KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Lieto – Kunnostamme niin katon kuin kattovarusteetkin

Me tarjoamme poikkeuksellisen monipuolista kattopalvelua Liedossa ja sen naapurikunnissa Aurassa, Kaarinassa, Marttilassa, Paimiossa, Pöytyällä ja Turussa. Emme tee vain kattojen asennuksia ja kattojen uusimisia, vaan myös kaikki muut kattotyöt. Jotta katto kestäisi mahdollisimman pitkään, on olennaista pitää kiinni huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton huolloista. Katto on syytä puhdistaa ja tarkastaa puolivuosittain, ja lisäksi voi olla tarvetta satunnaisille kattopesuille, kattomaalauksille, sammaleiden poistoille ja muun muassa lumenpudotuksille.

Kesämökin, omakotitalon, paritalon ja autotallin kattoremonttien ja katon huoltamiseen liittyvien kattotöiden lisäksi teemme myös kattokorjaukset. Kattosi tulee tuota pikaa huippukuntoon, tarvitsipa se sitten vuotavien kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimista, oikaisua tai vaikka irronneiden kattopeltien kiinnittämistä.

Asennamme, huollamme, uusimme ja korjaamme kaikki kattoläpiviennit sun muun kattotarvikkeet. Ota Liedossa yhteyttä myös pieneläinesteiden asentamisen tiimoilta, tai teetä meillä lumiesteiden, kattosiltojen, kattotikkaiden ja muiden kattoturvatuotteiden asennus. Senkin tahdomme tässä yhteydessä mainita, että meiltä voi tilata myös kaikki peltisepäntyöt – niitä ovat esimerkiksi piipun pellitys sekä piipunhatun asentaminen. Piipun pellitys ja piipunhattu suojaavat niin omakotitalon kuin kesämökinkin piipun säiltä ja sateilta.

Sekä kattosi että kattovarusteesi ovat priimakunnossa, kun niiden asentamisesta ja kunnostamisesta vastaavat meidän ammattilaisemme. Vaikka luvassa on tasokasta ammattitaitoa ja huippulaatuisia materiaaleja ja/tai kattotuotteita, olemme pitäneet hintamme kohtuullisina. Kohtuulliset hintamme voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja yksityisasiakas pääsee hyödyntämään upeaa mahdollisuutta kotitalousvähennykseen.

Palveluhalu yksi onnistuneiden kattotöiden salaisuuksista Liedossa

Omakotitalon, kesämökin, paritalon, autotallin ja muiden ulkorakennusten kattotyöt onnistuvat Liedossa aina yhtä hyvin, kun asialla ovat tämän kattourakoitsijan ammattilaiset. Mikä on onnistuneen kattourakan salaisuus? Ei ole mahdollista nimetä vain yhtä tekijää, mikä saa kattohuollot, peltisepäntyöt, kattoremontit ja esimerkiksi lumenpudotukset onnistumaan. Onnistuneiden kattourakoiden yksi salaisuus on ammattitaito – ja sitä meidän asentajillamme, lumenpudottajillamme, kattopeltisepillämme ja muilla ammattilaisillamme piisaa!

Toinen selitys on laatu – valitsemme katemateriaaleiksi vain korkealaatuisia kattopeltejä, paanuja ja esimerkiksi betonitiiliä. Voit saada uudelle katteellesi jopa 50 vuoden takuun – se jos mikä kertoo korkeasta laadusta. Emme tingi myöskään kattoturvatuotteiden, vesikourujen tai muiden kattovarusteiden laadusta.

Kolmas selitys on huolellisuus ja neljäs palveluhalukkuus. Teemme kaikki kattotyöt aina pienimmän kattoreiän paikkaamisesta koko katon uusimiseen huolellisesti ja tähdäten parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Jotta katto saataisiin kerralla kuntoon eikä esimerkiksi uusista kattovuodoista olisi pelkoa, tarjoamme joka kattourakan yhteydessä ilmaisen katon kunnon tarkastuksen.

Rakkaudella tehtyjä huopakattopaikkauksia ja muita bitumikattotöitä

Huopa- eli bitumikatot ovat meille rakkaita kattoja, sillä takanamme on pitkä yhteinen taival erilaisten huopakattojen ja erilaisten huopakattotöiden kanssa. Monet suomalaiset jakavat ihastuksemme bitumikattoihin, ja siksi olemmekin päässeet toteuttamaan intohimoamme bitumikattotöihin niin Liedossa kuin muualla Suomessa.

Kun bitumipaanukatto tai muu bitumikatto on asennettu, ei sitä tarvitse pitkään aikaan olla uusimassa. Katon pitkäikäisyys onkin yksi bitumikaton suosion salaisuuksista. Katon saa kestämään mahdollisimman pitkään tuiskuja ja tuiverruksia, kun se huolletaan (puhdistamalla ja tarkastamalla) kaksi kertaa vuodessa. Tasakaton, aumakaton tai esimerkiksi pulpettikaton kunnon tarkastus kertoo siitä, jos kattoa pitäisi huoltaa vielä lisää, tai jos jokin kohta kannattaisi tiivistää kattovuotojen välttämiseksi. Huopakatot kestävät hyvin erilaisia rasituksia, mutta jossain vaiheessa sammalten juuret voivat saada avattua jonkin sauman, tai ehkä auringon aiheuttama kuivuminen aiheuttaa jonkin halkeaman. Me tiedämme parhaat ratkaisut niin kaikenlaisiin kattokorjauksiin, kattohuoltoihin, huopakaton varusteluun kuin lopulta koittavaan kattoremonttiinkin (mikä voidaan ehkä toteuttaa rakentamalla uusi katto vanhan päälle).

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.