmälliset hintatiedot selviävät kuitenkin vasta suunnitteluvaiheen myötä. Hinnoittelemme huopakattoremontit Lempäälässä aina urakkakohtaisesti esimerkiksi sen mukaan, minkä kokoinen ja kuntoinen katto on kyseessä.

Helpoin keino selvittää huopakattoremontin hinta Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi onkin ottaa meihin yhteyttä ja kysyä asiaa suoraan huopakate-eksperteiltämme. Kun olemme keränneet urakasta tarvittavat pohjatiedot, annamme mielellämme huipputarjouksen kattosi saneerauksesta!

Muistathan, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Jälkikäteen voit siis vähentää kattosi remontoinnista aiheutuvia kuluja henkilökohtaisessa verotuksessasi kotitalousvähennyksen alla.

Pahan päivän varalle on hyvä laittaa korvan taa myös kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Rahoituksen avulla voit maksella huopakattoremontin Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi rennosti pienemmissä erissä, jos siltä tuntuu!