KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Marttila

Huopakattoremontti Marttila, jospa sitten ensi vuonna… ei, vaan nyt! Jos huopakattoremontti Marttilassa sijaitsevassa kohteessasi tuntuu ajankohtaiselta, älä viivyttele enää hetkeäkään. Tartu tuumasta toimeen kipin kapin, jos haluat selvitä urakasta mahdollisimman vikkelästi ja edulliseen hintaan.

Viivyttelytaktiikka voi nimittäin ampua itseään jalkaan pahemman kerran. Remonttia vartoessaan kattosi saattaa sanoa itsensä irti lopullisesti ja päästää vaikkapa sade- tai sulamisvedet yläpohjan puolelle. Sitten kattosi uusiminen vaatiikin jo astetta enemmän työtä, mikä tietenkin näkyy suoran urakan aikataulussa ja budjetissa.

Ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme hetimiten, kun huopakattoremontti Marttilassa sijaitsevassa kohteessasi alkaa tuntua vähääkään ajankohtaiselta.

Meiltä saat huopakattoremontit Marttilassa ja lähiseudulla osaavin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin kaikille tonttisi asuin- ja piharakennuksille omakotitaloista autotalleihin, pihasaunoihin ja liitereihin!

Olemme käytettävissäsi kaikkialla Marttilassa, ja meiltä voit tilata huopakattoremontit myös Marttilan naapurikuntiin. Marttilan ohella muukin Varsinais-Suomi kuuluu palveluverkostoomme eli palvelemme sinua ja kattoasi huippuhyvällä hinta-laatusuhteella esimerkiksi näissä pitäjissä: Koski Tl., Aura, Salo, Paimio ja Pöytyä – niin taajamissa, haja-asutusalueilla kuin saarikohteissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Marttilassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Marttilan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Marttila, meiltä kattosi saa osaavaa käsittelyä kunnostaan riippumatta!

Palahuopakattoremontti Marttila, olisi suotavaa toteuttaa ennemmin vähän etukenossa kuin liian myöhään. Aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista.

Jos kattosi on jo läpimätä ruoteitaan myöten tai tuhannen päreinä esimerkiksi myrskyvaurioiden vuoksi, ei hätä ole onneksi silti tämän näköinen. Meille voit delegoida huopa- tai palahuopakattoremontin Marttilassa sijaitsevassa kohteessasi tilanteessa kuin tilanteessa, sillä meiltä kattosi saa osaavaa käsittelyä lähtökunnostaan riippumatta.

Monien kokemusvuosien karaisema tiimimme suoriutuu esimerkiksi välikaton kosteusvauriokorjauksista tottunein ottein. Lahojen lautojen, rimojen ja vanereiden uusiminen sekä kastuneiden eristeiden vaihto on meille melkeinpä arkipäivää.

Myös notkahtaneen katon oikaisu käy meiltä käden käänteessä. Toimestamme surkeinkin notkoselkä oikenee kuin taikaiskusta. Vankan kokemuspohjamme ansiosta pystymme korjaamaan jopa rakenteelliset virheratkaisut ja muut kämmit kiistattoman ammattitaitoisesti.

Älä siis epäröi tilata huopa- tai palahuopakattoremonttia Marttilassa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä. Meillä tiedät kattosi olevan hyvissä käsissä!

Huopakaton uusiminen Marttila, uusi huopakatto vanhan tilalle – mutta millainen?

Huopakaton uusiminen Marttila, uusi huopakatto vanhan tilalle. Mutta millainen? Huopakaton uusiminen Marttilassa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden viilata katon esteettisiä ominaisuuksia enemmän oman makusi mukaiseksi, sillä muutokset katon visuaaliseen ilmeeseen onnistuvat urakan yhteydessä harvinaisen helposti ja siksi myös edulliseen hintaan.

Jos et ole nykyisellään täysin tyytyväinen kattosi ulkonäköön, tässä muutamia vinkkejä tilanteen korjaamiseksi:

  • Katon ja/tai kattotuotteiden värin vaihtaminen. Nykypäivänä sekä kattohuopien että kattotuotteiden väreissä on, mistä valita. Löydät väripaletista varmasti mieleisen ja kiinteistösi tyyliin sopivan sävyn!
  • Katon tyypin vaihtaminen. Huopakattoja on olemassa kolmenlaisia; tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakattoja.
  • Kattolaattojen mallin vaihtaminen. Jos kyseessä on palahuopakatto eli bitumilaattakatto, voit valita uudelle katollesi joko kuusikulmion tai suorakaiteen malliset kattolaatat.
  • Kattomuodon muuttaminen. Joskus jo pienikin rakenteellinen muutos (kuten kattolyhty) tekee ihmeitä.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään pian suunnittelemaan huopakaton uusimista Marttilassa sijaitsevassa kohteessasi. Kerro meille rohkeasti toiveistasi uuden katon suhteen!

Palahuopakaton uusiminen Marttila, samalla myös sadevesijärjestelmä ja räystäslaudat kannattaa uusia

Palahuopakaton uusiminen Marttila, laitetaanhan räystäskin samalla kuntoon? Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Marttilassa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, kannattaa myös sadevesijärjestelmä ja räystäslaudat uusia samalla sykkeellä.

Katto on kokonaisuus, jossa räystään rakenteet ovat tuiki tärkeässä roolissa. Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata katolle satavat ja sulavat vedet maahan joutuisasti ja niille tarkoitettuja reittejä pitkin, ja räystäslaudat puolestaan suojaavat välikaton rakenteita pikku eläimiltä sekä viistosateilta ym. sivuttaissuunnassa tulevilta rasitteilta.

Ennen pitkää sadevesijärjestelmä ja sen kupeessa olevat puurakenteet tulevat tiensä päähän siinä missä kattohuovatkin. Sitten ne eivät enää suoriudu tehtävistään ja tulee uusia.

Sitä paitsi kattoremontin yhteydessä räystään kunnostus on helppoa ja edullista. Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Marttilassa sijaitsevassa kohteessasi on meillä muutenkin työn alla, sadevesijärjestelmän uusiminen ja räystäslautojen vaihto käy käden käänteessä!

Huom. älä jätä kattoremonttia puolitiehen edes Matti kukkarossa. Maksa laskut ennemmin osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella, jos urakan budjetti ylittää kipukynnyksesi (hintojemme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta). Pitkässä juoksussa sijoitus uuteen kattoon ja kattotuotteisiin maksaa itsensä joka tapauksessa takaisin.

Tarkastuta kattosi säännöllisesti, niin tarve huopakattoremontille ei tule yllätyksenä!

Harmittavan usein huopakattoremontin tarve tulee asiakkaillemme ”puun takaa”. Esimerkiksi katon runsas sammaloituminen, halkeilu ja lukuisat kattovuodot kertovat selkeästi huopakaton uusimisen olevan lähitulevaisuudessa tarpeen, mutta valitettavan usein nämä hätähuudot jäävät marttilalaisilta huomaamatta.

Jotta osaisit varautua kattoremonttiin ajoissa, kannattaa päästää kattotarkastajamme vilkaisemaan kattoa silloin tällöin. Yleisesti ottaen katolle olisi suositeltavaa käydä kurkkaamassa ainakin pariin otteeseen joka vuosi.

Tarkastuskierroksen päätteeksi saat meiltä runsaasti arvokasta tietoa kattosi terveydentilasta – sekä tietenkin loistotarjouksen talosi, mökkisi/kesämökkisi tai piharakennuksen kattosaneerauksesta, mikäli huopakaton uusiminen Marttilassa sijaitsevassa kohteessasi on kuin onkin jo tarpeen.

Turhaan emme kattoremonttia tuputa, sillä kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaukset Marttilassa osaavin ottein ja järkihinnoin. Ykköstavoitteemme on kattosi hyvinvointi, eikä kassavirtojen kilinä.