KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Lieto – Lehdet ja muut roskat eivät kuulu ränneihin

Roskat (kuten puiden lehdet ja neulaset) eivät kuulu ränneihin, joten vesikourujen puhdistuksesta löytyy sadevesijärjestelmän toimivuuden salaisuus Liedossa. Niin omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien kuin kaikkien muidenkin kiinteistöjen vesikourujen puhdistukset kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa, jotta räystäs ei vuotaisi sen paremmin kesällä kuin talvellakaan. Korkean rakennuksen vesikourujen puhdistus voi – ymmärrettävästi – jännittää, ja aika on monella suomalaisella kortilla. Jos päivät ovat muutenkin ympäripyöreitä, mistä repiä aikaa omakotitalon tai mökin tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaukseen? Onneksi sadevesijärjestelmien puhdistuksen voi teettää meillä – palvelemme sekä Liedossa, Aurassa, Kaarinassa, Marttilassa, Paimiossa, Pöytyällä että Turussa. Meiltä löytyvät parhaat välineet ja konstit sadevesikourujen puhdistamiseen, aina nosturiautoon asti.

Rännien ja alastuloputkien puhdistukseen sisältyy aina tiilikaton, peltikaton ja huopakaton sadevesijärjestelmän kunnon tarkastus. Tarkastamme, antavatko kaadot oikeisiin kuntoihin, ja jaksavatko kourukoukut kannatella rännejä. Tsekkaamme myös sen, onko kouruissa ruostevaurioita, tai onko jää päässyt avaamaan alastuloputkien saumat. Emme tyydy tarkastamaan vain talon sadevesijärjestelmän kuntoa, vaan tarkastamme yksin tein koko kattokokonaisuuden kunnon, emmekä veloita tästä ylimääräisestä työstä mitään. Jos kuntotarkastus osoittaa, että rännit pitäisi uusia tai että katolla on huonokuntoisia kohtia, annamme hyvän tarjouksen tarvittavista töistä. Työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja kaikkiin urakoihin voi hakea yhteistyökumppanimme kautta vaivattomasti järjestyvää rahoitusta.

Rännien puhdistamisessa tarvitut välineet Liedossa

Kesämökin, omakotitalon tai esimerkiksi luhtitalon rännien puhdistaminen ei ole mitään välineurheilua. Riittää, että kiipeämme katolle ja keräämme roskat käsillämme suoraan roskapusseihin. Tikkailla kiipeilemistä emme harrasta, sillä roskia kurkotellessa voisi menettää tasapainonsa ja horjahtaa. Siksi kiipeämme katolle, tietenkin asianmukaisin turvavaljain varustautuneina. Korkeimpien rakennusten sadevesijärjestelmät puhdistamme Liedossa nosturiauton avustuksella.

Rännien puhdistaminen voi jatkua rännien huuhtelemisella. Näin vesikourut saadaan putipuhtaiksi, ja ne on helppo kuntotarkastaa. Rännien puhdistaminen ei loppujen lopuksi ole kovin isotöistä, mutta sillä saavutetaan suuret hyödyt!

Tukkeutuneiden rännien avaus Liedossa ehkäisee ruoste-, jäätymis- ja kosteusvaurioita

Sadevesijärjestelmä kannattaa pitää puhtaana ja hyvin vetävänä, koska tukossa olevassa kourussa on käytännössä kaiken aikaa kosteutta. Kosteus aiheuttaa ruostumista, ja ruoste voi lyhentää paritalon tai muun kiinteistön sadevesijärjestelmän käyttöikää merkittävästi. Talvella roskia ja vettä täynnä oleva kouru jäätyy. Jää voi rikkoa vesikouruja ja alastuloputkia, ja jäiset rännit tai niiden reunoilta riippuvat jääpuikot voivat pudota alas kerrassaan vaarallisella tavalla.

Sadevesijärjestelmä auttaa myös pitämään talon rakenteet kuivina – siis silloin, jos se on puhdas, ehjä ja oikein mitoitettu. Jos räystäs vuotaa, voivat vesilitrat toisensa perästä imeytyä taloa ympäröivään maaperään. Huonolla tuurilla kosteus löytää tiensä talon rakenteisiin, jopa asianmukaisista vesieristyksistä ja salaojituksista huolimatta. Rännien puhdistamisessa on siis kyse myös kosteudenhallinnasta ja sen ylläpitämisestä Liedossa.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.