KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Lohja – Katon korotuskaan ei ole meille liian vaikea kattotyö

Emme ole mikään turha kattofirma tai mikään pseudoammattilainen, vaan rautainen asiantuntija kaikkiin omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien ja autotallien kattoremontteihin ja muihin kattotöihin. Teemme Lohjalla ja Lohjan naapurikunnissa eli Inkoossa, Karkkilassa, Raaseporissa, Salossa, Siuntiossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä kaikki kattotyöt, joita talojen katot saattavat tarvita.

Meidän kouliintuneilta ammattilaisiltamme sujuvat esimerkiksi kattovuotojen korjaukset, kattoturvatuotteiden (lumiesteiden, kattotikkaiden tai vaikka kattosiltojen) asennukset, kattohuollot ja kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen uusimiset. Peltisepäntyöt onnistuvat, kun lähetämme Lohjalle luotettavat kattopeltiseppämme – teetä heillä vaikka piipunpellitys ja piipunhatun asennus.

Jossain vaiheessa huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto pitää uusia. Kattohuollot ja muut kattotyöt (kuten vanhojen peltikattonaulojen vaihto kateruuveiksi) pidentävät katon elinkaarta, mutta konesaumakattokin on uusittava viimeistään sadan vuoden päästä. Katon uusiminen sujuu kerta kaikkiaan mallikkaasti, kun valitset meidät sitä toteuttamaan. Kerro rohkeasti kaikista uutta kattoa koskevista toiveistasi, sillä meiltä onnistuu sellainenkin kattourakka kuin katon korotus. Uusi katto voi siis olla aiempaa kaltevampi. Kysy kilpailukykyistä tarjousta vaikka tasakaton muokkaamisesta kaltevaksi katoksi!

Olipa kyse kattoremontista tai läpivientien asennuksesta, huollosta ja uusimisesta, voit maksaa kattourakan yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Rahoitusta voi hakea myös pienimpiin kattotöihin, kuten verkotuksien asentamiseen tai kattoreikien paikkaamiseen. Yksityisasiakkaan kannattaa hakea myös kotitalousvähennystä, keventäähän se maksettavaksi jäävää summaa entisestään.

Kattotyöt Lohjalla tehdään aidolla osaamisella

Yksi syy sille, miksi meidän kattoremonttimme ja muut kattotyömme Lohjalla onnistuvat niin hyvin, on aito halu saada huopakatto, tiilikatto tai peltikatto huippukuntoon. Olemme palvelualttiita ja asiakaslähtöisiä ammattilaisia, joille tärkeimmät tavoitteet ovat tyytyväinen asiakas ja ehjä katto.

Kattosaneerauksissa, kattomaalauksissa ja muissa kattotöissä tarvitaan toki muutakin kuin hyvää tahtoa. Oikea asenne on kullanarvoinen juttu, mutta katto ei tule kuntoon ilman ammattitaitoa, oikeita työvälineitä ja laadukkaita materiaaleja.

Ammattitaitoa meidän kattoasentajiltamme, lumenpudottajiltamme tai esimerkiksi katonkorjaajiltamme ei puutu! Erikoisimmatkin kattourakat etenevät esimerkillisesti kokeneiden konkariemme päästessä tositoimiin.

Välinearsenaalikin on kohdillaan. Korkeiden talojen kattourakat onnistuvat nosturiauton tai henkilönostimen avustuksella, jäätyneet rännit sulatetaan höyrytyslaitteella ja rikkinäisten tiilien vaihdossa voimme hyödyntää timanttilaikkaa.

Panostamme materiaalien laatuun, jotta katto ja kattovarusteet kestäisivät pohjoisia olosuhteitamme mahdollisimman kauan. Saatat saada katon, millä on puolen vuosisadan mittainen tekninen takuu! Kattoturvatuotteet valitsemme paitsi hinta-laatusuhteen, myös CE-merkinnän perusteella.

Huopakatosta luottokumppani hamaan tulevaisuuteen

Oletko hankkimassa huopakattoa kesämökille, paritaloon, omakotitaloon tai johonkin piharakennukseen? Huopakatosta tulet saamaan luottokumppanin aina hamaan tulevaisuuteen asti – varsinkin, jos jätät sen asennuksen Lohjalla meille. Me asennamme tottunein ja varmoin ottein kaikki erilaiset bitumikatot, eli kolmiorimahuopakatot, paanukatot ja tiivissaumakatot (joista saadaan tiivis vesikate myös tasakatoille).

Huopakatto saattaa kestää jopa noin 40 vuotta – huolimatta ilmasto-olosuhteillemme tyypillisistä nopeista lämpötilavaihteluista, rankkasateista ja kesäauringon porotuksesta. Kaikki, jotka tahtovat vaalia huopakatteensa hyvää kunto, tekevät tai teettävät katon puolivuotishuollot. Ota sinäkin yhteyttä meihin, ja tilaa katon kevät- tai syyshuolto! Katon ja sadevesijärjestelmän puhdistaminen roskista ehkäisee jo ennalta monet ongelmat, kuten vuotavat räystäät ja sammaleiden syömät vuodat.

Aina kun teemme jonkin huopakattohuollon Lohjalla, tarjoamme ilmaisen katon kunnon tarkastuksen. Kattotarkastus kertoo, onko jotain kohtaa korjattava kattovuodon ja katon vesivahingon ehkäisemiseksi. Katolta voi löytyä esimerkiksi huonokuntoinen sauma tai huonossa kunnossa oleva kattoikkuna. Kattotarkastuksen perusteella osaamme antaa (tarvittaessa) tarjouksen myös jostain kattohuollosta, mikä parantaa katon tiiviyttä ja rasituksensietokykyä. Tällainen tasakaton, pulpettikaton tai vaikka aumakaton huolto voisi olla vaikka huopakaton pinnoitus tai sammaleentuhokäsittely.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.