KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Loimaa – Kattolumista voi koitua ongelmia

Katolla oleva lumi toimii lämmöneristeenä, ja se tekee maisemasta kauniin. Kattolumesta voi koitua Loimaalla myös ongelmia. Jos kaikki ei ole reilassa, ota yhteyttä ja tilaa omakotitalon, taloyhtiön (siis paritalon, rivitalon tai korkeankin kerrostalon), autotallin tai autokatoksen, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus. Me teemme tämän(kin) kattourakan turvallisesti, taidokkaasti ja turhia viivyttelemättä.

Mitä ongelmia katolle kertynyt lumi sitten voi aiheuttaa Loimaalla, Aurassa, Koski Tl:ssä, Marttilassa, Oripäässä ja Pöytyällä? Yksi mahdollinen syy tilata esimerkiksi tasakaton lumenpudotus on kattolumen paino, mikä uhkaa vahingoittaa kattorakenteita. Pakkaslumi ei ole kovinkaan painavaa, mutta suojalumi kuormittaa kattoa jo ihan eri tavalla. Suojalumi on vettynyttä ja tiivistynyttä lunta, mikä voi rasittaa kattoa yli 350 kilon edestä per kuutio.

Tilaa lumenpudotus tiilikatolta, huopakatolta tai peltikatolta myös siinä tapauksessa, että kattolumi on jakaantunut epätasaisesti. Tämä tällainen altistaa katon etenkin jiirivuodoille. Jiirivuoto tarkoittaa kattovuotoa sisätaitteen kohdalta.

Ota yhteyttä lumenpudottajiimme myös siinä tapauksessa, että lumi uhkaa pudota katolta niin, että se voi vaurioittaa joko kattoa, ohikulkijoita tai talon läheisyydessä olevaa omaisuutta – tai niitä kaikkia. Jotta lumi ei putoaisi katolta irrottaen kattoturvatuotteita ja uhaten aiheuttaa omaisuus- ja henkilövahinkoja, kannattaa kalteville katoille asennuttaa lumiesteet. Runsaslumisina talvina saatetaan kuitenkin tarvita matalan tai korkean katon lumenpudotuksia. Oikein korkeiden rakennusten lumenpudotukset toteutamme nosturiautolla.

Lumiesteiden huolto ja korjaus, kattolumityöt ja monet muut kattotyöt oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä. Haettavissasi on myös kattotöiden rahoitus. Tuota lainaa voi hakea kätevästi verkkosivujemme kautta, ja yhteistyökumppanillamme on mahdollisuus järjestää se nopeasti.

Rännien sulatus vesihöyryllä ei aiheuta tarpeetonta kuormitusta Loimaalla

Turvallisten lumen pudotusten lisäksi voit luottaa ammattilaisiimme myös jääpuikkojen poistamisessa ja katon sekä rännien jäänsulatuksessa. Katto ja rännit sulatetaan kuumalla vesihöyryllä, mitä sylkee moderni höyrytyslaitteemme.

Kuuma vesihöyry on paras vaihtoehto jään poistoon katolta, sillä se ei aiheuta tarpeetonta kuormitusta. Höyrysulatus on helppo vaihtoehto kattotyöntekijöiden kannalta, eihän silloin tarvita juurikaan lihasvoimaa.

Kattokaan ei pane pahakseen vesihöyrystä. Erityisesti huopakaton huolloissa on huomioitava katon alttius vaurioitua – siksi esimerkiksi katon puhdistus tulee hoitaa ilmapuhaltimilla harjojen sijaan. Vesihöyry sopii kuitenkin myös tiivissaumakattojen, palahuopakattojen (eli bitumipaanukattojen) sekä kolmiorimahuopakattojen jäänsulatukseen.

Kuuma vesihöyry ei kuormita myöskään ympäristöä, toisin kuin monet jään sulattamisessa käytetyt, vahvat kemikaalit.

Jotta rännit ja katto eivät tarvitsisi jäänsulatusta Loimaalla, kannattaa katon kunto tarkastaa syksyllä. Syystarkastus kertoo, pitääkö rännit puhdistaa tai korjata, jotta ne eivät jäätyisi talvella. Syystarkastus saattaa kertoa myös tarpeesta lisätä yläpohjan eristeitä. Jos lämpöä karkaa runsain mitoin, voi se sulattaa kattolunta talven mittaan. Sulanut lumi voi muodostaa katon reunalle jäävallin, mikä uhkaa pudota alas (tai padota taakseen uusia sulamisvesiä).

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.