KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Loppi – Kattolumet, niiden haittapuolet ja niihin tepsivät ratkaisut

Tiilikatolla, huopakatolla ja peltikatolla olevan lumen haittapuolia Lopella ovat riski katon vaurioitumiseen sekä henkilö- ja omaisuusvahinkojen uhat.

Jos katolla on runsaasti lunta, voi sen paino aiheuttaa niin suuren kuormituksen, että katto painuu luokalle. Kattolumen paino voi – varsinkin kevättalvella – saavuttaa sellaiset mittasuhteet, että katto voi myös ruveta vuotamaan. Kattolumi voi napsautella tiiliä rikki, mikä voi aiheuttaa jiirivuodon, tai kuormittaa piipunjuurta niin, että se alkaa päästää vettä lävitseen.

Omakotitalon, taloyhtiön (siis paritalon, rivitalon tai korkeankin kerrostalon), autotallin tai autokatoksen, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus pelastaa katon lumimassojen alta. Toinen syy kattolumitöille on se, jos lumi meinaa pudota katolta itsekseen Lopella, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Karkkilassa, Riihimäellä, Tammelassa tai Vihdissä.

Lumen vapaa putoaminen talon katolta voi rikkoa kattoa, voihan lumi repiä mukaansa niin kattotiiliä, kattopeltejä, ilmanvaihtoputkia, aurinkopaneeleita, kattosiltoja kuin muitakin kattoturvatuotteita. Jo pelkän lumen alle jääminen voi olla vaarallista talon lähellä liikkuville ihmisille – saati, jos lumen seassa on vesikouruja tai vaikka kattoturvatuotteita. Myös talon lähellä oleva omaisuus on vaarassa vaurioitua, jos katolta putoaa kovalla voimalla paljon lunta.

Me teemme turvallisesti etenevät lumenpudotukset myös korkeilta katoilta. Kerrostalonkin kattolumityöt onnistuvat käden käänteessä, kun lumenpudotus tehdään nosturiautomme avustuksella. Olipa kyse tiilikaton, huopakaton tai peltikaton lumenpudotuksista, ota yhteyttä kaltevan katon ja tasakaton lumenpudotukset kattoa rikkomatta tekeviin lumenpudottajiimme.

Toinen tapa välttyä nimenomaan lumen putoamisesta aiheutuvilta ongelmilta ja vaaratilanteita on lumiesteiden asennus. Toisinaan lumiesteitä voi joutua myös huoltamaan ja korjaamaan, jotta ne jaksaisivat selviytyä tärkeästä tehtävästään pitää lumet katolla koko talven ajan. Lumen painon aiheuttamiin riskeihin ei edelleenkään tepsi muu kuin lumen hallittu pudottaminen alas katolta.

Olipa kyse kattolumitöistä tai lumiesteistä, ota yhteyttä ammattilaisiimme, joiden tekemät kattotyöt oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä. Huomaathan, että urakan voi maksaa myös rahoituksella, minkä hakeminen onnistuu kätevästi kauttamme.

Tehokkain tapa tehdä jäänsulatus katolta ja ränneistä Lopella

Kokenut kattoammattilainen tietää toimivimmat ratkaisut kaikkiin kattotöihin – ratkaisut, mitkä ovat mahdollisimman turvallisia, kattoystävällisiä, nopeita mutta tuloksekkaita sekö ympäristöystävällisiä. Meidän kattofirmamme työntekijät tietävät tehokkaimmat ja luotettavimmat ratkaisut myös kerrostalon, rivitalon, omakotitalon tai vaikka autokatoksen katon jään poistoon.

Jääpuikkojen poistamisessa ei tarvita voimaa tai monimutkaisia työvälineitä, mutta varovainen pitää olla. Jääpuikot katkotaan käsin, mutta muunlainen jää sulatetaan katolta ja ränneistä Lopella. Rännien sulatus tapahtuu vesihöyryllä. Myös tiilikatolla, peltikatolla ja huopakatolla oleva jää saadaan sulamaan nimenomaan kuumaa vesihöyryä hyödyntämällä. Ei hakkaamista, hikoilemista ja pelkoa siitä, että katto menee rikki – jään sulatus kuuman vesihöyryn ja tehokkaan höyrytyslaitteen avulla on yksi kattoalan parhaimmista innovaatioista, jos meiltä kysytään.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.