KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Loviisa – Rännien roskaisuutta ei kannata sivuuttaa

Jos omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen vesikourut on usein puhdistettu, eivät ne ole kovin roskaisia. Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avausta ei siis tarvita, eikä rakenteiden kastumisestakaan ole vaaraa. Tämä on tilanne, mihin kannattaa pyrkiä Loviisassa, ja tuon tavoitteen saavuttamisessa voimme olla suureksi avuksi – etenkin, jos on kyse korkean talon vesikourujen puhdistuksesta.

Rännien puhdistus on kotitalousvähennykseen oikeuttava kattohuolto siinä kuin katon harjaus tai kattomaalauskin. Sadevesijärjestelmien puhdistus ei eroa muista kattohuolloista kaupanpäällisen tai rahoitusmahdollisuudenkaan suhteen. Kaikki kattotyöt katon harjauksesta rännien huoltomaalaukseen kruunataan ilmaisella kattotarkastuksella, mikä saattaa kertoa vaikka tarpeesta kunnostaa rännien väärään suuntaan antavat kaadot. Tuon, kuten kaikki muutkin kattotyömme Loviisassa, Kouvolassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Porvoossa ja Pyhtäällä, voi maksaa nettisivujemme kautta saatavalla rahoituksella.

Ruoste, kosteus ja talvi – näiden syiden takia rännien puhdistus Loviisassa on ohittamaton toimenpide

Saatat miettiä, miksi rännien kanssa pitää räpeltää niin usein. Eikö sadevesi huuhtele tiilikaton, peltikaton tai huopakaton vesikouruja puhtaaksi roskista? Ei, asia ei ole aivan niin yksiselitteinen. Osa roskista jää ränneihin voiden aiheuttaa tukoksia, joiden takia räystäskourujen veto heikkenee. Jossain vaiheessa veto voi loppua kokonaan, ja silloin kourut voivat alkaa vuotaa.

Jos räystäs vuotaa, voi vettä roiskua seinille, minkä seurauksena ulkoseinät voivat alkaa lahota tai rapautua. Mikäli maaperä kastuu kunnolla, voi kosteus nousta maasta aina talon rakenteisiin asti, ja tämä alhaalta päin tuleva kosteusrasitus voi johtaa erilaisiin kosteusvaurioihin Loviisassa.

Sadevesijärjestelmien puhtaana pitäminen on siis järkevä ja kustannustehokas tapa huolehtia omakotitalon tai vaikka rivitalon kosteudenhallinnasta.

Kannattaa ottaa huomioon myös se, että roskien poisto räystäskouruista ja mahdollisesti tarvittu alastuloputkien avaus ehkäisevät myös vaurioiden syntyä. Jos sadevesijärjestelmässä on seisovaa vettä talven tullen, tulee se jäätymään. Jäätymisvaurioiden ohella kouruissa asuva kosteus voi aiheuttaa ruostevaurioita. Ruostevauriot eivät ole kauniita katsella, ja niiden korjaamiseen kuluu ylimääräistä rahaa.

Tukkeutuneiden rännien ja vesikourujen avaus Loviisassa vaatii tiettyjä välineitä

Pelkkä hyvä tahto ei saa roskia katoamaan harjakaton tai muun katon vesikouruista. Lehdet ja muut rännien vetoa hankaloittavat roskat pitää poistaa käsin, mutta viimeistelyvaiheessa kannattaa hyödyntää vesiletkua. Vielä tarpeellisempia välineitä muovisia, alumiinisia tai teräksisiä kouruja puhdistettaessa ovat asianmukaiset ja ehjät työturvallisuustuotteet. Työturvallisuustuotteiden avulla rännityöt sujuvat hyvin niin Loviisassa kuin muuallakin Suomessa. Mitä korkeampi rakennus, sitä todennäköisemmin käytämme rännejä koskevissa töissä henkilönostinta.

Siinä tapauksessa, että vesikourut ja syöksyputket ovat menneet tukkoon jään takia, tuomme paikan päälle höyrytyslaitteemme, minkä sylkemä kuuma höyry saa kaikenlaisen jään sulamaan tuossa tuokiossa – ja ilman vaaraa siitä, että otteen lipsahtaminen johtaisi kourun tai sen pinnoitteen vaurioitumiseen.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.