KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Marttila – Minkä katon huolloksi riittää katon puhdistus?

Omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Marttilassa tarvitsevat muitakin kattohuoltoja kuin katon puhdistuksia. Muita kiinteistön katon kunnosta, tiiviydestä ja pitkäikäisyydestä huolehtivia kattohuoltoja ovat muun muassa sammaleentuhokäsittelyt ja lumenpudotukset. Lisäksi jokainen katto on syytä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa Marttilassa, Koski Tl:ssä, Liedossa, Loimaalla, Paimiossa, Pöytyällä ja Salossa – mutta tämähän hoituu yhtä aikaa katon puhdistuksen, kuten tiilikaton harjauksen tai huopakaton ilmapuhaltamisen, kanssa.

Kuparikatto on harvinainen katto jo siitä syystä, että sen asennushinta on varsin korkea. Kuparikatto on harvinainen myös siksi, että se ei tarvitse juuri muita huoltoja kuin roskien poiston katolta ja samalla tehdyn kattotarkastuksen. Kuparikaton huoltaminen tulee siis erityisen edulliseksi.

Kallista ei ole muidenkaan kattojen huoltaminen, sillä hintamme pidetään kohtuullisina tietoisella päätöksellä, ja yksityisasiakas voi hakea Verohallinnolta kotitalousvähennystä. Kaikki kattohuollot jäänpudotuksesta tiilikaton harjaamiseen voi maksaa kauttamme haettavalla rahoituksella, joten katon huoltaminen ei jää kiinni ainakaan lainan saamisen hankaluudesta. Ota sinäkin yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous avaimet käteen -pakettina tehtävästä kattohuollosta!

Katon puhdistus ei ole aina samalla tavalla tehtävä kattohuolto Marttilassa

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistukset ovat kaksi kertaa vuodessa tehtäviä kattohuoltoja, mutta niitä ei tehdä aina saman kaavan mukaan Marttilassa. Omakotitalon, rivitalon tai mökin katto on puhdistettava muun muassa katon materiaali huomioiden. Huopakatto voisi vaurioitua, jos se puhdistettaisiin samalla tavalla kuin tiilikatto, eli harjaamalla.

Kattohuoltajamme tekevät samalla kertaa myös rännien puhdistuksen. Mikäli katto osoittautuu sammaleiseksi, on aika aloittaa sammaleenpoisto katolta – siitä lisää seuraavaksi.

Sammaleiden poiston ei ole tarkoitus tuhota kattoa Marttilassa

Jos luhtitalon, kerrostalon tai esimerkiksi vapaa-ajan asunnon katolla kasvaa sammaleita, voi olla suuri kiusaus poistaa sammaleet katolta painepesurilla. Näin ei kuitenkaan kannata toimia, sillä painepesuri tuhoaa katetta. Katon harjauskaan ei riitä saamaan ei-toivottuja, kattoa vähän kerrallaan syöviä sammaleita pois katolta. Paras tapa saada sammaleet veks on kemiallinen sammaleentuhokäsittely. Tekemämme käsittely sopii myös bitumikatoille. Peltikaton ongelmana voivat olla ruostevauriot, mutta meiltä löytyvät pätevät konstit myös ruosteenpoistoon Marttilassa.

Taloyhtiötkin voivat luottaa saavansa meiltä kaikki kattohuollot Marttilassa

Taloyhtiötkin voivat luottaa saavansa meiltä nopeaa, asiantuntevaa ja kilpailukykyisen hintaista palvelua kattohuoltoja tarvitessaan. Olipa kyseessä rännien sulatus vesihöyryllä, jääpuikkojen pudotus tai vaikka sammaleentuhokäsittely, teemme työt Marttilassa nopein ja taidokkain ottein.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.