KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Loviisa – Katteen mukaiset kattohuollot kaiken kokoisille katoille

Useimmin tarvitut omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattohuollot Loviisassa liittyvät roskien poistoon katolta. Katto kannattaa puhdistaa joka kevät ja syksy, mutta ei miten tahansa, vaan katemateriaalin edellyttämällä tavalla. Tiilikatto kestää harjaamalla tapahtuvaa puhdistamista, mutta esimerkiksi huopakattoa ei kannata käydä harjaamaan – bitumikaton puolivuosittaiset puhdistukset kannattaa tehdä ilmapuhaltamalla.

Myös muissa kattohuolloissa on otettava huomioon katon materiaali, mutta asiakkaan ei tarvitse tästä välittää – me hoidamme parhaalla asiantuntemuksella kaikki huopa-, tiili- ja peltikattohuollot. Katon koolla tai rakennuksen korkeudellakaan ei ole väliä, sillä nosturiauton ja runsaslukuisen henkilöstömme avulla voimme toteuttaa vaikka kerrostalon lumenpudotuksen. Yksityisasiakkaalla on mahdollisuus hakea Loviisassa, Kouvolassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Porvoossa tai Pyhtäällä tekemistämme kattohuolloista kotitalousvähennystä, ja tarjolla on myös kätevä rahoitus. Kotisivujemme kautta löytyvä laina mahdollistaa muun muassa tiilikaton harjauksen, jäänpudotuksen (jääpuikkojen pudotuksen) ja rännien sulatuksen vesihöyryllä.

Katon puhdistus on myös mökkien tarvitsema kattohuolto Loviisassa

Katon puhdistus – olipa kyse tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistuksesta – tulee tehdä kaksi kertaa vuodessa. Tämä koskee kaikkia kiinteistöjä Loviisassa, kärsiihän myös mökin tai piharakennuksen katto roskakerroksen takia. Mitä haittaa katolle jäävistä lehdistä, neulasista ja muista roskista sitten voi olla? Haitat, joita roskat voivat tasakatolle tai kaltevalle katolle aiheuttaa, liittyvät roskien katteeseen sitomaan kosteuteen. Kosteus jouduttaa tiilikaton tai huopakaton sammaloitumista, ja peltikatot kosteus voi saada ruostumaan. Katon roskien poiston yhteydessä toteutamme myös sadevesikourujen puhdistuksen.

Maanmainio keino sammaleiden poistoon Loviisassa – ei uhkaa vaurioittaa katetta

Sammaleiden poisto katolta Loviisassa on epäkiitollista puuhaa, jos työtä yritetään tehdä mekaanisesti. Vaikka tiilikatto olisi harjattu kuinka huolellisesti, ei sammaleiden juuria saada poistettua, joten katto alkaa sammaloitumisensa heti uudestaan. Huopakattoa ei muutenkaan saa harjata, eikä painepesuriakaan kannata käyttää sammaleiden poistossa katon vaurioitumisriskin takia. Mikä siis neuvoksi? Meillä on maanmainio keino sammaleiden poistoon joka katolta, joten ota yhteyttä ja tilaa kemiallinen sammaleentuhokäsittely Loviisaan.

Taloyhtiöidenkin kattohuollot etenevät Loviisassa joutuisasti meidän kääräistyä hihamme

Isonkaan katon huoltaminen ei jää roikkumaan, kun kattohuolto on tilattu Loviisassa meidän pesunkestäviltä ja reipasotteisilta ammattilaisiltamme. Toteutamme niin rivitalon katon kevät- ja syyshuollot kuin vaikkapa kerrostalojen kattolumityöt ja jään poistot. Olipa taloyhtiössä sitten tiilikatto, peltikatto tai huopakatto, pidämme sen kunnosta huolta pitkällä kokemuksella ja erinomaisella asiantuntemuksella.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.