KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Lohja – Huollettu katto kiitollinen kumppani

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistön kattohuollot tekevät katosta kiitollisen ja kestävän kumppanin. Huopakatto voi sammaleentuhokäsittelyjen ja muiden bitumikattohuoltojen ansiosta kestää jopa 40 vuotta. Tiilikaton harjaukset ja lumenpudotukset auttavat tiilikattoa kestämään ehkä puolen vuosisadan ajan!

Kaikki katon huollot Lohjalla voi teettää meidän uskollisilla ammattilaisillamme. Me tiedämme, miten erilaiset katon pidetään kunnossa. Emme vain tee jäänpudotusta tai rännien puhdistusta, vaan tarkastamme – joka kerta – ilmaiseksi koko katon kunnon. Tuon kuntotarkastuksen perusteella saatat saada lisää arvokkaita ja hyödyllisiä vinkkejä katon kunnossapitoon Lohjalla, Inkoossa, Karkkilassa, Raaseporissa, Salossa, Siuntiossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä.

Omakotitalon ja kesämökin omistajat ovat kiinnostuneita siitä, saako kattohuolloistamme kotitalousvähennystä – iloksemme voimme vastata, että kyllä saa! Kotitalousvähennyksen lisäksi voit halutessasi hakea myös lainaa kattohuolloille. Rahoitusta voi hakea näppärästi meidän nettisivujemme kautta.

Katon puhdistus Lohjalla – kattohuolto, missä ei kannata käyttää liian rajuja otteita

Meidät uskallat päästää puhdistamaan niin palahuopakattoa, huopakattoa, tiilikattoa kuin peltikattoakin Lohjalla. Katon puhdistusta ei kannata tehdä liian rajuilla otteilla, siksipä esimerkiksi huopakatto kannattaa puhdistaa ilmapuhaltimilla, vaikka muun muassa tiilikatot voidaan harjata puhtaiksi. Roskien poisto katolta on kattohuolto, mikä on syytä uusia kahdesti vuodessa, ehkäisehän se katon sammaloitumista (tai ruostumista, jos kyseessä on aaltopeltikatto tai jokin muu peltikatto).

Satumaisen hyvin toimiva tapa sammaleiden poistoon – sopii myös huopakatoille Lohjalla

Sammaleiden poisto katolta ei ole mikään helppo nakki – ellei asialle ole laitettu meidän ammattilaisiamme, jotka tekevät sammaleentuhokäsittelyn kemiallisesti. Sammaleentuhoaineemme tappavat myös katteen sisässä olevat juuret ja itiöt, joten katto tulee kertarysäyksellä siistiksi Lohjalla. Koska juuria ei enää ole, ei katto ala sammaloitua saman tien uudestaan (kuten voisi käydä pelkän katon harjauksen jälkeen).

Taloyhtiön ja pientalon kattohuoltoja Lohjalla

Kattopalvelumme toimii Lohjalla all year around, eli vuoden ympäri. Talvisin tekemiimme kattohuoltoihin lukeutuvat muun muassa jääpuikkojen pudotus sekä rännien sulatus vesihöyryllä. Keväisin ja syksyisin teemme tiilikattojen, huopakattojen ja peltikattojen puolivuotishuoltoja, joihin sisältyy katon puhdistus sekä sadevesikourujen puhdistus. Aina kun teemme jonkin kattohuollon tai muun kattoa koskevan toimenpiteen, tarkastamme koko katon kunnon ilmaiseksi. Tällainen katon kunnon tarkastus sisältyy myös katon kevät- ja syyshuoltoihin, joten lopuksi asiakas saattaa saada tarjouksen jostain muusta, katon kuntoa tukevasta kattohuolloista. Kesä on hyvää aikaa tehdä tällaisia kattohuoltoja Lohjalla.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.