KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Loimaa

Huopakattoremontti Loimaa, yllättävän helposti ”avaimet käteen”-palveluna! Tämä paljon kehuttu palvelupaketti pitää sisällään kaiken, mitä huopakattoremontti Loimaalla sijaitsevassa kohteessasi ikinä vaatiikaan.

  • Työt suunnittelusta alkaen, aina säntilliseen loppusiivoukseen asti. (Huom. kotitalousvähennyskelpoista kulua!)
  • Remonttimateriaalit, kuten kattohuovat, kattotuotteet, eristevillat ja alusvanerit.
  • Työkoneet ja työkalut rakennustelineistä jätelavoihin ja vasaroihin.

Toisin sanoen et joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään, vaan me pidämme langat jämäkästi käsissämme läpi projektin. Väitämme, että enää tämän vaivattomammin ei huopakattoremontti Loimaalla hoidu pois päiväjärjestyksestäsi millään ilveellä.

Älä siis tee Loimaan seudulla sijaitsevan omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontista turhan monimutkaista, vaan tilaa urakka meiltä näppärästi ”avaimet käteen”-pakettina! Tarjouksen voit pyytää helposti esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä – siihen menee vain pari hassua minuuttia kullanarvoista aikaasi.

Olemme käytettävissäsi koko Loimaan alueella, ja lisäksi muukin Varsinais-Suomi kuuluu toimialueeseemme. Loimaan ohella palvelemme sinua ja kattoasi esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Oripää, Pöytyä, Marttila, Somero ja Koski Tl. (jopa saarikohteissa).

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Loimaalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Loimaan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Loimaa, suunnitellaan meillä projektikohtaisesti

Palahuopakattoremontti Loimaa, ”avaimet käteen”-pakettiimme kuuluu kaikki tarvittava – muttei mitään turhaa! Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Loimaalla räätälöidään täysin projektikohtaisesti, kuunnellen herkin korvin sekä katon tarpeita että asiakkaan omia toiveita.

Mikäli kattosi ei esimerkiksi vaadi kokonaisvaltaista saneerausta, saattaa huopa- tai palahuopakattoremontti Loimaalla sijaitsevassa kohteessasi olla mahdollista toteuttaa osittain. Voi hyvinkin olla, ettei muuta tarvita kuin uudet kattohuovat ja vesikatteen alla olevat rakenteet voidaan jättää täysin ennalleen.

Jos kattoparka kuitenkin on jo läpeensä mätä ruoteitaan myöten, tietenkin kunnostamme kattosi kaikilta niiltä osin kuin sen kunnossa on sanomisen varaa. Taitava tiimimme taipuu myös yläpohjan korjaustöihin muitta mutkitta.

Tämän enempää ei aihetta tosin kannata spekuloida teoriatasolla. Täältä ruudun toiselta puolen emme pysty sanomaan mitään varmaa siitä, millaisia toimenpiteitä huopa- tai palahuopakattoremontti Loimaalla sijaitsevassa kohteessasi lopulta vaatii.

Laita viestiä tai pirauta, niin päästään pian suunnittelemaan kattosi saneerausta toden teolla. Asiantuntijamme keskustelevat kanssasi mielellään sekä kasvotusten että puhelimitse!

Huopakaton uusiminen Loimaa, voitaisiinko se toteuttaa asentamalla uusi katto vanhan päälle?

Huopakaton uusiminen Loimaa, voidaan suorittaa monella tavalla. Jokainen kattoremonttiprojekti on täysin yksilöllinen, eikä edes kahden näennäisesti samanlaisen huopakatteen uusiminen välttämättä etene täysin identtisesti.

Mutta… olisiko tiivissaumakaton, palahuopakaton tai kolmiorimakaton uusiminen mahdollista toteuttaa asentamalla uusi katto vanhan päälle? Onnistuuko huopakaton uusiminen vanhaa kattoa purkamatta?

Periaatteessa tämä ei ole täysin mahdoton ajatus. Kaksi päällekkäistä huopakatetta ei yleensä vielä aiheuta katon kantaville rakenteille niin suurta kuormitusta, että katto olisi esimerkiksi vaarassa romahtaa.

Käytännössä on kuitenkin harkittava tarkasti, onko ratkaisu kannattava. Useimmiten vanha huopakate on parempi purkaa pois uuden tieltä, sillä muuten alempien kattorakenteiden kunnosta ei välttämättä voida olla täysin varmoja. Jos katon väliin jää esimerkiksi lahovaurioita tai homeisia eristeitä, saattaa uuden katon käyttöikä typistyä miltei olemattomiin.

Edellä mainitusta syystä meidän onkin aluksi nähtävä kohteesi omin silmin, jotta voimme arvioida parhaan menetelmän huopakaton uusimiseksi Loimaalla sijaitsevassa kohteessasi. Jos annat luvan, voimme käväistä kurkkaamassa kattoasi myös poissa ollessasi!

Palahuopakaton uusiminen Loimaa – tuoreet kattohuovat kaipaavat kaverikseen uudet kattotuotteet!

Palahuopakaton uusiminen Loimaa, päivitetäänhän samalla myös kattotuotteet? Tuoreet kattohuovat kaipaavat kaverikseen uudet kattotuotteet, sillä uudenaikaiset varusteet auttavat kattoasi suoriutumaan virastaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kattotuotteita ovat esimerkiksi:

  • Kattoturvatuotteet (lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat jne.)
  • Sadevesijärjestelmä
  • Pieneläinesteet
  • Piipunhattu
  • Kattoluukut

Vanhojen kattotuotteiden asennusta uudelle katolle emme voi yleensä suositella kovinkaan lämpimin mielin myöskään siitä syystä, että ne saattaisivat aiheuttaa katolle vakavia vaurioriskejä. Esimerkiksi vanhan kattoluukun tiivisteet voivat pettää ja päästää sade- tai sulamisvedet katon väliin.

Sitä paitsi kattotuotteiden uusiminen onnistuu poikkeuksellisen helposti, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Loimaalla sijaitsevassa kohteessasi on meillä muutenkin työn alla. Kattotuotteiden päivitys uusiin malleihin ei aiheuta juurikaan lisätyötä muuten kuin suunnittelun osalta, sillä kattoremontin yhteydessä meidän on joka tapauksessa irrotettava ne asemistaan.

Lisäksi kannattaa laittaa korvan taa, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Loimaalla sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden myös täysin uusien kattotuotteiden asennukseen. Jos olet jo pitkään haaveillut esimerkiksi kattoikkunasta, kattovalokuvusta tai aurinkopaneeleista, nyt voit toteuttaa unelmasi erittäin edulliseen hintaan!

Huopakattoremontin yhteydessä on hyvä sauma parantaa katon eristystä – olisiko katon lisäeristys tarpeen sinunkin kohteessasi?

Loimaalainen, huopakattoasi remontoidessamme voimme tehdä paljon muutakin kuin vain katon kunnostavia toimenpiteitä. Tänä päivänä esimerkiksi katon lisäeristys olisi tarpeen monessa loimaalaisessa kohteessa.

Katon lisäeristys eli ns. energiaremontti tarkoittaa käytännössä katon eristyksen parantamista, joka voidaan toteuttaa vaikkapa lisäämällä katon väliin uutta puhallusvillaa tai levyeristettä. Toinen vaihtoehto on vaihtaa vanhat eristeet kokonaan uusiin.

Katon lisäeristys/energiaremontti on kannattavaa, sillä tällä tavoin voi olla mahdollista säästää muhkeita summia kiinteistön lämmityskuluissa. Jos katto on kehnosti eristetty, karkaa vaivalla lämmitetty sisäilma harakoiden iloksi. Katon lisäeristys tilkitsee salakavalat lämpövuodot ja saattaa tällä tavoin pienentää talosi, mökkisi tai piharakennuksen (esim. lämpimän varaston tai autotallin) lämmityskustannuksia varsin sievoisilla summilla.

Samalla myös kiinteistösi asumismukavuus saattaa kohentua huomattavasti. Katon huono eristys aiheuttaa sisätiloihin ”vetoisuuden tuntua”, ja katon lisäeristys voi vähentää nurkissa tuntuvaa vetoa selkeästi.

Kuulostaako houkuttelevalta? Jos katon lisäeristys kiinnostaa, ota se rohkeasti puheeksi huopakate-eksperttiemme kanssa. Pitkän uramme varrella olemme toteuttaneet myös huopakaton energiaremontteja monet kerrat!