KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Marttila – Lumi ei välttämättä lähde katolta itsekseen

Jos lumi ei meinaa lähteä katolta itsekseen, voi lumen paino vaurioittaa kattorakenteita Marttilassa – tilaa silloin omakotitalon, taloyhtiön (siis paritalon, rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai autokatoksen, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus. Tasakaton lumenpudotus on melko tavallinen talvinen kattohuolto, sillä tasakatolta kattolumi ei putoa omin päin. Jos lunta on paljon, ei kannata jäädä odottamaan lumen sulamista keväällä, vaan tilata kattolumityöt lumenpudottajiltamme.

Huopakaton, peltikaton tai tiilikaton lumenpudotusta voidaan tarvita siinäkin tapauksessa, että lumi meinaa lähteä katolta itsekseen, mutta siihen liittyy vaaratekijöitä. Hallittu lumenpudotus (etenkin korkealta katolta) voi pelastaa monilta omaisuus- ja henkilövahingoilta, joita vauhdikkaasti alas putoava lumi voisi aiheuttaa. Kannattaa muistaa, että taloyhtiö tai talon omistaja on vastuussa siitä, ettei katolta putoava lumi saa aikaan mitään vaurioita – ja että meiltä löytyvät ratkaisut lumivaurioiden ehkäisemiseen.

Katolle kiipeämällä tai nosturiautolla tehty lumenpudotus ei ole ainut tapa estää lumen alas putoamisesta aiheutuvia vahinkoja Marttilassa, Koski Tl:ssä, Liedossa, Loimaalla, Paimiossa, Pöytyällä ja Salossa. Toinen konsti on lumiesteiden asennus, ja meiltähän saat sekä uudet lumiesteet asennettuina että vanhojen lumiesteiden huollot ja korjaukset. Lumiesteet ovat pakolliset, jos esimerkiksi tiilikaton kaltevuus on 1:8 tai sen yli. Lumiesteet pitävät lumimassat katolla, mikä auttaa myös säilyttämään katon kunnon koko talvena ajan. Jos lumimassat pääsisivät putoamaan vapaasti, voisivat ne irrottaa mukaansa kattotiiliä, aurinkopaneeleita, lapetikkaita, vesikouruja ja muita kattotarvikkeita.

Ota yhteyttä kaikkien talvisten kattohuoltojen tiimoilta, niin saat kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemistasi kattotöistä. Yksityisasiakkaana voit hakea kattolumitöistä ja muista kattourakoista kotitalousvähennystä, ja tarvittaessa saat kauttamme kattotöille myös rahoituksen. Kun vielä ottaa huomioon nopean ja asiantuntevan palvelumme, on monta syytä jättää talviset tiilikattotyöt, peltikattotyöt ja bitumikattotyöt juuri meidän ammattilaisillemme.

Kaksi syytä teettää katon ja rännien jäänsulatus Marttilassa

Jään poiston merkitystä Marttilassa ei voida vähätellä. Älä kuitenkaan lankea kiusaukseen alkaa hakata jäätä irti, sillä sellainen voi viedä ojasta allikkoon. Kattoystävällisin, turvallisin ja tehokkain tapa poistaa jää katolta on ottaa yhteyttä meihin.

Jääpuikot poistamme käsin katkomalla, jotta ne eivät pääsisi putoamaan alas väärään aikaan ja väärään paikkaan. Jääpuikkojen poistamisessa noudatamme erityistä varovaisuutta.

Katolla ja ränneissä oleva jää poistetaan sulattamalla, sillä jäänsulatus katolta ja ränneistä saa homman hoitumaan kivuttomasti. Katto ja rännit sulatetaan kuumalla vesihöyryllä, ja taustalla on huoli jään putoamisesta. Katon reunalla oleva jää voi pudota alas, ja seuraukset voivat olla vakavat. Myös jäätymään päässeet räystäskourut voivat pudota alas.

Toinen syy teettää jään poisto on se, että jää voi vaurioittaa kattoa ja sadevesijärjestelmää. Katon saumat voivat alkaa vuotaa, jos jää estää sulamisveden poistumisen, ja sadevesijärjestelmään voi syntyä jäätymisvaurioita.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.