KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Lempäälä – Katto ja kattovarusteet kuntoon saman firman toimesta

Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton kaikki kattotyöt saa jatkossa yhdestä ja samasta osoitteesta, eli meidän timanttisilta ammattilaisiltamme. Teemme kaikki kesämökkien, paritalojen, omakotitalojen ja esimerkiksi autotallien kattoremontit ja kattotyöt Lempäälässä – eikä vain Lempäälässä, vaan myös Akaassa, Kangasalla, Pirkkalassa, Tampereella, Valkeakoskella ja Vesilahdessa.

Katon uusimisen ohella voit tilata kattoammattilaisiltamme kaikki harjakaton, aumakaton tai vaikka tasakaton elinkaarta jatkavat työt. Niitä ovat muun muassa katon harjaukset, kattopesut, kattomaalaukset ja kattokorjaukset, kuten vaikkapa sammalkasvustojen avaamien saumojen tiivistykset. Näin katto voidaan saada kestämään jopa sata vuotta, riippuen tietenkin katon materiaalista ja sen teoreettisesta käyttöiästä.

Kunnostamme ja asennamme myös katon varusteet. Tilaa vaikka läpivientien asennus, huolto ja uusiminen (kuten kattoluukun ja kattoikkunoiden uusiminen), tai pieneläinesteiden asentaminen. Asennamme myös kaikki kattoturvatuotteet, mitä loivalle tai kaltevalle katolle rakennusmääräysten mukaan tarvitaan. Asennettavia kattoturvatuotteita voivat olla esimerkiksi lumen liikkeitä katolla hillitsevät lumiesteet ja katolla työskentelemistä turvaavat kattotikkaat ja kattosillat. Tältä kattourakoitsijalta saat asiantuntevaa palvelua myös peltisepäntöiden tiimoilta. Kouliintuneet ja harjaantuneet kattopeltiseppämme voivat vaikka pellittää asentamamme kattoikkunan. Piippukin kaipaa kattopeltisepän kosketusta – piipunpellitys ja piipunhattu suojaavat savupiipun säiltä sekä kosteudelta.

Kattotöistämme voi hakea kotitalousvähennystä, mikäli on teettänyt vaikka omakotitalon kattoremontin tai kesämökin kattovuodon korjauksen. Kaikkiin urakkoihin saa kauttamme rahoituksen, ja tuosta luotosta pääsee lukemaan lisää kotisivujemme kautta.

Palveluinto yksi tekijä onnistuneiden kattotöiden takana Lempäälässä

Omakotitalon, kesämökin ja piharakennuksen kattotyöt onnistuvat Lempäälässä aina yhtä hyvin, kun ne teetetään vankkumattomalla ammattitaidolla varustetuilla ammattilaisillamme. Ammattitaidon lisäksi heillä on runsain mitoin kokemusta ja tervettä palveluintoa, joten kaikenlaiset huopakatto-, peltikatto- ja tiilikattotyöt etenevät ripeästi sekä huolellisesti. Emme koskaan viivyttele syyttä suotta, vaan olemme valmiina palvelemaan nopealla aikataululla. Nopeus onkin tärkeää monien kattotöiden yhteydessä. Esimerkiksi vuotavat katot on saatava paikattua mahdollisimman pian, jotta kosteus ei saavuta kattorakenteita aiheuttaen esimerkiksi lahovaurioita.

Myös lumenpudotus tasakatolta tai kaltevalta katolta on kattotyö, mitä tarvitaan nopeasti – eihän kattolumitöitä yleensä edes tilata, ellei katto olisi vaarassa sortua, painua tai vaurioitua muuten lumen painon takia. (Tai ellei katolta meinaisi pudota lunta vaarallisella tavalla; pihan turvallisuus on toinen tärkeä syy kattolumitöiden tilaamiselle Lempäälässä).

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – siksi kaikki kattourakat alkavat alkutarkastuksesta. Samalla kertaa selviävät kaikki katon tarpeet ja se, miten edullisesti voimme katon laittaa kokonaisvaltaisesti hyvään kuntoon.

Sydämellä tehtyjä huopakattokorjauksia ja muita huopakattotöitä

Kolmiorimahuopakatot, palahuopakatot ja tiivissaumakatot ovat erityisen lähellä sydämiämme, sillä bitumikate on monella tapaa mainio kumppani niin taloyhtiöille, talonomistajille kuin kattotyöntekijöillekin. Bitumikate joustaa ja kestää, ja se näyttää suhteellisen vähällä vaivalla hyvältä vuosi toisensa perästä. Bitumikatto on hiljainen ja rasituksensietokykyinen, ja se pitää lumet hyvin paikoillaan.

Toki omakotitalon, paritalon, mökin ja esimerkiksi ulkorakennuksen bitumikatto tarvitsee huolenpitoa voidakseen antaa parastaan Lempäälässä. Tilaa kaikki bitumikattotyöt meiltä, niin saat ammattitaitoista palvelua huopakaton puhdistuksissa, pinnoituksissa, saumojen korjauksissa ja muissa huopakattotöissä. Tiedämme parhaat konstit huopakaton elinkaaren pidentämiseen ja sen rasituksenkestävyyden parantamiseen.

Kun katto lopulta pitää purkaa ja vaihtaa, teemme kattoremontin merkille pantavan hyvällä hinta-laatusuhteella. Näemme vaivaa selvittääksemme, mikä on asiakkaan kannalta kustannustehokkain tapa tehdä kulloinkin tarvittavat kattotyöt, eikä huopakattoremontti ole mikään poikkeus tähän sääntöön. Jos mahdollista, säästämme kustannuksissa asentamalla uuden huopakaton vanhan huopakaton päälle, mutta on otettava huomioon, ettei tällainen kattosaneeraus ole mahdollista läheskään joka kerta.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.