KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Lempäälä – Kattolumet voivat häiritä mielenrauhaa

Katolla olevat, paksut ja painavat lumimassat voivat häiritä omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin omistajan mielenrauhaa. Mielenrauha on vaakalaudalla silloinkin, jos lumimassat uhkaavat pudota katolta ohikulkijoiden niskaan. Talonomistaja tai taloyhtiö on vastuussa siitä, ettei näin pääse käymään, ja lumien vapaan (mahdollisesti myös tuhoisan) putoamisen estämiseen on kaksi keinoa. Ensimmäinen on lumiesteiden asennus kaltevalle katolle. Meiltä saatte Lempäälässä niin lumiesteiden asennuksen kuin niiden huoltamisen ja korjaamisenkin – oikein mitoitetut, kunnolla asennetut ja tarvittaessa kunnostetut lumiesteet pitävät lumet katolla monina talvina. On kuitenkin sellaisiakin talvia, jolloin lumet meinaavat pudota katolta kaikesta huolimatta, ja silloin lumiesteellinenkin katto voi tarvita kattolumitöitä. Autokatoksien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), omakotitalojen, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen kattojen lumenpudotukset ovatkin tapa B estää lumen putoamisesta aiheutuvat ongelmat.

Lumenpudotus huopakatolta, tiilikatolta ja peltikatolta estää myös ne ongelmat, joita lumen paino (etenkin epätasaisesti jakaantunut) voi saada aikaan Lempäälässä, Akaassa, Kangasalla, Pirkkalassa, Tampereella, Valkeakoskella ja Vesilahdessa. Varsinkin tasakattojen lumenpudotuksia tarvitaan usein siitä syystä, että katto saataisiin vapautettua lumen massiivisen painon alta. Katto voi esimerkiksi painua luokalle, jos sen päällä on runsain mitoin lunta. Katto voi myös alkaa vuotaa jostain liitoskohdasta painavan lumimassan alla.

Ei ole samantekevää, millaiset lumenpudottajat katollasi operoivat. Varsinkin korkealla katolla tehtävä lumenpudotus on vaarallista puuhaa. Vaarassa eivät ole vain lumenpudottajat ja ohikulkijat, vaan myös itse katto – satunnainen huti tai liian rajut otteet voivat vaurioittaa kattoa. Ota yhteyttä tähän kattofirmaan, joka tekee harjaantunein ottein niin kesäiset kuin talvisetkin kattohuollot. Tarvittaessa toteutamme lumenpudotuksen vaikka nosturiautolla, ja voimme järjestää paikalle myös valvojat, liikenteenohjaajat ja kuorma-autot pudotettavan lumen poiskuljettamista varten. Urakan voi maksaa nettisivujemme kautta haettavalla rahoituksella, minkä tarjoamisesta vastaa luotettu yhteistyökumppanimme. Kesämökin ja omakotitalon kattolumitöistä voi hakea kotitalousvähennystä – tämä tieto kiinnostaa varmasti kaikkia yksityisasiakkaita.

Jäänsulatus katolta ja ränneistä Lempäälässä ei kuormita tarpeettomasti luontoa tai kattoa

Tilaa tältä kattourakoitsijalta myös jääpuikkojen poistaminen ja muut katolla olevaan jäähän liittyvät kattotyöt Lempäälässä. Jääpuikot kannattaa poistaa, ennen kuin ne putoavat itsekseen. Putoaminen voi tapahtua väärään aikaan, joten lopputuloksena voi olla omaisuus- tai jopa henkilövahinkoja. Vastaavia vahinkoja voi syntyä myös katolla olevan jään pudotessa, joten katolla oleva jää kannattaa sulatuttaa. Jää voi johtaa myös katon saumavuotoon, joten tilaa jäänsulatus katolta – tai ränneistä. Sulatamme katon ja rännit vesihöyryllä, mikä ei kuormita luontoa tarpeettomasti (toisin kuin jotkin jäänsulatusaineet). Katto tai sadevesijärjestelmäkään ei pistä pahakseen kuumalla vesihöyryllä toteutettavasta jäänsulatuksesta Lempäälässä. Rännien sulattaminen on tärkeää muun muassa siksi, ettei jää rikkoisi tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmää esimerkiksi avaamalla alastuloputkien saumoja tai painamalla vesikouruja niin, että niiden kaadot menisivät pilalle.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.