KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Loppi

Huopakattoremontti Loppi, loistava sijoitus, kun tehokkaat ja kokeneet ammattilaisemme saapuvat kattosi uusimaan! Kun huopakattoremontti Lopella sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, et enää joudu laittamaan puoliksikaan niin paljon rahaa katon huoltoon ja korjaukseen.

Esimerkiksi katon tiivistykselle ja paikkaukselle ei ole tarvetta pitkiin, pitkiin aikoihin. Uusi huopakatto on huipputiivis, eikä päästä vettä välikatolle kaikkein kurjimmallakaan koiranilmalla.

Toisaalta myöskään sammaleenpoisto ei rasita pankkitiliäsi. Uudet kattohuovat ovat pinnaltaan sileät ja tiiviit, joten kasvusto ei saa niistä hevin otetta.

Kun talosi, kesämökkisi tai vaikkapa pihasaunan vanhasta huopakatosta alkaa aika jättää toden teolla, älä siis enää syydä rahaa katon huoltoon ja korjaukseen. Laita rahasi ennemmin kattoremonttiin – pitkässä juoksussa investointi uuteen kattoon maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti!

Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopakattoremontista Lopen seudulla sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo näiltä näppäimiltä. Olemme käytettävissäsi osoitteessa kuin osoitteessa Lopen alueella, ja myös muu Kanta-Häme (esim. Riihimäki, Hausjärvi, Janakkala, Hattula, Tammela ja Hämeenlinna) kuuluu toimialueeseemme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Lopella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Lopen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Loppi, hinta (kokonaishinta ja neliöhinta) riippuu monista asioista

Palahuopakattoremontti Loppi, paljonko siitä saa pulittaa? Mitä maksaa esimerkiksi omakotitalon, mökin, varaston tai autotallin huopa- tai palahuopakattoremontti Lopella?

Huopa- ja palahuopakattoremonttien hinnat Lopen seudulla vaihtelevat paljon. Urakan hinta (kokonaishinta ja neliöhinta) riippuu monista asioista.

Esimerkiksi nämä seikat vaikuttavat siihen, paljonko huopa- tai palahuopakattoremontti Lopella sijaitsevassa kohteessasi tulee lopulta maksamaan:

 • Katon kunto; riittääkö pelkkä vesikatteen uusiminen vai vaatiiko katto kunnostusta myös yläpohjan osalta?
 • Katon koko.
 • Katon malli (tasakatto, harjakatto, pulpettikatto, aumakatto, mansardikatto, säterikatto).
 • Katon varustelu ja kattoläpiviennit; mitä ja kuinka paljon?
 • Remonttikohteen sijainti. Esim. taajamakohteeseen meidän on tyypillisesti helpompi kuljettaa materiaalit, kalusto ja työvoima kuin vaikkapa saareen venematkan taakse.
 • Remonttikohteen korkeus.

Kun huopakaton uusimiskustannukset alkavat kiinnostaa, kannattaakin ottaa meihin suoraan yhteyttä ja kysyä asiaa rohkeasti huopakate-eksperteiltämme. Kerro meille toiveistasi uuden katon suhteen ja päästä asiantuntijamme kurkkaamana kattoasi, niin pian saat meiltä loistotarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Lopella sijaitsevassa kohteessasi!

Huopakaton uusiminen Loppi, pitkällä kokemuksella suoriudumme remontista kuin remontista ällistyttävän kustannustehokkaasti!

Huopakaton uusiminen Loppi, meillä et maksa uudesta katostasi ylihintaa. Vaikka huopakaton uusimiskustannukset Lopella vaihtelevatkin paljon kohteesta toiseen, meillä urakan hinta on kuitenkin aina reilu ja kilpailukykyinen.

Kohtuullisen hintatason salaisuus piilee pitkässä kokemuksessamme. Graniitinlujasta kokemuspohjasta ponnistaen suoriudumme remontista kuin remontista ällistyttävän kustannustehokkaasti – ja kuitenkin niin, ettei työn ja materiaalien laadusta tarvitse tinkiä piiruakaan.

Jopa kosteusvaurioiden korjaus katon välistä, notkahtaneen/painuneen katon oikaisu ym. yläpohjan kunnostustyöt ovat meille silkkaa rutiinia. Meiltä ei urakan budjetti karkaa käsistä, vaikka kattosi pitäisi laittaa uusiksi ruoteitaan myöten.

Kun haluat huopakaton uusimisen Lopella sijaitsevassa kohteessasi hoituvan kiistattoman ammattitaitoisesti ja samalla kuitenkin hyvään hintaan, kannattaakin delegoida urakka meille. Meiltä tilattuna uusi huopakatto vanhan tilalle ei maksa mansikoita!

Muistathan, että jälkikäteen voit hakea työstämme kaupan päälle kotitalousvähennystä. Vaikka kotitalousvähennyksellä ei saakaan kattoremontin hinnasta välitöntä ”alennusta”, saattaa se keventää urakan kustannuksia lopulta varsin muhkeilla summilla.

Palahuopakaton uusiminen Loppi, laita tilaukseen ennemmin nyt kuin vasta ensi vuonna – voit säästää roppakaupalla aikaa ja rahaa!

Palahuopakaton uusiminen Loppi, kannattaa toteuttaa ennemmin vähän etupainotteisesti kuin viime tippaan. Kun tartut tuumasta toimeen ajoissa, voit säästää roppakaupalla aikaa ja rahaa!

Mitä paremmassa kunnossa kattosi on h-hetken koittaessa, sen vähemmän työtä ja materiaaleja huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lopella sijaitsevassa kohteessasi vaatii. Siten urakan aikataulu ja budjetti pysyvät huomattavasti kompaktimpana kuin siinä tapauksessa, että annat kattosi mädäntyä läpeensä ennen kuin laitat remontin tilaukseen.

Hyvässä lykyssä jo pelkkä vesikatteen eli kattohuopien uusiminen riittää nollaamaan kattosi kilometrimittarin. Tämä on paljon helpompaa ja edullisempaa kuin saneerata katto eristevilloja ja kattotuoleja myöten.

Esimerkiksi näistä merkeistä tiedät, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lopella sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi mahdollisesti jo ottaa työn alle:

 • Et voi enää luottaa katon tiiviyteen, vaikka sitä on jo tiivistetty ja paikattu useaan otteeseen.
 • Katto puskee tuhtia sammalpartaa tunnollisista kausipuhdistuksista, kasvustontuhokäsittelystä ja kattohuopien uudelleenpinnoituksesta huolimatta.
 • Katon saumat repsottavat rumasti.
 • Katenaulat ovat ”pumppautuneet” ylös asemistaan.
 • Katon ikä on yli neljäkymmentä vuotta.

Tarvitsetko huopakattosi remontointiin rahoitusta? Ei hätää – sekin järjestyy kauttamme!

Mietityttääkö huopakattoremontin tai huopakaton uusimisen hinta? Kilpailukykyisestä hintatasostamme huolimatta omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen lähestyvä huopakattoremontti voi joskus aiheuttaa taloudellisia huolenaiheita, jos kattoremontin tarve tulee vaikkapa yllättäen myrskyvaurioiden seurauksena.

Onneksi hätä ei ole tämän näköinen! Mikäli tarvitset taloudellista vipuvoimaa huopakaton uusimiseen Lopella sijaitsevassa kohteessasi, kauttamme on saatavilla myös joustavaa remonttirahoitusta.

Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella voit jakaa kattoremontin kustannukset kätevästi pienempiin eriin niin halutessasi. Osamaksulla isompikaan remonttirupeama ei aiheuta turhaa rahastressiä, eikä kattoremonttia tarvitse myöskään viivästyttää taloudellisilla perusteilla.

Huomaa, että rahoitusta voit hyödyntää myös toteuttaaksesi mielessä pyörivät muutostyöt. Oletko jo pitkään haaveillut esimerkiksi kattoikkunasta, kattolyhdystä tai aurinkopaneeleista? Vai haluaisitko rakennuttaa valokatoksen räystään jatkeeksi, lisätä katon eristystä tai muuttaa katon muotoa?

Älä anna raha-asioiden olla esteenä, vaan hae rahoitusta ja teetä katostasi kerralla mieleinen! Mitä mieluisampi uusi katto on, sen paremmin huopakattoremontti Lopella sijaitsevassa kohteessasi maksaa itsensä takaisin.