KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Loimaa – Huollamme kattosi tiptop-kuntoon

Kaikki omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistön kattohuollot Loimaalla onnistuvat tämän saman kattofirman toimesta. Toteutamme kattohuollot avaimet käteen -periaatteella, ja tietenkin mitä parhaimmalla ammattitaidolla. Katto on pian tiptop-kunnossa.

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistuksia ynnä muita kattohuoltoja ei tehdä vain siksi, että katto näyttäisi hyvältä ulospäin. Kattohuolloissa, kuten lumenpudotuksissa ja tiilikaton harjauksissa, on kyse myös katon kunnon säilyttämisestä. Turhien rasitusten poistaminen ja katon rasituksensietokyvyn tukeminen voivat pidentää katon ikää niin Loimaalla, Aurassa, Koski Tl:ssä, Marttilassa, Oripäässä kuin Pöytyälläkin.

Rännien puhdistuksesta, jääpuikkojen pudotuksesta ja muista kattohuolloista voi hakea kotitalousvähennystä. Rahoituskin löytyy jäänpudotuksille ja muille kattohuolloille – tuota lainaa pääsee hakemaan näppärästi kotisivujemme kautta.

Katon puhdistus – tilaa kattoystävällinen kattohuolto Loimaalle meiltä

Katon puhdistus tulisi tehdä niinkin usein kuin kahdesti vuodessa, mutta metodien tulisi olla katemateriaalille sopivat. Tiilikatto ei pane pahakseen harjaamisesta, mutta bitumikatteen puhdistus on parempi tehdä ilmapuhaltamalla, jotta katon puhdistus ei veisi niin sanotusti ojasta allikkoon. Ilmapuhallus on kattoystävällinen tapa tehdä roskien poisto katolta Loimaalla.

Se, miksi katto pitää siistiä usein, liittyy sammaleiden ja ruostevaurioiden torjuntaan. Katon kunto on paljon paremmissa kantimissa, jos sillä ei ole sammaleita tai ruostetta.

Satumaisen toimiva keino sammaleiden poistoon Loimaalla

Jatkossa sammaleiden poisto katolta on helppo nakki – seuraa vain ohjeitamme! Jos siis kerrostalon, rivitalon tai vaikka omakotitalon katolla kasvaa sammaleita, älä ala harjata kattoa. Katto olisi pian taas sammaleiden peitossa, jäisiväthän kasvustojen juuret ja itiöt katteeseen. Painepesurilla voisi vain tulla vaurioittaneeksi kattoa. Ota siis yhteyttä meidän kattopalveluumme ja tilaa sammaleiden poisto Loimaalle. Teemme kemiallisen sammaleentuhokäsittelyn, mikä pitää katon siistinä kauan. Aine on kaiken lisäksi biohajoavaa.

Meiltä käsipareja myös taloyhtiöiden isompiin kattohuoltoihin Loimaalla

Kattopalvelumme palvelee myös kaikkia loimaalaisia taloyhtiöitä. Tilatkaa meiltä Loimaalle myös isoimmat ja raskaimmat kattohuollot, kuten lumenpudotukset. Lumenpudottajamme ovat hyväkuntoisia hurjapäitä, joita ei jännitä edes kerrostalon lumenpudotus. Toki käytämme asianmukaisia työturvallisuustuotteita ja tarvittaessa vaikka nosturiautoa, mitkä varmistavat töiden sujumisen.

Jään poisto katolta ja sadevesijärjestelmästä ei vaadi lihasvoimia, vaan höyrytyslaitteen ja sen käyttämiseen perehtyneet ammattilaiset. Olipa kyse taloyhtiöstä tai pientalosta, ota yhteyttä ja tilaa katon ja/tai rännien sulatus vesihöyryllä. Työ onnistuu joka kerta, eikä edes huopakate uhkaa vaurioitua pelkkää kuumaa vesihöyryä käytettäessä.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.