KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Lieto – Siistille katolle povataan pitkää elämää

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistön kattohuollot tehdään sen takia, että katto voisi pysyä hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi aaltopeltikatto voi (muiden peltikattojen lailla) kestää jopa 50 vuotta, kunhan se pidetään siistinä. Tiivissaumakatto voi kestää bitumikatolle varsin kunnioitettavat 40 vuotta, jos sen siisteydestä huolehditaan. Miksi siisteys on tärkeää erilaisille katoille? Siksi, että roskat ja epäpuhtaudet sitovat kattoon kosteutta, ja kosteus nopeuttaa katon haurastumista, oli se sitten ruostumista, pakkasrapautumista tai sammaloitumista ja sammaleiden aiheuttamaa reikiintymistä.

Katon puhdistus, eli esimerkiksi tiilikaton harjaus tai bitumikaton ilmapuhallus, on tärkeä kattohuolto Liedossa myös eräästä toisesta syystä. Tuo syy liittyy katon tarkastamiseen, mikä tulisi tehdä yhtä aikaa katon roskien poiston kanssa. Puolen vuoden välein tehdyt tiilikatto-, peltikatto- tai peltikattotarkastukset antavat ajoissa tiedon muista huoltotarpeista tai katon korjattavista kohdista. Ajantasaisesti toteutetut kattohuollot ja mahdollisimman nopealla tahdilla paikatut vauriot parantavat aumakaton tai esimerkiksi pulpettikaton mahdollisuuksia kestää useita vuosikymmeniä Liedossa, Aurassa, Kaarinassa, Marttilassa, Paimiossa, Pöytyällä tai Turussa.

Me toteutamme kaikki pientalojen ja taloyhtiöiden kattohuollot, ja vieläpä mitä parhaimmalla ammattitaidolla. Kattohuolloistamme voi hakea kotitalousvähennystä, ja kerrottakoon vielä siitäkin, että niin jääpuikkojen pudotukset kuin sadevesikourujen puhdistuksetkin voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Katon puhdistus – tämä kattohuolto Liedossa on tehtävä katemateriaalin perusteella

Palahuopakattoa, huopakattoa, tiilikattoa ja peltikattoa ei puhdisteta samalla tavalla Liedossa. Kattohuoltaja voi tulla vahingoittaneeksi talon kattoa, jos hän puhdistaa sen väärällä tavalla. Tiilikatto voidaan harjata, mutta huopakattojen puhdistusta ei kannata tehdä harjoilla, vaan ilmapuhalluksella. Jos katolla on myös sammaleita, ei pelkästä roskien poistosta ole iloa, vaan katto on parasta puhdistaa kemiallisesti.

Suorastaan taianomainen tapa sammaleiden poistoon Liedossa

Sammaleiden poisto katolta ei ole mikään helppo nakki, sillä normaalitapauksessa sammalten juuret jäävät kattoon, ja siksi katto alkaa sammaloitumisensa melkein heti uudestaan. Me emme käytä normaaleja tapoja sammaleiden poistamiseen, vaan tehokasta ja biohajoavaa sammaleenpoistoainetta. Sammaleentuhokäsittely toimii suorastaan taianomaisen hyvin, jättäen katon siistiksi pitkäksi aikaa.

Kattopalvelua talvellakin – tilaa vaikka lumenpudotus Lietoon

Tarjoamme tasokasta kattopalvelua myös talvella. Meidän ammattilaisemme ovat aina valmiina tekemään lumenpudotuksen, jäänpudotuksen tai vaikka rännien sulatuksen vesihöyryllä. Teemme lumen ja jään poiston katolta turvallisesti ja kattoa rikkomatta, joten kannattaa miettiä kaksi kertaa, ennen kuin ryhtyy näihin raskaisiin ja riskialttiisiin hommiin itse.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.