KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Loppi – Otteillamme katto kuin katto saadaan priimakuntoon

Pitkän linjan kattoammattilaisemme ovat käytettävissäsi kaikissa omakotitalon, paritalon, kesämökin ja autotallin kattoremonteissa ja muissa kattotöissä Lopella. Laitamme kaikki palahuopakatot, huopakatot, tiilikatot ja peltikatot priimakuntoon Lopen ohella myös Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Karkkilassa, Riihimäellä, Tammelassa ja Vihdissä.

Hyväkuntoiselle ja pitkään kestävälle katolle luodaan perusta jo kattoa asennettaessa. Pyydä kilpailukykyinen tarjous uuden katon asentamisesta tai vanhan katon uusimisesta – me pidämme huolen, että kaikki sujuu loistavasti aina pieneläinesteiden asentamiseen asti. Verkotuksien asentaminen on yksi viimeistelyvaiheen kattotöistä, samoin kuin kattoturvatuotteidenkin (lumiesteiden, kattotikkaiden ja muun muassa kattosiltojen) asentaminen.

Joskus kattoturvatuotteita tai kattoläpivientejä (kuten kattoikkunoita ja kattoluukkuja) voidaan joutua uusimaan. Uusimme, huollamme ja asennamme kaikki läpiviennit ja muut kattovarusteet. Meidän kattofirmamme palvelee myös peltisepäntöiden tiimoilta. Kattopeltiseppä on oikea henkilö tekemään esimerkiksi piipunpellityksen tai asentamaan piipunhatun.

Huollamme ja korjaamme myös vesikatot, eikä aluskatteen tiivistyskään ole meille vieras kattotyö. Kattotöitä, joita käytännössä jokainen katto voi tarvita, ovat katon puhdistukset, kattoreikien paikkaukset ja muun muassa lumenpudotukset. Lumenpudotusten kaltaisten kattohuoltojen avulla turhat rasitukset saadaan pois kattoa kuormittamasta. Kattomaalaus on esimerkki kattohuolloista, mitkä lisäävät katon rasituksensietokykyä.

Niin kattomaalauksista kuin muistakin kattohuolloista voi hakea kotitalousvähennystä, ja rahoituskin on niin sanotusti nurkan takana. Kotisivujemme kautta haettava kattotöiden rahoitus vauhdittaa kattoremonttien ja muiden kattotöiden teettämistä.

Kattotöitä Lopella niin kesällä kuin talvellakin

Toteutamme avaimet käteen -kattotöitämme Lopella kaikkina vuodenaikoina, myös talvisin. Talvisin tarvittavia omakotitalojen, mökkien ja piharakennusten kattotöitä ovat muun muassa kattolumityöt, mutta talvella voidaan tehdä myös katon korjaus tai kattoremontti.

Keväällä teemme kattojen keväthuoltoja. Keväisin ja syksyisin tehdyt huollot tarkoittavat käytännössä roskien poistoa katolta, rännien puhdistamista ja kattotarkastusta.

Kesä on kattoremonttien sesonkiaikaa, mutta kesällä voidaan tehdä myös monia muita kattotöitä – sellaisia, mitkä lykkäävät katon uusimista pidemmälle tulevaisuuteen. Katto voidaan vaikka pestä ja maalata, tai sille voidaan toteuttaa sammaleentuhokäsittely.

Olipa kyse peltisepäntöistä, kattomaalauksesta, räystäslautojen maalaamisesta, kattovuodon korjaamisesta tai vaikkapa katon harjaamisesta, teemme kattotarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastuksilla on vissi merkitys, sillä niiden avulla katon kunnosta voidaan pysyä kärryillä. Katon kunto voi vaatia jonkin kohdan paikkaamista tai uusimista, tai kenties katolle olisi hyvä toteuttaa jokin huoltotoimenpide. Kaikki tuollaiset asiat tulevat ilmi katon tarkastuksen avulla, joten katon kunnon tarkastamista suositellaan joka toinen vuosi.

Valitse meidät huoltamaan, varustelemaan tai vaikka paikkaamaan huopakattoa

Bitumikatto on mielettömän hieno katto – muun muassa siksi, että se kestää mainiosti erilaisia rasituksia. Jos omakotitalossasi, paritalossasi, kesämökissäsi tai esimerkiksi ulkorakennuksessasi on bitumikate, valitse meidät pitämään siitä huolta. Meidän ammattilaisemme hallitsevat erilaiset huopakattohuollot, joiden avulla katto kestää sateita, pakkasia, ulkolämpötilan vaihteluita ja muita rasituksia. Meihin voit luottaa myös huopakaton varustelussa. Tiedämme, mitä kattoturvatuotteita ja muita kattotarvikkeita bitumikatolle tarvitaan, ja miten ne tulee asentaa.

Jos pulpettikattoon, tasakattoon tai vaikka harjakattoon kaikesta huolimatta ilmestyy jokin vaurio, saat silloinkin apua meidän kauttamme. Paikkaamme repeämän, reiän tai irvistävän sauman, tai tiivistämme vuotavan piipun juuren. Katto on pian taas tiivis ja toimiva.

Olipa kyseessä peltikatto, tiilikatto tai huopakatto, on katto jossain vaiheessa pakko uusia Lopella. Bitumikatot voidaan uusia kerrassaan jännittävällä tavalla, nimittäin asentamalla uusi katto vanhan päälle. Tällainen ratkaisu on mahdollinen silloin, jos vanha katto rakenteineen on kohtuuhyvässä kunnossa. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa sitä, ettei vanhan katon rakenteissa ole lahovaurioita.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.