KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Lohja – Kattolumien plussat ja miinukset

Suomalaiseen talveen kuuluu lumi. Lunta sataa yleensä koko maassa – etelässä vähemmän, pohjoisessa enemmän. Lumi peittää usein myös talojen katot tehden maiseman kauniiksi ja tunnelmalliseksi. Lumi voi toimia myös hyvänä lisälämmöneristeenä, mutta katolla olevaan lumeen liittyy myös huonoja puolia.

Yksi kattolumen huonoista puolista on se, että lumen paino saattaa vaurioittaa kattorakenteita Lohjalla. Pelko tästä on melko yleinen syy tilata lumenpudotus tasakatolta, mutta varsinkin suojalumen paino voi vaurioitta myös kaltevia kattoja. Lumen paino ja varsinkin sen epätasainen jakautuminen voivat aiheuttaa myös läpivienti- tai vaikka jiirivuotoja, joten tilaa tarvittaessa lumenpudotus huopakatolta, peltikatolta tai tiilikatolta. Kattolumityöt kannattaa jättää meidän huoleksemme, sillä lumenpudottajamme pudottavat lumet kattoa rikkomatta ja kenenkään turvallisuutta vaarantamatta.

Toinen syy tilata lumenpudotus (tarvittaessa vaikka nosturiautolla tehtynä) liittyy nimenomaan siihen, kuinka vaarallista lumen äkillinen putoaminen talon katolta voi olla. Jos lumi pääsee putoamaan katolta omine nokkineen, voi joku tai jokin jäädä alle. Lumen putoamisesta voi aiheutua merkittäviä vahinkoja etenkin silloin, jos kyse on vetisestä suojalumesta, tai jos lumen seassa on jäätä ja kattotarvikkeita.

Niinpä, myös kattotarvikkeet voivat irrota talon katosta alas syöksyvän lumen mukana. Jotta talon asukkaiden ja ohikulkijoiden ei tarvitsisi olla huolissaan sen paremmin omasta turvallisuudestaan kuin katon kunnosta, kannattaa kaltevalle katolle asennuttaa lumiesteet. Asennamme lumiesteet niin konesaumakatoille kuin vaikkapa savitiilikatoille. Lumiesteiden asennuksen ohella voit tilata meiltä Lohjalla, Inkoossa, Karkkilassa, Raaseporissa, Salossa, Siuntiossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä myös lumiesteiden huollot ja korjaukset. Lumiesteet riittävät monina vuosina, mutta kaikista lumisimpina talvina saatat tarvita myös lumenpudottajiamme.

Sekä lumiesteiden korjaamisesta että esimerkiksi palahuopakaton lumenpudotuksesta voi hakea kotitalousvähennystä. Jos kattotöille tarvitaan lainaa, on sinulla mahdollisuus hakea rahoitusta kotisivujemme kautta.

Ekologisia kattotöitä Lohjalla: esimerkiksi rännien sulatus vesihöyryllä

Valitsemme ekologisen vaihtoehdon aina kun mahdollista: sammaleentuhoaineemme ovat biohajoavia, ja suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kattokorjausta kattoremontin sijaan.

Valitsemme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja myös talvisiin kattotöihin Lohjalla. Lumenpudotus omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon, kerrostalon tai paritalon), autokatoksen, kesämökin tai muun kiinteistön katolta tehdään lihasvoimin, kuten myös jääpuikkojen poistaminen. Lihasvoimia ei tarvita silloin, kun on kyse jään poistamisesta katolta. Teemme katolle ja ränneille jäänsulatuksen, mutta emme millään vahvoilla kemikaaleilla, vaan pelkällä vedellä. Tarkemmin ottaen, tuo vesi on höyrymäisessä muodossa. Rännien sulatus vesihöyryllä on nopeaa ja ekologista, eivätkä alumiiniset, muoviset tai teräksiset rännikourut (tai alastuloputket) pane siitä pahakseen.

Kuuma vesihöyry sulattaa myös peltikaton, huopakaton tai tiilikaton reunalle kertyneen jään katetta vaurioittamatta. Kattojää voi kertoa tarpeesta toteuttaa katon lisälämmöneristys, mikä säästää energiaa heti seuraavista kylmistä keleistä lähtien. Katon lisälämmöneristys voi auttaa myös kondensoitumisilmiön torjumisessa, joten se voi ratkaista monta ongelmaa

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.