KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Loviisa – Katto luotettavaan kuntoon aina yksityiskohtia myöten

Meidän periksiantamattomat ja perusteellisuudestaan tunnetut kattoammattilaisemme ovat käytettävissäsi kaikissa omakotitalon, paritalon, kesämökin ja autotallin kattoremonteissa sekä muissa kattotöissä Loviisassa. Luomme perustan vuosikymmenestä toiseen kestävälle katolle jo kattoa asennettaessa, ja huolehdimme katon rasituksensietokyvystä säännöllisten kattohuoltojen avulla. Teemme niin tiilikattojen harjaukset, peltikattojen huoltomaalaukset kuin huopakattojen lumenpudotukset, tarjoten joka kerta ilmaisen kattotarkastuksen.

Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton kunnon tarkastaminen voi kertoa tarpeesta korjata kattoa, jotta se ei alkaisi vuotaa. Katonkorjaus Loviisassa, Kouvolassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Porvoossa tai Pyhtäällä voi tarkoittaa vaikka kattoreikien paikkausta, rikkinäisten tiilien vaihtoa tai katon oikaisua. Korjaamme, asennamme, huollamme ja uusimme myös katon läpiviennit, joten ammattilaisiltamme luonnistuu vaikka kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen. Lopuksi kattoikkuna voidaan pellittää. Muita tekemiämme peltisepäntöitä ovat esimerkiksi piipunpellitys, piipunhatun asentaminen ja kattoturvatuotteet peltisepäntyönä.

Kattoturvatuotteet parantavat katon (tietyissä tilanteissa myös talon pihan) turvallisuutta, joten kaikki määräysten mukaiset kattotikkaat, kattosillat ja esimerkiksi lumiesteet kannattaa asennuttaa paikoilleen. Katon varustetasoa voidaan täydentää myös pieneläinesteiden asentamisella – aurinkopaneelien asentamisesta puhumattakaan.

Suunnittelitpa mitä kattotyötä hyvänsä, aloita kattourakka ottamalla yhteyttä kaikki kattotyöt avaimet käteen -pakettina tekevään kattofirmaamme. Luvassa on kilpailukykyinen tarjous, mistä käy ilmi töiden osuus. Miksi töiden osuuteen kannattaa kiinnittää huomiota? Tietenkin siksi, että omakotitalojen ja mökkien kattotöiden töiden osuuden voi vähentää verotuksessaan niin sanottuna kotitalousvähennyksenä. Koko urakan voi maksaa rahoituksella, minkä yhteistyökumppanimme on järjestänyt jo lukuisille katon huollattajille ja korjauttajille.

Kattotyöt Loviisassa eivät katso vuodenaikaa

Lahjakkaat asentajamme, kattokorjaajamme ja kattohuoltajamme toimivat Loviisassa vuoden ympäri. Monet kattotyöt eivät katso vuodenaikaa, vaan ne voidaan toteuttaa heti tarpeen sattuessa. Onkin hyvä, ettei vuotavan tai vaurioituneen (ja siksi vuotoalttiin) katon kanssa tarvitse jäädä odottelemaan tulevia vuodenaikoja. Jos katon alle pääsee vettä, voivat kattorakenteet vaurioitua niin, että niiden korjaaminen muuttuu hankalaksi tai peräti mahdottomaksi. Harjakatto, tasakatto tai esimerkiksi pulpettikatto voidaan korjata vaikka keskellä talvea, kunhan lumet ensin pudotetaan katolta. Katon korjaaminen onnistuu tietenkin myös keväällä, kesällä tai syksyllä (esimerkiksi syysmyrskyjen tekemien tuhojen jälkeen).

Kattohuolloista monet kannattaa tehdä kesällä. Kattomaalaus on yksi olosuhteiden suhteen tarkimmista kattotöistä. Keli ei saa olla liian aurinkoinen, mutta satakaan ei saa. Lämpötilan on oltava plussan puolella koko urakan ajan. Alkukevät onkin usein parasta aikaa katon maalaamiselle.

Kattoremontti ei ole aivan niin tarkka. Monet katot voidaan uusia myös talvella, joten peli ei ole vielä menetetty, vaikka katto jäi uusimatta kesällä.

Huopakatto – ratkaisu, mikä ei kaduta jälkeenpäin

Itse kukin tekee toisinaan epäonnistuneiksi osoittautuvia ratkaisuja, mitkä harmittavat jälkeenpäin. Huopakaton valinta omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin tai muun piharakennuksen uudeksi katoksi ei ole sellainen. Huopakatto, minkä kustannustehokkuus ja rasituksenkestävyys ovat huippuluokkaa, ei ala kaduttaa jälkikäteen. Huopakatosta saat hiljaisen, tiiviin ja luotettavan katon kenties jopa 40 vuoden ajaksi.

Meidän ammattilaisemme ovat nappivalinta bitumikaton asentamiseen ja kaikkiin niihin töihin, joiden avulla bitumi- tai bitumipaanukate kestää Loviisassa mahdollisimman pitkään. Huopakaton kuntoa voidaan tukea paitsi kevät- ja syyshuolloilla (joita ilman ei kannata jättää mitään kattoa), myös sammaleiden poistamisella ja katon suojapinnoitteen uusimisella. Tarvittaessa teemme myös lumenpudotuksen ja jäänsulatuksen bitumikatolta.

Huopakatoista ja huopakattotöistä pitkän kokemuksen hankkineet ammattilaisemme osaavat palvella myös huopakaton korjausten ja bitumikattoremonttien tiimoilta. Ota yhteyttä, jos huopakatto vuotaa, puu on kaatunut bitumikaton päälle tai jos palahuopakatto on aika uusia Loviisassa!

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.