KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Lempäälä – Yksilöllisin ratkaisuin katolle pitkä elinkaari

Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistön kattohuoltoihin. Emme vain ala puhdistaa kattoa Lempäälässä, vaan huomioimme sekä katteen materiaalin että katon likaisuusasteen ennen töiden aloittamista, tuleehan eri katot puhdistaa eri tavalla. Mikään ei estä harjaamasta tiilikattoa (pikemminkin päinvastoin), mutta huopakatot kannattaa puhdistaa ilmapuhaltamalla. Jos katolla jo kasvaa sammaleita ja muita kasvustoja, ei esimerkiksi tiilikaton harjaamisesta ole kovin suurta hyötyä, jääväthän kasvustojen juuret katteeseen hiki päässä harjaamisesta huolimatta. Otapa yhteyttä ja tilaa sammaleentuhokäsittely, niin saat harja- tai vaikka pulpettikattosi kerralla putipuhtaaksi!

Teemme kaikenlaiset kattohuollot aina lumenpudotuksiin asti paitsi Lempäälässä, myös Akaassa, Kangasalla, Pirkkalassa, Tampereella, Valkeakoskella ja Vesilahdessa. Katon yksilöllisten tarpeiden perusteella toteutetut kattohuollot voivat pidentää katon elinkaarta reilusti, ja kilpailukykyiset hintamme kutistuvat entisestään kotitalousvähennyksen avulla. Muista myös jääpuikkojen pudotukselle ja kaikille muille kattohuolloille sopiva rahoitus, mitä haetaan nettisivujemme kautta.

Katon puhdistus kattohuoltojen aatelia Lempäälässä

Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus Lempäälässä on yksi tärkeimmistä tavoista estää kattoa haurastumasta liian aikaisin. Roskien poisto katolta kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa, jotta lehdet ja muut roskat eivät jäisi sitomaan kosteutta katteeseen. Mikäli tasakattoa, aumakattoa tai esimerkiksi pulpettikattoa ei säännöllisesti puhdisteta, voi se alkaa sammaloitua tai ruostua (riippuen siitä, onko kyseessä tiili- tai huopakatto vaiko ruostumisaltis peltikatto). Koska katon puhdistuksilla voidaan pidentää katon elinkaarta ja välttyä monilta korjaustarpeilta, on mielestämme perusteltua sanoa, että katon puhdistus on kattohuoltojen aatelia.

Kätevä tapa sammaleiden katolta poistamiseen Lempäälässä

Sammaleiden poisto katolta on kuin taistelua tuulimyllyjä vastaan, ellei ota yhteyttä ja tilaa meiltä sammaleentuhokäsittelyä Lempäälään. Me tiedämme kätevän ja luotettavan tavan päästä eroon kasvustoista, mitkä nopeuttavat katon kulumista. Poistamme sammalet katolta kemiallisesti, mikä takaa pitkään kestävän ja siistin lopputuloksen. Sammaleenpoistoaineemme ovat biohajoavia ja niitä voi käyttää myös bitumikatoilla, joiden huolloissa on oltava kieli keskellä suuta välttyäkseen vaurioittamasta bitumikatteen suojapinnoitetta.

Ahkeroimme talvellakin – tilaa lumen- tai vaikka jääpuikkojen pudotus Lempäälään

Ahkeroimme Lempäälässä ja sen naapurikunnissa vuoden ympäri. Talvella taloyhtiöt ja talonomistajat voivat tilata meiltä vaikka lumenpudotuksia tai jääpuikkojen pudotuksia. Tarvittaessa teemme myös rännien sulatuksen vesihöyryllä sekä jääpuikkojen pudotuksen. Jotta rännit toimisivat talvellakin, kannattaa rännit puhdistaa ainakin loppusyksystä, mieluiten myös keväällä. Kattojään muodostumista voitaneen estää katon lisälämmöneristyksellä.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.