KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Marttila – Älä kävele roskaisten rännien ohi

Älä kävele roskaisten rännien ohi Marttilassa, vaan tilaa omakotitalon, taloyhtiön (eli rivitalon, paritalon tai kerrostalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus. Puhdistamme rännit Marttilan lisäksi myös esimerkiksi Koski Tl:ssä, Liedossa, Loimaalla, Paimiossa, Pöytyällä ja Salossa. Nosturiautolla korkeankin talon vesikourujen puhdistus etenee näppärästi, joten jätä sadevesijärjestelmien puhdistukset meidän kontollemme.

Rännit on hyvä puhdistaa kaksi kertaa joka vuosi, jotta roskat eivät ehtisi aiheuttaa sadevesijärjestelmän vetoa häiritseviä tukoksia. Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaamisella on kiire, sillä rännien yli tulviva vesi voi päätyä kastelemaan talon alaosat (maaperän kautta sekä maasta roiskumalla).

Samalla kun puhdistamme teräksiset, muoviset tai alumiiniset vesikourut, teemme myös sadevesijärjestelmän kuntotarkastuksen. Jos rännejä pitää korjata tai huoltaa vielä lisää, teemme tarvittavista töistä mainion tarjouksen. Kaikki kattotyömme voi maksaa kotisivujemme kautta löytyvällä rahoituksella, ja yksityisasiakkaana sinulla on mahdollisuus myös kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Rännien puhdistus Marttilassa vähentää myös ruostetta

Edellä jo todettiinkin, että rännien puhdistus Marttilassa auttaa välttymään vuotavilta ränneiltä, mitkä voisivat johtaa huvilan, omakotitalon tai vaikka rivitalon rakenteiden kastumiseen. Syy numero kaksi sadevesijärjestelmien puhdistamiselle löytyy ruosteesta. Ruoste rumentaa ja rikkoo roskia sekä vettä täynnä olevat rännit. Roskien poisto ränneistä on helppo tapa pitää rännit ruosteettomina – ja ehkäistä rännien jäätyminen talvella.

Rännit lakkaavat vetämästä, jos ne jäätyvät. Samalla rännit altistuvat jäätymisvaurioille. Jäätyneet rännit ovat sen verran painavat, että ne voivat myös pudota alas katon reunalta – jääpuikoista puhumattakaan. Jääpuikot ovat sen verran painavia ja teräviä, että niiden putoaminen voi aiheuttaa vakavia vaaratilanteita.

Mitä välineitä ilman tukkeutuneiden vesikourujen ja syöksyputkien avaus Marttilassa ei onnistu?

Tukkoon menneiden räystäskourujen ja syöksyputkien avaus Marttilassa ei ole varsinaista välineurheilua, mutta joitain välineitä tämäkin kattourakka kaipaa.

Roskat noukitaan ränneistä yleensä käsin, ja viimeistelyyn voidaan käyttää tuiki tavallista vesiletkua. Jotta työ onnistuisi mahdollisimman turvallisesti, emme puhdista rännejä tikkailta, vaan kiipeämme katolle. Käytämme myös sopivia työturvallisuustuotteita, kuten turvavaljaita, turvaköysiä ja pitäviä kenkiä.

Jos kyseessä on korkea rakennus, kuten kerrostalo, teemme työn nosturiauton kera.

Mikäli kyse on jäätyneen sadevesijärjestelmän avaamisesta (jäätyneet rännit kannattaa ensi tilassa avata, eikä jäädä odottamaan kevätauringon sulattavaa vaikutusta), tuomme Marttilaan höyrytyslaitteemme. Sen syöksemä kuuma vesihöyry sulattaa jään kaikenlaisista vesikouruista ja alastuloputkista. Höyrytyslaitettamme voi käyttää myös tasakaton jäätyneiden kattokaivojen sulattamiseen tai jääpaanteiden sulattamiseen tiilikaton, peltikaton tahi huopakaton reunoilta.

Jään poistossa ei kannata käyttää mekaanisia menetelmiä, kuten kirveellä hakkaamista. Hakkaaminen voi vain rikkoa rännejä, alastuloputkia tai vesikatetta, joten on aina parempi ottaa yhteyttä meihin ja tilata jään sulatus kuumalla vesihöyryllä. Vesihöyryn käyttäminen on ekologista ja ehdottoman toimivaa!

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.