KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Lempäälä – Roskat pois ränneistä!

Roskat pois ränneistä – siinä on vesikourujen toimivuuden salaisuus. Yleensä sadevesijärjestelmä ei tarvitse muuta, kuin vesikourujen puhdistuksen kaksi kertaa vuodessa. Me olemme oikea valinta tekemään niin omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien kuin kaikkien muidenkin kiinteistöjen vesikourujen puhdistuksen. Koska käytössämme on myös nosturiauto, ei korkeankaan talon vesikourujen puhdistus Lempäälässä tee tiukkaa.

Aina kun avaamme tukkeutuneet rännit, vesikourut ja alastuloputket, suoritamme sadevesijärjestelmän kunnon tarkastuksen. Aina se, että räystäs vuotaa Lempäälässä, Akaassa, Kangasalla, Pirkkalassa, Tampereella, Valkeakoskella tai Vesilahdessa, ei johdukaan sadevesijärjestelmien puhdistuksen unohtumisesta. Myös sellainen kouru, missä ei ole roskan roskaa, saattaa vuotaa reikien tai esimerkiksi väärän suuntaan antavien kaatojen takia. Rännit kannattaakin tarkastaa usein, jotta mahdolliset korjaukset saataisiin tehtyä ajoissa.

Tämä sama kattofirma palvelee myös rännien korjaamisen ja uusimisen tiimoilta. Ota yhteyttä myös jäätyneiden rännien höyrysulatusta tarvitessasi, tai jos haluat maalauttaa rännit ja alastuloputket. Ammattitaitoisesta kattopalvelustamme saa kotitalousvähennystä, ja koko urakan voi maksaa kotisivujemme kautta saatavalla rahoituksella.

Rännien puhdistamisen kikat Lempäälässä

Me tiedämme parhaat kikat tiilikaton, peltikaton ja huopakaton rännien puhdistamiseksi Lempäälässä, onhan meillä pitkä kokemus kaikista kattotöistä. Tiedämme, että rännit on paras puhdistaa yläkautta, jotta näkee kaiken aikaa sen, mitä tekee. Rännien puhdistamista ei kuitenkaan kannata tehdä tikkaiden avulta, vaan kiipeämällä katolle ja operoimalla sieltä käsin. Mitä korkeampi rakennus, sen parempi on käyttää nosturiautoa. Roskat, eli tuoreet ja osittain maatuneet lehdet, neulaset ynnä muut jätteet kerätään (käsin) suoraan roskapusseihin, kun me olemme asialla. Muistamme tarkastaa myös sen, onko roskia päässyt syöksyputkiin, eli alastuloputkiin. Emme unohda sadevesijärjestelmän kuntotarkastustakaan, sillä ränneissä voi olla reikiä tai muita ongelmia, joihin kannattaa puuttua ennen tilanteen eskaloitumista. Emme tarkasta vain kouruja, kourukoukkuja ja alastuloputkia, vaan ihan koko katon. Sadevesijärjestelmän ja muun kattokokonaisuuden kunnon tarkastus on kaikkien kattourakoidemme yhteydessä ilmaiseksi tarjottava kaupanpäällinen Lempäälässä.

Rännien puhdistus Lempäälässä – miksi tätä työtä tarvitaan?

Sadevesijärjestelmä pitää puhdistaa usein (mieluiten kaksi kertaa vuodessa), jotta rännit vetävät läpi vuoden, eikä ylivuotoja esiinny. Jos sade- tai sulamisvedet valuvat rännien yli, voivat ne huonolla tuurilla päätyä kastelemaan talon alapuoliset osat. Lehtien, neulasten ja muiden – yleensä eloperäisten eli maatuvien – roskien aiheuttamat tukokset voivat johtaa myös rännien ruostumiseen ja rännien jäätymiseen. Koska roskat estävät kaikkia vesiä poistumasta vesikouruista, nopeutuu kourujen ruostuminen. Ruoste aiheuttaa sekä kosmeettista haittaa että rännien reikiintymistä ja yleistä ränsistymistä.

Rännien jäätyminen on vakava ongelma Lempäälässä, sillä jää ei vain tuki sadevesijärjestelmää ja aiheuta jäätymisvaurioita. Painava jää voi saada rännit putoamaan alas katon reunalta, mikä on vakavasti otettava turvallisuusriski. Talon asukkaita ja ohikulkijoita uhkaavat myös jäätyneistä kouruista roikkuvat jääpuikot.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.