KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Loppi – Rännien ja alastuloputkien puhdistuksenkin voi teettää

Moni teettää ainakin kattoremontit ja katon korjaukset, ja erilaisten kattohuoltojenkin teettäminen alan ammattilaisilla on yleistä. Myös sadevesijärjestelmien puhdistukset voi teettää. Kun matalan tai korkean talon vesikourujen puhdistus jätetään ammattilaisten vastuulle, säästetään aikaa ja vaivaa. Meiltä niin omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien kuin kaikkien muidenkin kiinteistöjen vesikourujen puhdistukset sujuvat Lopella suorastaan käden käänteessä. Urakka etenee reippaasti ja turvallisesti, vaikka kyseessä olisi korkeampikin rakennus, sillä voimme tarvittaessa hyödyntää henkilönostimia ja nosturiautoja.

Kun rännien puhdistus uskotaan ammattilaistemme vastuulle, onnistuu myös pahasti tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus asianmukaisella tavalla. Sadevesijärjestelmän tukosten poistamisessa voidaan käyttää vaikka höyrytyslaitetta, jos kyse on jäästä eikä puiden lehdistä ja neulasista. Asianmukaisesti tehdyn rännien puhdistuksen jälkeen sadevesijärjestelmässä ei ole roskia, ja rännit on samalla myös kuntotarkastettu mahdollisten ruostevaurioiden ja muiden ongelmien varalta.

Kuntotarkastus voi kertoa vaikka tarpeesta huoltomaalata sadevesijärjestelmä tai korjata siinä olevat reiät. Joskus räystäs vuotaa Lopella, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Karkkilassa, Riihimäellä, Tammelassa tai Vihdissä ihan vain siksi, että siinä on ruosteen tekemiä reikiä tai esimerkiksi jäätymisen avaamia saumoja. Kaikki kattotyömme voi maksaa kotisivujemme kautta saatavalla rahoituksella, ja omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon sadevesijärjestelmää koskevista töistä voi hakea Verohallinnolta kotitalousvähennystä.

Näiden syiden takia rännien puhdistus Lopella on niin tärkeä toimenpide

Rännejä ei pidetä puhtaina yksinomaan sen takia, että räystäs ei vuotaisi niskaasi silloin, kun astut ovesta sisään tai ulos. Omakotitalon, paritalon, huvilan, luhtitalon tai esimerkiksi kerrostalon sadevesijärjestelmien puhdistamisessa on kyse myös kosteudenhallinnasta. Jos vesikouruja ei säännöllisin väliajoin puhdisteta, valuvat katolle osuvat sadevedet rännien yli suoraan maahan. Mitä märempi maa taloa ympäröi, sitä helpommin kosteus voi nousta rakenteisiin. Talon alaosien kastuminen ja vaurioituminen on vakavasti otettava riski, joten vesikourut kannattaa pitää puhtaina ja hyvin vetävinä.

Räystäs voi alkaa vuotaa myös sen takia, että ruoste tai jäätyminen ovat vaurioittaneet kouruja. Ruostetta voi syntyä, jos kouruissa on koko ajan roskia ja kosteutta. Jäätyminen on talvipakkasilla roskien ja seisovan veden täyttämiä rännikouruja koetteleva ongelma. Ruosteesta on rakennukselle myös kosmeettista haittaa. Jäätynyt sadevesijärjestelmä on monesta syystä ongelmallinen – muun muassa siksi, että sen jääpuikot voivat pudota alas vaarallisella tavalla.

Tukkeutuneiden rännien ja syöksyputkien avaus Lopella – millaisella välinearsenaalilla se on mahdollista?

Roskaisten rännien avaus onnistuu Lopella pelkällä käsipelillä, mutta apuna voi olla hyvä käyttää vesiletkua. Jos sadevesijärjestelmän onkin tukkinut jää, ei työssä tarvita sen kummempia työkaluja kuin höyrytyslaite. Höyrytyslaitteen ränneihin ja alastuloputkiin (toiselta nimeltään syöksyputkiin) sylkemä kuuma höyry saa jään sulamaan kuin taikaiskusta. Tämä toimenpide on hyvin katto- ja ympäristöystävällinen, joten sitä kannattaa suosia.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.