KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Marttila – Kattosi kunnostaviin ammattilaisiimme voit luottaa joka vaiheessa

Taiturimaiset ammattilaisemme hoitavat luotettavasti kaikki omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien ja autotallien kattoremontit ja muut kattotyöt Marttilassa. Kattoremonttia eli katon uusimista tarvitaan verrattain harvoin. Esimerkiksi huopakatto voi kestää peräti neljä vuosikymmentä, palahuopakatto tosin jonkin verran vähemmän. Peltikatto uusitaan ehkä vasta puolen vuosisadan päästä, ja tiilikatto suojaa rakennustasi mahdollisesti vieläkin pidempään (kenties 70 vuotta).

Jotta pulpettikatto, harjakatto, aumakatto tai esimerkiksi tasakatto kestäisi mahdollisimman pitkään, kannattaa sitä huoltaa. Meihin voit luottaa kaikissa kattohuolloissa, kattoläpivientien huoltamisesta, asentamisesta ja uusimisesta puhumattakaan. Yksi tärkeimmistä kattohuolloista on katon kunnon tarkastaminen. Katto kannattaa tarkastaa noin puolen vuoden välein, jotta esimerkiksi tarve tehdä kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen tulisi havaittua ajoissa. Kattotarkastus voi kertoa myös tarpeesta paikata jokin kattoreikä tai asentaa katolle uusia kattoturvatuotteita, kuten lumiesteitä, kattotikkaita tai kattosiltoja.

Me teemme asiantuntevasti kaikki kattotyöt, joita Marttilassa tai sen naapurikunnissa Koski Tl:ssä, Liedossa, Loimaalla, Paimiossa, Pöytyällä ja Salossa voidaan tarvita. Olipa kyse peltisepäntöistä (esimerkiksi piipunpellittämisestä tai piipunhatun asentamisesta) tai vaikka lintuesteiden asentamisesta, teemme joka kerta ilmaisen kattotarkastuksen. Urakalle löytyy läheltä rahoitus, nimittäin kattoremonteille, kattokorjauksille ja kattohuolloille sopivaa lainaa voi hakea kotisivujemme kautta. Verohallintoon voi olla yhteydessä kotitalousvähennyksen tiimoilta, kattotöistämme voi nimittäin hakea tuota yksityisasiakkaille suunnattua verovähennystä.

Kesän kattotyöt Marttilassa eroavat talvisista kattourakoista

Kesällä Marttilassa tehtävät kattotyöt ovat erilaisia kuin talviset kattourakat. Katto voidaan monessa tapauksessa uusia, vaikka olisi talvi, mutta ensin on tehtävä lumen pudotus katolta. Sam pätee silloin, jos omakotitalon, paritalon, mökin tai ulkorakennuksen kattoa pitää korjata talvella. On huojentavaa tietää, että esimerkiksi vuotava katto voidaan uusia, vaikka olisi keskitalvi. Kattovuodon kanssa ei tarvitse elää kevääseen asti – riittää, että otat yhteyttä katonkorjauspalveluumme.

Kesä on hyvää aikaa pestä tai maalata katto. Kattomaalaus ei onnistuisikaan, jos olisi liian kylmä, tai jos ilmankosteus huitelisi kohtuuttomissa lukemissa. Kesällä voidaan toteuttaa myös sammaleenpoisto – kattohuolto, mikä voi antaa tiili- ja huopakatoille runsaasti lisää käyttöaikaa. Nimenomaan talvella tehtäviä kattotöistä ovat – luonnollisestikin – lumen pudotus ja jäänsulatus.

Kevät- ja syyshuollot kannattaa toteuttaa niinä vuodenaikoina, joihin viitataan jo huoltotoimenpiteen nimessä. Puolivuotishuollot tarkoittavat huopakaton, betonitiilikaton tai esimerkiksi konesaumakaton puhdistamista sekä roskien poistoa sadevesijärjestelmästä. Mitä vähemmän katolla on roskia, sitä nopeammin se kuivuu sateiden jälkeen, ja tämä vähentää katon ruostumista tai sammaloitumista. Samalla tulee tehtyä katon kunnon tarkastus talven jälkeen – tai juuri ennen uuden talven alkamista.

Huopakaton korjauksia ja huoltoja ei kannata jättää väliin

Kaikki katot kannattaa korjauttaa heti, jos niihin ilmaantuu jokin reikä, vuoto tai muu ongelma. Kattohuollot lisäävät katon kykyä kestää erilaisia rasituksia Marttilassa, ja niitä rasituksia piisaa. Katon kuntoa koettelevia rasituksia ovat muun muassa rankkasateet, nopeat ulkolämpötilavaihtelut, auringon UV-säteet ja ilmansaasteiden happamuudet.

Jos paritalossa, omakotitalossa tai esimerkiksi autokatoksessa on huopakatto, kannattaa olla yhteydessä meihin kaikkien kattotöiden tiimoilta. Meidän ammattilaisemme ovat oiva ratkaisu niin puolivuotishuoltoihin, sammaleentuhokäsittelyihin, kattojen pinnoittamiseen kuin esimerkiksi jääpuikkojen poistamiseenkin.

Kattokorjauksetkin voi luottaa osaaviin käsiimme. Olipa kyse irronneista palahuopapaanuista, vuotavista saumoista, katolta pudonneiden tikkaiden aiheuttamista rei’istä tai vaikka tuulen repimistä vuodista, laitamme katon tuota pikaa kuntoon. Jos taloudellisin vaihtoehto on uusia palahuopakatto, tiivissaumakatto tai kolmiorimahuopakatto, teemme täsmällisen ja kilpailukykyisen tarjouksen huopakattoremontista. Myös katon uusiminen tapahtuu avaimet käteen -pakettina, joten ratkaisu on asiakkaan kannalta varsin vaivaton.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.