KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Loviisa – Ratkaisut lumen aiheuttamiin turvallisuusuhkiin

Omakotitalon, taloyhtiön (siis paritalon, rivitalon tai korkeankin kerrostalon), autotallin tai autokatoksen, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotuksen takana on usein huoli talon ympärillä liikkuvien ihmisten turvallisuudesta. Jos lumimassat saavat pudota katolta miten sattuu, on vaarana, että joku tai jokin jää katolta putoavan lumen alle. Mitä enemmän lunta katolta uhkaa pudota, sitä vaarallisempi tilanne. Tilannetta kärjistävät lumen seassa mahdollisesti oleva jää sekä kattotarvikkeet.

Kattolumitöillä voidaan varautua myös katolta putoavan lumen katolle aiheuttamiin vaurioihin. Lumi voi irrottaa katosta niin kattotiiliä, kattotikkaita kuin vaikkapa vesikouruja, ja tuolloin katto voi vaurioitua niin, että se alkaa vuotaa Loviisassa.

Toisinaan meiltä tilataan kaltevan katon tai tasakaton lumenpudotus ihan vain siksi, että kattolumi on saavuttanut uhkaavat mittasuhteet. Jos katolla on runsain mitoin vettynyttä lunta, voi ylimääräinen paino saada katon vaikkapa painumaan luokalle. Lumen pudotus tiilikatolta, peltikatolta ja huopakatolta voi ehkäistä myös lumen painon aiheuttamia sauma-, läpivienti- ynnä muita kattovuotoja.

Lumenpudottajamme tekevät kaikenlaiset kattolumityöt sekä Loviisassa, Kouvolassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Porvoossa että Pyhtäällä. Myös korkean katon lumenpudotus onnistuu turvallisesti ja reipastahtisesti, voimmehan hyödyntää nostinkoriautoja lumenpudotuksissamme.

Tämä sama kattopalvelu palvelee myös lumiesteiden asennuksen, huollon ja korjauksen tiimoilta. Lumiesteet ovat toinen ratkaisu katolle satavan ja sinne jäävän lumen aiheuttamiin turvallisuusuhkiin. Jos lumiesteiden kunto on varmistettu syksyllä, voi lumiesteiden luottaa pitävän normaalit lumimassat katolla koko talven ajan. Jos lunta on poikkeuksellisen paljon tai lumiesteiden kunnosta ei ole täyttä varmuutta, saatat joutua tilaamaan lumen pudotuksen katolta katon reunalla nököttävistä lumiesteistä huolimatta.

Urakka onnistuu kuitenkin merkille pantavan hyvällä hinnalla, kun asialla ovat meidän ammattilaisemme. Töistämme saa kotitalousvähennystä, ja mainittakoon vielä yhteistyökumppanimme heti tarpeen tullen järjestämä rahoitus. Koska rahoituspäätöstä ei tarvitse jäädä odottelemaan, saadaan lumet pudotettua katon tai ohikulkijoiden kuntoa uhkaamasta mitä nopeimmin.

Helppoja tapoja tehdä kattotyöt Loviisassa – katon ja rännien jäänsulatusta unohtamatta

Kaikilla ammattilaisillamme on pitkä kokemus erilaisista tiilikatto-, peltikatto- ja huopakattotöistä, liittyivätpä ne sitten katon huoltamiseen tai vaikka katon uusimiseen. Kokemus on opettanut helpoimmat, turvallisimmat ja tehokkaimmat tavat toteuttaa erilaiset kattotyöt Loviisassa ja muualla toimialueellamme.

Lumen pudotus katolta vaatii voimaa, tasapainoa ja jonkin verran myös hurjapäisyyttä – asianmukaisista työturvallisuustuotteista ja erilaisista nostolaitteista huolimatta. Myös jääpuikkojen poistaminen tehdään edelleen lihasvoimin, vaikkakaan se ei vaadi lainkaan niin paljon voimaa ja kuntoa kuin lumimassojen pudottaminen alas katolta.

Sen sijaan jään poistossa ei tarvita voimaa. Liiallinen voiman käyttö voisi johtaa katon vaurioitumiseen, joten jäätä ei aleta hakata. Kun asialla ovat meidän kattotyöntekijämme, poistetaan jää sulattamalla. Jäänsulatus katolta ja ränneistä ei tapahdu voimakkailla ja vaarallisilla kemikaaleilla, vaan katto ja rännit sulatetaan vesihöyryllä.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.