KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Loimaa – Katto toiveittesi mukaan

Valitse sinäkin timanttinen asiantuntija kaikkiin omakotitalosi, paritalosi, kesämökkisi ja autotallisi kattoremontteihin ja muihin kattotöihin Loimaalla. Asennamme sinulle toiveittesi mukaisen katon, olipa tavoitteena sitten huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai vaikka peltikatto. Uusi peltikatto voi olla myös konesaumakatto, sillä meidän kattopeltisepiltämme voit tilata rivisaumatun peltikaton asennuksen tai joitain muita peltisepäntöitä. Mainittakoon esimerkkeinä vielä piipunpellitys ja piipunhattu – niiden avulla voit suojata omakotitalon tai vaikka vapaa-ajan asunnon savupiipun säiltä ja sateilta.

Katon uusiminen on kuitenkin suhteessa harvinainen kattotyö, sillä oikein asennettu ja asianmukaisesti huollettu katto kestää vuosikymmenestä toiseen. Kattotöitä, mitkä saavat talon kestämään toistuvia rasituksia ja ajan hammasta, ovat erilaiset kattohuollot katon harjaamisesta ja katon maalaamiseen. Toisinaan kattoa pitää myös paikata. Palvelemme Loimaalla, Aurassa, Koski Tl:ssä, Marttilassa, Oripäässä ja Pöytyällä kaiken sorttisten katonkorjausten tiimoilta, joten tilaa vaikka vuotavan kattoluukun tai huonokuntoisten kattoikkunoiden uusiminen. Uusimme, asennamme, korjaamme ja huollamme myös muut kattoläpiviennit.

Vanhallekin katolle voidaan asentaa lisää läpivientejä, mitkä tekevät katosta toimivamman ja toiveittesi mukaisemman. Katolle voidaan asentaa myös lisää kattoturvatuotteita. Näin kannattaakin toimia, jos katolle ei ole asennettu kaikkia kattotikkaita, kattosiltoja, lumiesteitä ja muita kattoturvatuotteita, joita katon turvallisena pitäminen edellyttää. Myös verkotuksien asentaminen onnistuu, kun asialla ovat kaiken nähneet kattoammattilaisemme. Lintuverkkojen avulla linnut ja muut pieneläimet voidaan pitää pois katon alta.

Kattohuollot ja muut kattotyöt voi maksaa verkkosivujemme kautta haettavalla rahoituksella, ja onpa tarjolla mahdollisuus kotitalousvähennykseenkin. Ehjä ja hyvännäköinen katto on vain parin askeleen päässä, joten ota yhteyttä meihin!

Kattotöitä Loimaalla vuoden ympäri

Meidän kattofirmamme palvelee Loimaalla ja Loimaan naapurikunnissa vuoden ympäri, joten saat asiantuntevaa kattopalvelua myös keskitalvella tai -kesällä. Tiesitkö, että katto voidaan uusia myös talvella? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, kannattaisiko sinun mökkisi, autokatoksesi, rintamamiestalosi tai jonkin muun kiinteistösi katto uusia talvella.

Muita talvisia kattotöitä ovat tietenkin lumen pudotukset ja jäänsulatukset. Keväisin teemme kattojen keväthuoltoja, joiden yhteydessä ilmaiseksi tarjottu kattotarkastus paljastaa ajoissa talven aikana mahdollisesti syntyneet haaverit.

Kesällä voimme pestä ja maalata katon. Kesä on kattoremonttien sesonkia, mutta kuten edellä todetaan, voidaan katto uusia myös talvella – syksystä ja keväästä puhumattakaan. Syksyisin puhdistamme katon ja sadevesikourut. Samalla tehty kattotarkastus auttaa valmistelemaan katon uutta talvea varten.

Se, mitä kattotyöt maksavat ja miten ne kannattaa toteuttaa (esimerkiksi katon puhdistukseen on useita eri vaihtoehtoja), selviää paikan päällä. Kun asiantuntijamme on vieraillut paikan päällä, osaa hän laskea kilpailukykyisen avaimet käteen -tarjouksen kattosi kunnostamisesta.

Huopakatto kestämään hamaan tulevaisuuteen näillä vinkeillä ja kattotöillä

Kattohuollot saavat aumakaton, tasakaton ja esimerkiksi harjakaton kestämään hamaan tulevaisuuteen. Ei kuitenkaan ole samantekevää, miten kattoa huolletaan. Kattohuolloissa painaa muun muassa katemateriaali.

Monissa taloissa Loimaalla on huopakatto tai palahuopakatto (eli bitumipaanukatto). Voit luottaa meidän ammattilaisiimme myös huopakattotöissä, olemmehan hankkineet pitkän kokemuksen bitumikatoista, ja meillä on vahva kiintymissuhde niihin.

Huopakattotöissä pitää muistaa se, ettei käytä liian raisuja otteita, jotta ei tule vaurioittaneeksi huopakaton suojapinnoitetta. Huopakaton kestävyys on pitkälti tuon suojapinnoitteen varassa. Suojapinnoite voidaan toki uusia, mutta tuota kattourakkaa ei ole tarkoitus tehdä kuin kerran.

Meiltä kuulet parhaat vinkit sinun huopakattosi kunnossa pitämiseen, ja luvassa on paras tarjous kaikista tarpeellisista kattotöistä. Meiltä saat katon kevät- ja syyshuollot, joiden yhteydessä käytämme ilmapuhaltimia. Me toteutamme myös lumenpudotukset, kattoreikien paikkaukset ja muut bitumikaton kuntoa kohentavat toimenpiteet luotettavalla asiantuntemuksella.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.