KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Lohja – Pienellä vaivalla suuri hyöty

Omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen vesikourujen puhdistukset tehdään vain kahdesti vuodessa. Rännien puhdistus ei ole aikasyöppö – edes tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus ei vie paljoa aikaa, jos välineet ovat oikeat ja asianmukaiset otteet tulevat ulkomuistista. Omin päin ei tarvitse puhdistaa sen paremmin korkean talon vesikouruja kuin matalankaan torpan rännejä. Ota yhteyttä, niin tulemme tekemään sadevesijärjestelmien puhdistukset kilpailukykyisellä ja kotitalousvähennyskelpoisella hinnalla! Rännien puhdistamiselle ja muille sadevesijärjestelmään liittyville töille saa kauttamme näppärästi myös rahoituksen, joten vesikourujen puhdistamisesta koituu suhteessa pieni vaiva kaikkeen sillä saavutettavaan hyötyyn nähden.

Teemme rännien puhdistukset sekä Lohjalla, Inkoossa, Karkkilassa, Raaseporissa, Salossa, Siuntiossa, Somerolla, Tammelassa että Vihdissä, joten et jää yksin tukkeutuneen ja vuotavan sadevesijärjestelmän kanssa. Jokainen kattotyö Lohjalla sisältää ilmaisen kaupanpäällisen, joten saat paitsi puhtaat rännit, myös arvokasta tietoa kattokokonaisuutesi kunnosta.

Rännien puhdistus Lohjalla – miksi sadevesijärjestelmää kannattaa huoltaa?

Mökin, luhtitalon, rintamamiestalon ja esimerkiksi kerrostalon sadevesijärjestelmää kannattaa huoltaa Lohjalla, koska vain roskaton sadevesijärjestelmä voi kuljettaa kaikki katolta valuvat vedet riittävän kauas talon perustuksista. Katolta tulee vuoden mittaan tuhansia ja taas tuhansia litroja vettä, joita ei kannata imeyttää taloa ympäröivään maaperään. Maasta seinille roiskuva vesi voi aiheuttaa lahovaurioita ja rapautumista, ja maaperästä rakenteisiin nouseva kosteus jopa homeongelmia.

Sadevesijärjestelmä kannattaa puhdistaa puolen vuoden välein myös siksi, etteivät räystäskourut ja alastuloputket pääsisi ruostumaan tai jäätymään. Ruoste rumentaa ja reikiinnyttää rännit, ja jää voi pilata sadevesikourujen kaadot. Jäätynyt sadevesijärjestelmä jääpuikkoineen on myös turvallisuusuhka kaikille talon vieressä kulkeville ihmisille. Kourukoukut eivät ehkä kestä jäätyneiden rännien painoa. Jääpuikot putoavat vieläkin herkemmin, ja ne voivat kaikessa terävyydessään olla hyvin tuhoisia.

Tukkeutuneiden rännien ja syöksyputkien avaamisvälineet Lohjalla

Meidän kattofirmallamme on roppakaupalla tietotaitoa. Lisäksi meiltä löytyy laaja ja laadukas välinearsenaali. Täten onkin mahdollista, että saamme tehtyä kaikkien pientalojen ja taloyhtiöiden sadevesijärjestelmiin liittyvät työt täyden kympin arvoisesti.

Roskien poisto räystäskouruista tapahtuu käsipelillä, mutta turvallisuuden takia tarvitaan myös turvavaljaita ja muita työturvallisuustuotteita. Korkeiden rakennusten rännityöt toteutamme nosturiautolla. Lopuksi sadevesijärjestelmä voidaan huuhdella vesiletkuilla, jotta rännit saataisiin putipuhtaaksi. Huuhtelu helpottaa myös juurta jaksain tehtävää kuntotarkastusta.

Jos tiilikaton, peltikaton tai huopakaton rännit ovat tukossa jään takia, emme kanna katolle kirveitä tai hakkuja. Jään hakkaaminen voisi aiheuttaa suuremmat vahingot kuin itse jää. Tämän takia sulatamme rännikouruissa ja alastuloputkissa olevan jään kuumalla vesihöyryllä.

Kuuman vesihöyryn käyttäminen jään poistossa Lohjalla on turvallinen ja ekologinen menetelmä. Lisäksi on huomioitava se, että kuuma höyry on pomminvarma tapa saada jää sulamaan – silloinkin, kun on kyse katon reunalle muodostuneesta, korkeasta jäävallista.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.