KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Lohja

Huopakattoremontti Lohja – olemme apunasi, vaikka kattosi tilanne näyttäisi kuinka lohduttomalta! Kattoremonttipalvelumme rautaiset huopakatemestarit suoriutuvat selkein askelmerkein niin helpoista kuin haastavistakin remonttiprojekteista.

Käänny puoleemme huolettomin mielin, jos esimerkiksi…

 • Katollasi on pehmeitä kohtia.
 • Katto on notkahtanut lumikuorman alla.
 • Yläpohja on märkä ja siellä on hometta.
 • Puu kaatui katon päälle.
 • Katto sammaloituu pahanpäiväisesti tai se on muuten turhan vaatelias huoltojen suhteen.
 • Katto on ikänsä puolesta valmis eläkkeelle.

Takaamme, että remontin lähtötilanteesta riippumatta uusi huopa- tai palahuopakattosi tulee olemaan parasta ykköslaatua. Se täyttää taatusti kaikki odotuksesi niin kestävyytensä, toimintansa kuin ulkonäkönsäkin puolesta – mitä luultavimmin jopa ylittäen ne.

Yhtä tasokasta palvelua ei moni muu Lohjalla tai naapurikunnissa (Inkoo, Karkkila, Raasepori, Salo, Siuntio, Somero, Tammela ja Vihti) toimiva urakoitsija pysty lupaamaan. Koko Uusimaa tuntee taitavat huopakatemestarimme tinkimättömästä ammattiylpeydestään ja varmoista käsistään. Tule Sinäkin osaksi jo ennestään huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

Huomaa, että olemme käytettävissäsi myös saarissa ja muissa hankalakulkuisissa sijainneissa Lohjan seudulla.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Lohjalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Lohjan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Lohja – kattokohtaisesti räätälöityä palvelua

Palahuopakattoremontti Lohja, meillä jokainen remonttiprojekti räätälöidään yksilöllisesti. Huomioimme huopakattoremontin suunnittelussa tarkoin niin kattosi tarpeet kuin omat toiveesikin.

Tilanteesta riippuen huopa- tai palahuopakattoremontti Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi voidaan kenties toteuttaa esimerkiksi uusimalla pelkkä vesikatto (eli kattohuovat/bitumilaatat) ja kattotuotteet. Mikäli kattosi ei kaipaa muuta kuin uutta pintaa, emme tietenkään ryhdy sitä uusimaan eristevilloja ja kattotuoleja myöten.

Jos katon välissä taas on mitä tahansa huonokuntoista, remontoimme katon tietysti kokonaisvaltaisemmin. Meille on kunnia-asia, ettei uusien huopien alle jää mitään mätää!

Halutessasi voimme tehdä huopakattoremontin yhteydessä myös monenlaisia muutostöitä niin katon teknisiin kuin visuaalisiinkin ominaisuuksiin – tai toisaalta remontoida katon täysin ennalleen, jos olet sen ominaisuuksiin täysin tyytyväinen huonoa kuntoa lukuun ottamatta.

Jotta emme kuitenkaan menisi asioiden edelle… ota meihin alkajaisiksi yhteyttä, niin päästään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakattoremonttia Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi toden teolla! Sen jälkeen voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen rimalleen kohteesi tarpeiden ja oman visiosi mukaan räätälöidystä ”avaimet käteen”-huopakattoremontista.

Huopakaton uusiminen Lohja – kesto ja työjärjestys

Huopakaton uusiminen Lohja, missä järjestyksessä mitäkin tapahtuu? Entä mikä on huopakattoremontin kesto?

Kuten sanottu, meillä jokainen remonttiprojekti räätälöidään täysin yksilöllisesti. Sen vuoksi emme voikaan vielä tässä vaiheessa kertoa aivan täsmälleen, miten huopakaton uusiminen Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi tulee etenemään.

Pääpiirteittäin huopakaton uusiminen Lohjalla kulkee kuitenkin näin:

 • Suunnittelu.
 • Remonttikohteen valmistelu.
 • Vanhan katon purku.
 • Korjaustyöt vesikaton alla oleviin rakenteisiin tarpeen mukaan. Samalla teemme myös sovitut muutostyöt.
 • Uusien kattohuopien/bitumipaanujen ja kattotuotteiden asennus.

Voimme luvata suoriutuvamme huopa- tai palahuopakattosi remontista turhia kuhnailematta, sillä rutiinilla hommat hoituvat sujuvasti urakan suunnittelusta loppusiivoukseen. Ota yhteyttä, niin startataan!

Palahuopakaton uusiminen Lohja – hinta, rahoitus ja kotitalousvähennys

Palahuopakaton uusiminen Lohja, askarruttavatko raha-asiat? Siis esimerkiksi se, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi maksaa?

Aivan kuten huopakattoremontin sisältö, myös hinta määräytyy meillä täysin kattokohtaisesti. Räätälöimme koko urakan hintalappuaan myöten aina katon tarpeiden, kohteen ominaisuuksien ja asiakkaan omien toiveiden mukaan.

Toisin sanoen huopakattoremontin hintaan vaikuttaa paljon muun muassa vanhan katon kunto ja pinta-ala. Myös katon muodolla, kattotuotteiden ja -läpivientien määrällä sekä urakan yhteydessä mahdollisesti tehtävillä muutostöillä (kuten katon lisäeristys) on oma vaikutuksensa urakan kustannuksiin.

Siksi kannattaakin pyytää meiltä reilusti tarjous, kun haluat tietää huopakattoremontin hinnan Eurolleen. Kunhan olemme tutustuneet käsillä olevaan toimeksiantoon, voimme tehdä huipputarjouksen huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi!

Raha-asioihin liittyen kannattaa muuten laittaa korvan taa myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Kotitalousvähennystä voit saada monista huopakaton remontointiin liittyvistä töistä sekä kotona että vapaa-ajan asunnolla.

Kaiken varalta kauttamme on toki saatavilla joustavaa remonttirahoitusta. Rahoituksen avulla voit maksella huopakattoremontin täysin oman makusi mukaan mitoitetuissa erissä niin halutessasi.

Kaatuiko puu katon päälle? Laita huopakattoremontti tilaukseen näiltä näppäimiltä!

Kuten edellä kävi ilmi, huopakattoremontti Lohjalla voi olla tarpeen monista syistä. Joskus kattoremontin tarve ei ole niin akuutti, kun taas toisinaan katon hätään on reagoitava viipymättä.

Jos esimerkiksi puu kaatui katon päälle Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi, älä jää ”tuleen makaamaan” hetkeksikään! Ota välittömästi yhteyttä kattoremonttipalveluumme joko soittamalla tai laittamalla viestiä sähköisellä lomakkeellamme.

Huomaa, että voit antaa meille luvan käydä katsastamassa kattosi vauriot Lohjalla myös poissa ollessasi. Voit siis itse mennä aivan rauhassa esimerkiksi töihin, ja me käymme työpäiväsi aikana vilkaisemassa kattoparan tilannetta. Samalla voimme tehdä tilanteen ja sopimuksen mukaan ensiaputoimenpiteitä, jotta katon tilanne ei enää pahenisi remonttia odotellessa.

Vaikka katon vammat näyttäisivät ensi alkuun hurjalta, meillä ei mene sormi suuhun. Eipä aikaakaan, niin katto on taas entisensä – kenties jopa ehompi!

Tarvittaessa ja halutessasi autamme mielellämme myös kattokatastrofiin liittyvissä vakuutusasioissa. Vaikka emme voikaan vaikuttaa vakuutusyhtiön päätöksiin, riveihimme on kertynyt vuosien varrella runsaasti tietoa tästäkin aihealueesta.