KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Lieto

Huopakattoremontti Lieto, hykerryttävän hyvällä hinta-laatusuhteella! Meiltä saat huopakattoremontit Liedossa rautaisella ammattitaidolla ja järkihinnoin kaikille tonttisi rakennuksille ja katetuille rakennelmille pienestä suureen.

Tyypillisiä remonttikohteitamme ovat esimerkiksi…

 • Omakotitalot
 • Kesämökit/hirsimökit
 • Autotallit ja autokatokset
 • Varastot
 • Liiterit/puuvajat
 • Piha- ja rantasaunat
 • Aitat
 • Kone- ja karjasuojat

Loistavan hinta-laatusuhteemme salaisuus piilee pitkässä kokemuksessamme. Selkein askelmerkein hommat hoituvat joutuisasti, eikä materiaaleja mene hukkaan. Samalla työn laatu pysyy kuitenkin korkealla.

Rutiinilla selviämme visaisistakin kattoremonttiprojekteista ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Toteutamme esimerkiksi kosteusvauriokorjaukset, katon energiaremontit ja kattomuodon muutokset osaavasti ja kohtuukustannuksin, eikä notkahtaneen katon oikaisu tuota meille sen enempää päänvaivaa.

Kuulostaako houkuttelevalta? Laita meille viestiä tai pirauta, ja pyydä tarjous kiinteistösi ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Vastaamme hintatiedusteluihin kaikkina vuodenaikoina!

Olemme käytettävissäsi kaikkialla Liedon alueella, ja myös muu Varsinais-Suomi kuuluu toimialueeseemme. Tarvittaessa hurautamme avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille Liedon tuntumassa: Aura, Kaarina, Paimio, Marttila, Turku ja Pöytyä – karautamme hetkessä jopa saari- ja saaristokohteisiin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Liedossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Liedon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Lieto, hintaan sisältyy kaikki tarvittava – muttei mitään turhaa!

Palahuopakattoremontti Lieto, toteutetaan meillä kaikenkattavana ”avaimet käteen”-palveluna. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Liedossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, hinta sisältää siis kaiken kattosi saneeraukseen tarvittavan työn.

 1. Me suunnittelemme urakan puolestasi.
 2. Puramme pois vanhan katon varusteineen.
 3. Suoritamme tarvittavat korjaustyöt yläpohjan puolella.
 4. Asennamme uuden vesikatteen.
 5. Asennamme uudet kattotuotteet ja kattoläpiviennit.
 6. Siistimme paikat, ja viemme rakennusjätteet kaatopaikalle.

Luonnollisestikin ”avaimet käteen”-pakettiimme kuuluvat myös työkoneet ja -kalut rakennustelineistä henkilönostimiin ja porakoneisiin. Et joudu miettimään itse edes logistiikka-asioita, vaan me tuomme kaiken kattosi remontointiin tarvittavan kaluston mukanamme ja viemme pois mennessämme.

Lisäksi pakettimme sisältää remonttimateriaalit kattohuovista alkaen. Ostamme puolestasi sopivan määrän toiveidesi mukaisia bitumilaattoja/kermejä, kattotuotteita, eristevilloja jne. ja huolehdimme, että ne löytävät tiensä remonttikohteeseen ajallaan.

Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Liedossa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, saat rahoillesi takuuvarmaa vastinetta!

Huopakaton uusiminen Lieto, paljonko se tarkalleen ottaen maksaa? Hintalapun lukema muodostuu monien tekijöiden perusteella…

Huopakaton uusiminen Lieto, etsitkö kenties hintatietoja? Mietitkö, mitä tarkalleen ottaen maksaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai autotallin huopakaton uusiminen Liedossa?

Huopakattoremonttien hinnat Liedon seudulla vaihtelevat laidasta laitaan. Eroja on runsaasti sekä kokonais- että neliöhinnoissa.

Esimerkiksi kattosi kunto vaikuttaa siihen paljon, minkä hintaista huopakaton uusiminen Liedossa sijaitsevassa kohteessasi tulee olemaan. On huomattavasti helpompaa ja edullisempaa uusia pelkkä vesikate kuin saneerata katto kauttaaltaan eristevilloja ja kattoristikkoa myöten.

Lisäksi yhtälössä on tietenkin otettava huomioon katon koko eli neliöt ja malli (tasakatto, pulpettikatto, harjakatto, aumakatto, mansardikatto jne.) sekä varusteet ja kattoläpiviennit. Myös remonttikohteen korkeus ja sijainti vaikuttavat jossain määrin kattoremontista aiheutuviin kuluihin.

Koska huopakattoremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä on niin paljon, meidän onkin nähtävä kohteesi omin silmin ennen kuin voimme antaa urakasta realistista kustannusarviota. Kun huopakaton uusimishinta Liedossa sijaitsevassa kohteessasi alkaa kiinnostaa toden teolla, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!

Palahuopakaton uusiminen Lieto, kelpaako kotitalousvähennykseen? Kyllä vain!

Palahuopakaton uusiminen Lieto, urakan hintalappu on monen tekijän summa. Katon kunnon, koon, varusteiden jne. ohella kattoremontin lopullisiin kustannuksiin vaikuttaa myös niin sanottu kotitalousvähennys.

Mistä on kyse? Kotitalousvähennys on verovähennys, johon jokainen lietolainen yksityishenkilö on oikeutettu. Siis sinäkin!

Kotitalousvähennystä myönnetään monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnossapitoon ja kunnostukseen liittyvistä askareista. Myös huopa- ja palahuopakaton uusiminen Liedossa sisältää yleensä paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä askareita, kunhan urakan vain tilaa ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta (kuten meiltä).

Kotitalousvähennyksen täsmällistä määrää emme vielä tässä vaiheessa osaa sanoa, sillä siihen vaikuttaa esimerkiksi kattoremontin työmäärä sekä vähennyksen omavastuuosuus ja vuotuinen limiitti. Usein puhutaan kuitenkin varsin muhkeista summista.

Kotitalousvähennyksestä voi olla tuntuvaa taloudellista etua erityisesti siinä tapauksessa, että maksat huopa- tai palahuopakaton uusimisen Liedossa sijaitsevassa kohteessasi kahdestaan esimerkiksi puolisosi kanssa. Tällöin voitte kumpikin vähentää urakkaan liittyviä kuluja henkilökohtaisessa verotuksessanne – eli käytettävissänne on tuplamäärä kotitalousvähennystä per vuosi!

Lietolainen, haluatko säästää huopakattoremontin kustannuksissa? Tilaa uusi huopakatto vanhan tilalle mieluummin nyt kuin vasta ensi vuonna!

Harva lietolainen haluaa maksaa huopakattoremontista yhtään enempää kuin on aivan pakko. Moni tulee kuitenkin säästäneeksi ihan väärässä paikassa, kuten katemateriaalien laadussa tai yrittämällä huopakaton remontointia itse.

Ammattilaisen näkökulmasta kaikkein paras tapa säästää huopakattoremontin hinnassa on tilata urakka hyvissä ajoin. Pääsääntöisesti huopakaton uusiminen onnistuu sen helpommin ja huokeampaan hintaan, mitä paremmassa kunnossa vanha katto on.

Yleisesti ottaen esimerkiksi katon raju sammaloituminen, halkeilu ja/tai lukuisat vuodot ilmiantavat kattoremontin tarpeen. Myös katon korkea ikä voi olla järkevä peruste ottaa huopakatteen uusiminen työn alle, sillä tavallisesti huopakaton uusiminen Liedossa on aiheellista viimeistään katon ylittäessä neljänkymmenen vuoden rajapyykin.

Jos huopakattoremontti Liedossa sijaitsevassa kohteessasi tuntuu vähääkään aiheelliselta, älä enää viivyttele hetkeäkään – pyydä meiltä tarjous huopakattosi saneerauksesta vaikkapa näiltä näppäimiltä! Palaamme pian asiaan, ja teemme huippudiilin kattosi vaatimista kunnostustoimista.

Ethän lykkää kattosi saneerausta edes taloudellisilla perusteilla? Laita katto uusiksi ennemmin vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta hyödyntämällä. Pitkässä juoksussa saat urakkaan investoidut rahat joka tapauksessa takaisin.