KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Loviisa

Huopakattoremontti Loviisa – hoidamme huopakattojen uusimistyöt rutiinilla alusta loppuun! Meillä on huopakattoremonteista nimittäin teräksenluja kokemus, joten askelmerkkimme ovat pläkkiselvät projektin kaikissa vaiheissa alkumetreiltä viimeisiin silauksiin.

Olipa kattosi sitten tiivissaumainen bitumikermikatto, palahuopakatto (eli bitumipaanu- tai bitumilaattakatto) tai kolmiorimakate, suoriudumme sen remontoinnista varmoin ottein. Tunnemme kaikki huopakattotyypit kuin omat taskumme.

Vaikka kattosi olisi kärsinyt pahojakin vaurioita, meillä eivät mene pasmat sekaisin. Esimerkiksi kosteusvaurioiden, lumivaurioiden ja myrskyvaurioiden korjaus katolta ja katon välistä on meille arkipäivää. Älä epäröi kääntyä puoleemme edes siinä tapauksessa, että kokonainen puu olisi kaatunut kattosi päälle!

Vastaavia myyntipuheita ei kovin moni muu Loviisa-Kouvola-Porvoo-Pyhtää-Myrskylä-Lapinjärvi-seudulla toimiva urakoitsija pysty pitämään. Väitämme, että vaikka koko Uusimaa otettaisiin vertailualueeksi, erotumme joukosta eduksemme kuin ruusu rikkaruohoista.

Kun huopakattoremontti Loviisassa sijaitsevassa kohteessasi tekee tuloaan, ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä ainakin tarjous. Todennäköisesti summa viivan alla vetää suupielesi korviin, ja pian talosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen lakea komistaakin upouusi, mitä kestävin ja tyylikkäin huopa- tai bitumikatto!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Loviisassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Loviisan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Loviisa – näin se tapahtuu!

Palahuopakattoremontti Loviisa, kuinka se tapahtuu? Huopakattoremonttiin liittyy lukemattomia pieniä ja isompia töitä ja työvaiheita, jotka vaihtelevat paljon kohteesta toiseen. Isot linjat ovat kuitenkin aina suurin piirtein samat.

Näin huopa- tai palahuopakattoremontti Loviisassa tyypillisesti etenee:

  1. Suunnitteluvaihe. Asiantuntijamme tutustuvat kohteeseesi, tekevät vanhalle katolle perinpohjaisen kuntoarvion sekä tietenkin kuuntelevat omat mietteesi käsillä olevaa urakkaa koskien.
  2. Kilpailukykyinen tarjouksemme ”avaimet käteen”-huopakattoremontista.
  3. Valmistelemme kohteen remonttia varten.
  4. Purkutyöt tarvittavassa laajuudessaan.
  5. Korjaustyöt alempiin kattorakenteisiin tarpeen mukaan. Esimerkiksi lahovaurioiden korjaus, kastuneiden eristevillojen uusiminen ja notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu.
  6. Uuden vesikaton eli kattohuopien/bitumilaattojen asennus sekä uusien kattotuotteiden ja läpivientien asennus.
  7. Siistimme paikat remontin jäljiltä.

Huomaa, että tilatessasi huopa- tai palahuopakatoremontin Loviisassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et joudu tekemään itse kerta kaikkiaan mitään koko urakan aikana. Me huolehdimme puolestasi jopa logistisista asioista, sijaitsipa kohteesi sitten taajamassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai vaikka saaressa tiettömän taipaleen takana!

Huopakaton uusiminen Loviisa – voi sisältää myös monenlaisia muutostöitä

Huopakaton uusiminen Loviisa – saisiko olla uusi, entistäkin parempi huopa- tai palahuopakatto vanhan kattorähjän tilalle? Jos haluat, voimme tehdä huopakattoremontin yhteydessä monenlaisia muutoksia niin katon teknisiin ominaisuuksiin, varustukseen kuin ulkonäköönkin.

Esimerkiksi uusien kattotuotteiden ja kattoläpivientien asennus onnistuu eteviltä huopakate-eksperteiltämme muitta mutkitta. Tänä päivänä asennamme paljon muun muassa aurinkopaneeleita sekä kattoikkunoita ja -kupuja.

Myös katon eristys tai lisäeristys käy meiltä varmoin ottein. Jos haluat esimerkiksi parantaa kattosi energiatehokkuutta, päästä eroon kylmistä onkaloista katon välissä tai vaikkapa muuttaa kylmän ullakkotilan talviasuttavaksi, asiantuntijoillamme ei mene sormi suuhun!

Tarvittaessa voimme auttaa myös muutostöihin liittyvissä lupa-asioissa. Muutostöitä sisältäessään huopakaton uusiminen Loviisassa vaatii yleensä alueen rakennusvalvontaviranomaisen hyväksynnän.

Älä jätä kattohaaveita toteuttamatta edes taloudellisilla perusteilla. Kaikki muutostyöt onnistuvat huopakattoremontin yhteydessä harvinaisen huokeaan hintaan. Lisäksi kauttamme on saatavilla rahoitusta, jonka avulla voit maksella huopakaton uusimisen Loviisassa sijaitsevassa kohteessasi mukavasti ihan oman makusi mukaan mitoitetuissa erissä niin halutessasi.

Palahuopakaton uusiminen Loviisa – jäljiltämme uusi huopa- tai palahuopakattosi on pisaralleen vedenpitävä!

Palahuopakaton uusiminen Loviisa, saumojen ja läpivientien tiivistys on avainasemassa projektin onnistumisen kannalta. Yksikin kehnosti tiivistetty saumakohta tai läpivienti voi tarkoittaa sitä, että katto jää vuotamaan ja koko urakointi on melkeinpä yhtä tyhjän kanssa.

Varsinkin jiirit eli sisätaitteet ovat selkeitä vaaran paikkoja. Niiden kohdalla liikkuu muuta katetta enemmän vettä, lunta ja jäätä, ja lisäksi jiirit elävät lämpötilan vaihtelujen mukaan.

Myös kattotarkastusluukut, savupiippu ja muut suurikokoiset kattoläpiviennit on tiivistettävä ehdottoman huolellisesti. Niiden kautta vesi voi päästä pahimmillaan sisätiloihin asti, jos tiivistys on tehty ”vähän sinne päin”.

Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimisen Loviisassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, voit kuitenkin luottaa uuden kattosi olevan pisaralleen vedenpitävä. Huopakate-eksperttimme pitävät huolen, että jokainen sauma, läpivienti ja jiiri uudella katollasi on tiivistetty viimeisen päälle.

Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Loviisassa sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, voitkin jälleen nukkua yösi rauhassa kaikkein hurjimmallakin myrskysäällä. Jopa se komea kattoikkuna pitää pintansa sade- ja sulamisvesiä vastaan!

Kodin, mökin tai piharakennuksen huopakaton uusiminen itse – onnistuuko ja kannattaako?

Loviisalainen, houkutteleeko kodin, mökin tai piharakennuksen (esimerkiksi autotallin tai varaston) huopakaton uusiminen itse? Tee-se-itse-henkiselle talonomistajalle tai mökkiläiselle urakka voi kieltämättä näyttäytyä sangen kiinnostavana projektina.

Huopakaton uusiminen on kuitenkin hyvin vaatelias urakka. Siinä piilee monia salakavalia sudenkuoppia, joita ei tavan loviisalainen tule välttämättä edes ajatelleeksi – ennen kuin on jo liian myöhäistä.

Pienetkin kämmit taas voivat typistää uuden katon elinkaaren lähestulkoon olemattomiin, jos katon väliin jää vaikkapa homeisia eristeitä tai lahoja puurakenteita. Pahimmillaan uusi katto on suorastaan vaarallinen viritys, jos esimerkiksi kattoturvatuotteiden asennuksessa tulee mokattua.

Edellä mainituista syistä emme ikävä kyllä voi suositella huopakaton uusimista itse kovinkaan lämpimin mielin – edes piha- ja ulkorakennusten osalta. Käänny ennemmin meidän puoleemme, niin hommat hoituvat varmasti pilkulleen niin kuin pitääkin!

Huomaa, että meidän tekemämme työ on myös täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Itse tehdystä työstä ei vähennystä saa pennin jeniä, sillä kotitalousvähennykseen kelpaa vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilattu työ.