KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Loimaa – Rännien puhdistus luo perustan toimivalle sadevesijärjestelmälle

Omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen vesikourut kannattaa puhdistaa, sillä sadevesijärjestelmien puhdistukset luovat perustan niiden toimivuudelle. Sadevesijärjestelmän on tarkoitus toimia kaikissa olosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina, mutta näin ei tapahdu, jos ränneissä on roskia.

Rännien puhdistus vaatii katolle kiipeämistä, tosin korkean talon vesikourujen puhdistus kannattanee toteuttaa nosturiautolla. Päästä itsesi helpolla, ja tilaa tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja syöksyputkien avaus Loimaalla meiltä. Koska urakkaan ei kokeneilta ammattilaisiltamme kulu paljoakaan aikaa ja meille on suorastaan kunnia-asia pitää hintamme kohtuullisina, saatat saada tämän kattohuollon olettamaasi edullisemmin. Yksityisasiakas voi vähentää niin rännien puhdistuksen kuin kaikki muutkin kattotyöt verotuksessaan, ja meidän verkkosivujemme kautta kattourakalle pääsee hakemaan joustavaa rahoitusta.

Rahoituksella voit maksaa myös rännien korjauksen, sadevesijärjestelmän uusimisen tai vaikka rännien höyrysulatuksen Loimaalla – tai Aurassa, Koski Tl:ssä, Marttilassa, Oripäässä ja Pöytyällä.

Rännien puhdistus Loimaalla – kolme syytä tälle kattohuollolle

Mökin, omakotitalon, rivitalon ja autokatoksen rännejä kannattaa huoltaa, mutta miksi? Tässä kolme syytä rännien säännölliselle puhdistamiselle Loimaalla.

  1. Jos rännejä ei puhdisteta katon kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä, on vaarana, että rännit menevät tukkoon kaikista niihin jääneistä lehdistä ja muista roskista. Jos rännit ovat tukossa, valuvat kattovedet rännien yli kastellen taloa ympäröivän maaperän. Kosteus voi ennen pitkää siirtyä talon rakenteisiin maaperästä. Maahan iskeytyvät ja siitä ylös roiskuvat kattovedet voivat lisäksi kastella sokkelin ja talon julkisivun alaosan.
  2. Tukossa olevissa ränneissä on kosteutta kauemmin kuin pitäisi, ja se voi saada rännit ruostumaan. Ruostuneet rännit eivät ole kauniit, mutta lisäksi ne voivat vääntyä ja reikiintyä.
  3. Jää. Jäätyneet rännit voivat vääntyä, tai niiden saumat voivat aueta. Sekin on otettava huomioon, että jää voi saada rännit putoamaan katon reunalta. Myös ränneistä roikkuvat jääpuikot saattavat pudota alas, ja tämä on hyvin vaarallinen ilmiö.

Mitä välineitä tukkeutuneiden vesikourujen ja syöksyputkien avauksessa Loimaalla tarvitaan?

Roskien tukkimien vesikourujen ja alastuloputkien avaaminen Loimaalla ei ole mitään välineurheilua. Yleensä riittää, että kiipeämme katolle/tuomme paikalle nosturiauton ja alamme kerätä roskia käsin suoraan roskapusseihin. Lopuksi kourut ja syöksyputket voidaan huuhdella, jotta kaikki roskat saadaan poistettua – ja jotta tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmä olisi mahdollista kuntotarkastaa juurta jaksain. Rännien kunnon tarkastaminen on olennainen osa jokaista rännihuoltoa niin Loimaalla kuin sen naapurikunnissakin.

Jos rivitalon, kerrostalon tai esimerkiksi omakotitalon rännit ovat tukossa jään takia, teemme sadevesijärjestelmän sulatuksen kuumalla höyryllä. Kuuma vesihöyry on nerokas tapa saada jää sulamaan, ja kaiken lisäksi pelkän veden käyttäminen on ekologista ja turvallistakin. Kuuma höyry sulattaa jään myös tasakaton kattokaivoista tai esimerkiksi palahuopakaton reunoilta.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.